Jak widzę Panie Krogulec ani słowa odnośnie moich pytań. Widzę że uznał Pan, iż są to niewygodne pytania i należy je przemilczeć lub nie zna Pan odpowiedzi na nie. Więc pytam się, kto jak nie jedna z najważniejszych osób na forum ma znać odpowiedzi? Jednym słowem, zero konkretów. Bądź Pan poważnym człowiekiem i przedstaw Pan konkrety.
Niech mi Pan odpowie, Wasz administrator Gutek też linkuje do swojego forum gdzie jest administratorem, i co? Może zbanowaliście go, lub zakazaliście mu tego? Śmiechu warte to jest. Użytkownicy nie są traktowani równo, a to już pachnie dawno zapomnianą epoką komunizmu. Niech Pan nie zaprzecza bo to gołym okiem widać. Wasz stosunek do niektórych userów jest grzecznie mówiąc lekceważący i macie ich głęboko w nosie.
Nie zapomniałem, ale co miałem zrobić? przecież tu chodzi o pomoc… podałem link bo mógł pomóc, a tu dostaję warna…
No ale jak tak czytam co Pan piszę to uważam że się nie dogadam z Panem, zero konkretów…
Ja kogoś obrażam? Jak tak to przepraszam, ale sam się poczułem urażony jak z dnia na dzień ujrzałem napis że zostałem zbanowany z powodu spamowania na forum, zostałem potraktowany jak śmieć , najlepiej zbanować, po co mieć problemy co nie?
Za miast wcześniej napisać mi PW z stosowną informacją o tym że mam zaprzestać linkowania itd no to nie, lepiej dać od razu ban, potraktować jak jakiegoś śmiecia i to dosłownie, po co rozmawiać najlepiej od razu ban i tyle, jestem dość długo na forum, ale nie spodziewałem się że w taki sposób załatwiacie sprawy…
Podałbym jeden link na swoich 100 postów i tak bym warna dostał
Panie Krogulec , a czy to ważne, że jest to inne forum, które i tak jest o podobnej tematyce do tego ? Przecież równie dobrze wszyscy mogą się przenieść tam i DP umrze śmiercią kliniczną… Ale czy tak się dzieje ? NIE ! Co raz wchodząc na forum widzę nowych ludzi, nowe twarze forum, ale nie zadaję sobie pytania, dlaczego, bo wiem, że to forum jest jednym z najlepszych w tych tematach i dlatego ludzie o dużej wiedzy siedzą nie tylko na jednym ale na wielu forach, i to tylko dlatego, żeby pomagać większej ilości userów z problemami. Ja nie widzę problemu z linkowaniem do innych serwisów.
rokko ma rację co do tego, iż nie jest Pan, Panie Krogulec uczciwy w stosunku do reszty forumowiczów, gdyż wspomniany już gutek linkował już sporo a jakoś zastopowania nie widziałem. Prawdą jest też, że niejasne stanowisko wobec regulaminu, gdzie rokko wspomniał o różniącej się opinii adminów odnośnie linkowania, jest tutaj niepokojące, gdyż widać, iż nawet sama administracja nie jest w stanie się dogadać.
Moim zdaniem dobrym pomysłem byłoby sklejenie nowego regulaminu forum. A najlepiej, gdyby wkręcono w to kilku użytkowników forum, którzy z administratorami i moderatorami nie mają nic wspólnego. Wtedy może powstanie jakiś regulamin, który będzie do przyjęcia przez wszystkich, gdyż w jego tworzenie włączą się także ‘szarzy’ użytkownicy.
A co do mieszania z błotem, nie chciałem, aby to zabrzmiało jak obraza, ale samo w sobie nie było chyba czymś takim. Napisałem po prostu, iż może nastąpiła jakaś narada w załodze forum, co na obrazę mi nie wygląda.
A jednak komedia dalej, idziesz w zaparte jak widzę. A więc po kolei:
We wszystkim trzeba mieć umiar rokko. Po prostu. Do tej pory nie widzieliśmy potrzeby żeby zapisywać, że można linkować do porad mających 50 czy 100 linijek. Nikt też nie dostawał ostrzeżenia czy bana za linkowanie do porady na swoim blogu. Dlaczego? Bo nie było takiej potrzeby. Mimo, że odwiedzają nas ludzie często bardzo młodzi to wydaje się, że jak dotąd mieli oni więcej wyczucia i zwykłej przyzwoitości…
To Wasza czwórka poprzez swoją ostatnią hurtową działalność spamową mającą na celu agresywną reklamę forum doprowadziła do takich, a nie innych reakcji moderatorów. Przy okazji rykoszetem dostało się także zapewne innym użytkownikom nad czym boleję.
