A co wy się łudziliście że wam przyspieszą?
,a co nie ?? :twisted:
maja psi obowiazek :D:D
psi obowiązek mają psy
czytajcie dokładnie informacje jakie podają inni
myślicie, że to jest takie łatwe ??
wyobraźcie sobie tysiące użytkowników, setki serwerów, dziesiątki central etc. i przestańcie ***************
zresztą, o czym tu gadać… nie ma to jak zrąbać kogoś, co nie
jak nie MS, to można TPSA - :?
gdyby nie ich usługa - to dalej byśmy byli zaściankiem internetowym i mrowie ludzi nie mogliby korzystać z sieci. Panowie ZACZNIJCIE MYŚLEĆ I WYCIĄGAĆ WNIOSKI bo już się niedobrze robi od tych narzekań
Denerwuje mnie dopisek “w ramach możliwości technicznych” :evil:
To pewnie taki chwyt marketingowy, żeby ludzie nie odchodzili od Neostrady.
mnie się nie podoba to, że użytkownik Neo128 ‘X’ będzie miał Neo256 od (powiedzmy) 6.08. a użytkownik ‘Y’ będzie miał od 31.11!
jeden będzie miał pięć miesięcy, a drugi dwa miesiące… :-s
No właśnie.
Ale jednak trzeba zrozumieć TP SA. Przecież nie da się zmienić wszystkiego w jeden dzień :roll:
Ja miałem opcje 128 już zgłosiłem i już mam 512
Ja jestem klientem płace i wymagam nie obchodzi mnie to ze jest dużo serverów itp.Miało być i nie ma. NIe ma co ich usprawiedliwiać, to jest ich wina że jeszcze nie podnieśli nam transferu.
KLIENT PŁACI, KLIENT WYMAGA!
Nie miało być tylko ma być. Podali co, jak, kiedy.
Znów to stado niezadowolonych… :roll:
żeby u userów którzy mają neo 128 była 256 to trochę potrwa ponieważ jest tam dużo do roboty oni muszą po przemieniać tysiące portów
rafi_poland z choinki się urwałeś… miało być i będzie do 31 listopada 2005 roku :PPP
niech żyje NARÓD POLSKI :twisted:
O to właśnie mi chodzi miało już być od 1 sierpnia i jeszcze nie ma.
Oczywiście, że nie zadowolonych. U mnie jest tak,że jeżeli jeszcze nie ma,a powinno być to nie bede siedział cicho(chodzi mi teraz o wszystkie sprawy).
boczi dajmy na to,że zamówiłeś cos z internetu i teraz czekasz na przesyłke. Jeszcze jej nie ma. To teraz będziesz cierpliwie czekał aż ją dostarczą? Na to wygląda.
To ja wiem chodzi mi o to,że inni teraz maja zwiększony transfer a ja muszę nadal czekać na swoją kolej:/
Ale tak już jest, bo przecież to jest Polaka
czy zwiekszyli juz komus transfer??
komus na pewno zwiekszyli, ale to jest neisprawiedliwe :twisted:
jedni nacieszą się dłużej szybszą neo a inni kr u cej
:glaszcze: life is brutal :]
Mój kumpel ma neo 128 i zwiększyli mu już fajnie mam
ty masz fajnie czy on ?? :roll:
Jeśli to nie jest odpowiednio uregulowane i wyraźnie napisane, to będę czekał cierpliwie.
Jednakże, sklepy internetowe deklarują zazwyczaj określony czas na dostarczenie przesyłki. Zły przykład.
Na stronie TP jest podane, kiedy to ma być, więc o co ja mam roszczyć swoje prawa?
Każdy by chciał, żeby było szybciej, ale nie możemy nic od nich wymagać.
To im powinno zależeć, więc się nie martwmy. Chcą przecież wypromować Neo 256.
EOT
Nie ma co się sprzeczać :lol:
neostrade niemieli właczyć 1 wrzesnia tylko 5 sierpnia 2005 r. do 31 stycznia 2006 r