NA CHWILĘ OBECNĄ LISTA JEST PUSTA, ALE WKRÓTCE ZOSTANIE UZUPEŁNIONA. PROSZĘ O POZOSTAWIENIE TEMATU OTWARTYM.JEŻELI KTOŚ MA JAKIEŚ SPECYFICZNE PROŚBY O PODZESPOŁY DO ROZBUDOWY, NAPRAWY, TESTÓW, TO MOŻNA PISAĆ. JEŻELI COŚ BĘDĘ MIAŁ, TO CHĘTNIE SIĘ PODZIELĘ.
Wysyłka: Lekkie podzespoły, niewymagające specjalnych zabezpieczeń, wysyłam za darmo. Pozostałe, po uzgodnieniu wysyłki na PW.
Handlarzom dziękuję za kontakt. Nie, nie mam możliwości wystawienia faktury. Ignoruję pozostałe absurdy.
Po godzinie - Piszczała pamięć. przetarłem spirytusem i działa elegancko. Pecet dostał jeszcze nowiutką markową baterię CMOS i teraz cieszy pudło. Tym bardziej cieszy gratka! Dziękuję jeszcze raz.
Wszystko to, co widzisz w pierwszym poście. Jeżeli coś znika, to pierwszy post jest przeze mnie edytowany. Do listy dołączą jutro nowe podzespoły. Musiałem je troche odkurzyć, przetestować, a niektóre wyzerować.
Jeżeli potrzebujesz coś konkretnego, to pytaj. Może mam, a nie zdążyłem jeszcze wpisać.
Nie, handlowcem nie jestem. Komputera nie składam, ale mam w domu komputer dziesięcioletni na Core 2 Duo więc czasami warto mieć jakieś części zapasowe. @bachus