ja dzis jeszcze nie mam zwiekszonej bo sprawdzałem
Mam takie pytanie. Umowę podpisałem 17 września 2004, czy promocja mnie obowiązuje, ale 17 września kończy mi się umowa. Jak ją przedłużę, to promocja będzie mnie obejmowała, czy już nie ?
CANALETTO zadzwoń: 0 801 321 123
Po co mam płacić za połączenie, może tu mi ktoś odpowie :lol:
połączenie bezpłatne z telefonu TP :PPP
a jak masz Neostradę to telefon chyba też, nie :PPP :PPP :PPP
lepiej pójść na łatwiznę i poczekać aż za ciebie zadzwonią :twisted:
Jak masz TP albo telefon z IDEA to dzwoń na bezpłatny numer jak będziesz dzwonić z TP to wykręć 0800102102 a jak z IDEA to 800102102 Tam ci powiedzą czy bedziesz miał tą promocję
Jesli przedluzasz umowe lub podpisujesz aneks do migracji na wyzszy transfer(tak ja zrobilam) i jest ona zawarta na okres roku czy dwoch lat dalej placisz te sama kwote.Wzrasta ona jedynie wtedy jesli umowy nie przedluzysz i wowczas przechodzi ona na czas nieokreslony i jest wyzsza.Co do promocji na 512 to ona nas w ogole nie dotyczy,jedynie tych osob,ktore w okresie od I-VI br.nie mialy Neostrady i dopiero podpisuja umowe.Jesli chodzi o zwiekszenie transferu z 128/256 to tak jak wyzej pisalam co konsultant to inna wersja,lacznie z taka,ze to nieprawda,nie wiem skad te informacje gdyz mnie mowiono raz,ze tak ma byc a potem,ze to nieporozumienie,wiec juz nie wiem kto jest tutaj miarodajnym zrodlem,skoro informacje sie wykluczaja.
Jagodka na tej infolinii to każdy klepie coś innego :evil: totalny idiotyzm. I teraz bądź mądra i wybierz coś właściwego.
Ta strona ma małe informacje i złe tu na tej stronie http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=h_pr … t&p1=24417 są dobre 8)
:lol:
przecież to jest to samo 8)
przykro mi, ale:
to co już komuś podnieśli ten transfer?
Czy mozecie mi poda opcje neostrady 128, 256 i 512 z jaka prędkoscią sciaga neostrada 128, 256 i 512 plik z neta
128 - 16
256 - 16x2
512 -16x4
:lol:
detektyw dzięki
Ja mam Neo 1Mbps i prędkość ściągania to 100 - 150kb/s max 200 przy dobrych wiatrach tzn. serwerach :lol:
ford_focus my sie tu nie chwalimy łączami tylko rozmawiany o zwiekszeniu neo 128
detektyw źle
To tak powinno być
128 - 16
256 - 16x4
512 - 16x4
Paweł nie wprowadzaj w błąd. Detektyw ma rację.
Po prostu podzielić dane kbps przez 8…
Skoro 256/2=128 więc 2x16…
czyli osoba ktora ma 256 ma taka sama predkosc co osoba majaca 512?? :?