Wykorzystaj większą prędkość neostrady tp 128

Nie patrz na to:

128/64

256/128

512/128

To tak mam być

Nie rozumiem. :?

to ludzie ktorzy maja lacze 512 i placa wiecej niz ludzie majacy 128 i placacy mniej maja takie same predkosci ??

Zgaduj-zgadula, zadzwońcie na infolinie i sie zapytajcie.

Paweł nie wprowadzaj zamieszania. Buczek pomyśl logicznie TPSA nie jest tak naiwna

bajki opowiadacie :lol:

jak ja mam 128 to mam 16

256 = 2x128 czyli 2x16

512 = 4x128 czyli 4x16

chyba umiecie liczyć, nie ? :?

Raczej to będzie wyglądać tak:

128kb/s - 16kb/s

256kb/s - 32kb/s

512kb/s - 64kb/s

TPSA nie ale ale pewien uzytkownik chyba tak :wink:

detektyw i błażej juz wszytko wyjaśnili. Nie róbmy czatu.

tylko

128kb/s - 16K B /s

256kb/s - 32K B /s

512kb/s - 64K B /s

to jest to samo co ja napisałem tylko kB

no porblem rozwiązany.

kB/s.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kb

a nie tak

128kb/s - 64kb/s

256kb/s - 128kb/s

512kb/s - 128kb/s

128kb/s - 16kb/s

256kb/s - 64kb/s

512kb/s - 64kb/s

dobra ale ja głupi już zrozumiałem a jaką opcje byście wybrali neostrade opcja 256 czy 512 :twisted:

To zależy od Twoich wymagań i zasobów pieniężnych :roll: :?

ja 512:) ale to wyłącznie zalezy od funduszy oraz do czego potrzebny net.

i co już komuś podnieśli transfer bo umnie jest nadal 128kb/s :frowning:

QUESTIONS & ANSWERS

Promocyjne zwiększenie prędkości dla opcji 128 usługi neostrada tp

1. Jakiej opcji usługi neostrada tp dotyczy promocyjne zwiększenie prędkości transferu?

Promocyjne zwiększenie prędkości transferu dotyczy opcji 128 usługi neostrada tp. TP planuje zwiększenie

prędkości transmisji danych Klientom tej opcji, którzy podpisali umowy o świadczenie usługi neostrada tp

zarówno na czas określony – 12 miesięcy, jak i na czas nieokreślony oraz dokonali rejestracji usługi do 31

lipca 2005 r.

1. O ile zostanie zwiększona prędkość dla opcji 128 usługi neostrada tp?

Standardowa prędkość transmisji danych w opcji 128 wynosi 128 kbps w kierunku do komputera Klienta (w

dół Sieci) oraz 64 kbps z kierunku od komputera Klienta do Internetu (w górę Sieci). Prędkość ta zostanie

zwiększona w okresie promocyjnym do 256/128 kbps w dół/ w górę Sieci (w ramach możliwości

technicznych).

1. Jaki jest czas trwania promocyjnego zwiększenia prędkości?

Prędkość, właściwa dla opcji 128 neostrady tp, będzie promocyjnie zwiększona między 1 sierpnia 2005 a 31

stycznia 2006 r.

1. Co Klient powinien zrobić, aby została mu zwiększona prędkość transferu?

Prędkość transmisji danych zostanie domyślnie zwiększona wszystkim Abonentom opcji 128, którzy

zarejestrowali usługę przed 1 sierpnia br. – nie jest wymagane żadne działanie (zamówienie, podpisanie

umowy) ze strony Klienta.

1. Od kiedy wszyscy Abonenci opcji 128 będą mieli zwiększoną prędkość?

Zwiększanie prędkości rozpocznie się 1 sierpnia i potrwa do końca listopada 2005 r. Od 1 grudnia wszyscy

Abonenci opcji 128 będą mieli zwiększoną prędkość transmisji (w ramach możliwości technicznych).

1. Jakie są opłaty za promocyjne zwiększenie prędkości?

Za korzystanie z neostrady tp w okresie, w którym Abonent opcji 128 będzie miał promocyjnie zwiększoną

prędkość, nie będą pobierane żadne dodatkowe opłaty. Klient będzie ponosił opłaty abonamentowe

właściwe dla opcji 128, zgodnie z Cennikiem usługi neostrada tp.

1. Czy po zwiększeniu prędkości Klient, który korzystał do tej pory z opcji 128, będzie w

dalszym ciągu Abonentem tego wariantu usługi?

Tak, promocyjne zwiększenie prędkości nie jest związane ze zmianą opcji usługi - Klient będzie w dalszym

ciągu Abonentem opcji 128, o ile nie dokona zmiany opcji usługi przez podpisanie aneksu migracyjnego.

1. Czy w czasie, gdy Klient będzie miał zwiększoną prędkość, może zmienić opcję usługi

neostrada tp?

Tak, Klient może dokonać zmiany opcji usługi neostrada tp na dowolną, również w czasie trwania

promocyjnego zwiększenia prędkości. Jeśli podpisze aneks migracyjny, będzie korzystał z wybranej opcji

usługi o parametrach, zgodnych z Cennikiem usługi neostrada tp. Migracja z opcji 128 do dowolnej innej jest

bezpłatna.

1. Czy Klient, któremu zostanie zwiększona prędkość w opcji 128, może korzystać z innych

promocji neostrady tp?

Tak, Abonent opcji 128, korzystający z promocyjnego zwiększenia prędkości, może korzystać z promocji TP,

związanych z neostradą tp, o ile ich regulaminy na to pozwalają. W szczególności Abonent może korzystać z

promocji migracyjnych, np. promocji „Zostań z neostradą tp przez 24 miesiące” lub „Promocji migracyjnej

neostrady tp”.

1. Jaką prędkość będzie miał Klient, którego usługa zostanie objęta promocyjnym

zwiększeniem prędkości, po 31 stycznia 2006?

Po 31 stycznia 2006 r. Abonent, który nie dokona zmiany opcji 128 na inną, będzie miał przywróconą

prędkość transmisji, właściwą dla opcji 128, tj. 128/64 kbps w dół/w górę Sieci.

u mnie nadal jest 128 :twisted:

chyba jeszcze nikomu nie podniesli transferu