Wykorzystaj większą prędkość neostrady tp 128

ja dzis jeszcze nie mam zwiekszonej bo sprawdzałem :frowning:

Mam takie pytanie. Umowę podpisałem 17 września 2004, czy promocja mnie obowiązuje, ale 17 września kończy mi się umowa. Jak ją przedłużę, to promocja będzie mnie obejmowała, czy już nie ?

CANALETTO zadzwoń: 0 801 321 123 :wink:

Po co mam płacić za połączenie, może tu mi ktoś odpowie :lol:

połączenie bezpłatne z telefonu TP :PPP

a jak masz Neostradę to telefon chyba też, nie :PPP :PPP :PPP

lepiej pójść na łatwiznę i poczekać aż za ciebie zadzwonią :twisted:

Jak masz TP albo telefon z IDEA to dzwoń na bezpłatny numer jak będziesz dzwonić z TP to wykręć 0800102102 a jak z IDEA to 800102102 Tam ci powiedzą czy bedziesz miał tą promocję :slight_smile:

Jesli przedluzasz umowe lub podpisujesz aneks do migracji na wyzszy transfer(tak ja zrobilam) i jest ona zawarta na okres roku czy dwoch lat dalej placisz te sama kwote.Wzrasta ona jedynie wtedy jesli umowy nie przedluzysz i wowczas przechodzi ona na czas nieokreslony i jest wyzsza.Co do promocji na 512 to ona nas w ogole nie dotyczy,jedynie tych osob,ktore w okresie od I-VI br.nie mialy Neostrady i dopiero podpisuja umowe.Jesli chodzi o zwiekszenie transferu z 128/256 to tak jak wyzej pisalam co konsultant to inna wersja,lacznie z taka,ze to nieprawda,nie wiem skad te informacje gdyz mnie mowiono raz,ze tak ma byc a potem,ze to nieporozumienie,wiec juz nie wiem kto jest tutaj miarodajnym zrodlem,skoro informacje sie wykluczaja.

Jagodka na tej infolinii to każdy klepie coś innego :evil: totalny idiotyzm. I teraz bądź mądra i wybierz coś właściwego.

Ta strona ma małe informacje i złe tu na tej stronie http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=h_pr … t&p1=24417 są dobre 8)

:lol:

przecież to jest to samo 8)

przykro mi, ale:

neotp1cw.png

to co już komuś podnieśli ten transfer?

Czy mozecie mi poda opcje neostrady 128, 256 i 512 z jaka prędkoscią sciaga neostrada 128, 256 i 512 plik z neta

128 - 16

256 - 16x2

512 -16x4

:lol:

detektyw dzięki

Ja mam Neo 1Mbps i prędkość ściągania to 100 - 150kb/s max 200 przy dobrych wiatrach tzn. serwerach :lol:

ford_focus my sie tu nie chwalimy łączami tylko rozmawiany o zwiekszeniu neo 128 :slight_smile:

detektyw źle

To tak powinno być

:arrow: 128 - 16

:arrow: 256 - 16x4

:arrow: 512 - 16x4

Paweł nie wprowadzaj w błąd. Detektyw ma rację.

Po prostu podzielić dane kbps przez 8…

Skoro 256/2=128 więc 2x16…

czyli osoba ktora ma 256 ma taka sama predkosc co osoba majaca 512?? :?