I jeszcze raz proszę - nie udawaj niewiniątka bo fakty mówią same za siebie. Twoja agresywna postawa, tytułowanie per “Pan” nie odwrócą kota ogonem.
Jeszcze jedno na koniec (żona goni :P) - odnośnie porad, które “musieliście” linkować bo nie było ich u nas. Dziwnym trafem np. rozbudowaną poradę na temat problemów z napędami CD/DVD cosik_ktosik mógł wrzucić w całości na forum instalek (zaznaczmy - dużo mniejsze niż forum DP), natomiast już u nas w tym samym przypadku znalazły się jedynie linki do Waszej strony. Jeżeli więc nie było porad na forum to zapraszam gorąco do działu “Sprawdzone porady” - będziemy bardzo zobowiązani wzbogacanie go kolejnymi poradami. I z całą pewnością bardziej bylibyście docenieni, i nikt ani z moderatorów ani adminów nie miałby do Was najmniejszych pretensji. Mało tego - być może chcielibyśmy nawiązać z Wami jakąś współpracę. Ale jak widzę wybraliście inną drogę - cwaniakowania, udawania, że wszystko jest w porządku… Boleję tu przede wszystkim nad cosikiem_ktosikiem do którego żywiłem niegdyś osobistą sympatię…
Edit:
Niestety Wasze posty (me@djohnsc, Hitm3n) zobaczyłem już po wysłaniu tej wiadomości. Ponieważ naprawdę muszę już uciekać sugeruję dokładne przeczytanie tego co już napisałem w tym wątku - bo jest tam praktycznie wszystko co chciałbym Wam napisać.
Co do słów na temat mojego poradnika. Ja nie wywlekam brudów, ale odpowiem, bo do mnie tu kierowane są słowa. Administratorze Krogulec , nie znasz realiów. Ten poradnik, jak i kilka innych było pisane właśnie na tym forum w ramach pewnego konkursu z zastrzeżeniem, że poradnik ten pojawi się także na mojej stronie. Dowód http://forum.instalki.pl/viewtopic.php? … 822#p93822
Nikt się mnie o to nie zapytał…
Dlaczego nikt, nigdy (nawet w listopadzie) do mnie nie wysłał PW, ani innej wiadomości (mailowej czy na GG)? Gdzie jest/był dialog? Ja pisałem do Was…
Moja osoba prosi tylko o dialog. Ja nie zamierzam się tutaj o nic kłócić.
Panie Krogulec , ja natomiast sugeruję przeczytanie 3 akapitu mojego posta z uwagi na propozycję przeze mnie daną. Może ta idea będzie tutaj jakimś małym remedium na tą kłótnię, bo to właściwie o ten nieszczęsny regulamin się rozbija.
I jeszcze jedno, zwracam się per ‘Pan’ , gdyż po zdjęciu widzę, iż dzieli nas różnica wieku a i że się nie znamy to i stąd to wynika.
Po raz kolejny zero konkretów z Pańskiej strony, nie widzę żadnego ustosunkowania się do pytań. Czyżbym miał do czynienia z niepoważnym człowiekiem? Ja z Panem konkretnie rozmawiam, stawiam konkretne pytania, które już od dłuższego czasu pozostają bez odpowiedzi, widać jednak że są niewygodne dla administracji.
Podawałem tylko linki do tych tematów, które były ewidentnie potrzebne i tą sytuację opisywałem w emailach do administracji forum.
Według otrzymanych informacji poprzez email wynikało zupełnie coś innego i wina nie była Nasza lecz wynikła z innych przesłanek. Na forum przedstawił nas Pan jako tych, którzy najbardziej zawinili, nie będę wymieniał innych osób lecz one również linkowały i jakby na to nie patrzeć ich działalność również podlega regulaminowi. Czyli mam rozumieć, iż jeden użytkownik jest gorszy a drugi lepszy?. Z tego by wynikało, iż wprowadza Pan segregację userów na tych lepszych i gorszych, na tych których regulamin dotyczy i na tych którym udzielana jest dyspensa na łamanie regulaminu, przypominam, iż to również jest świadome łamanie regulaminu przez Was Panowie.
Zgadza się, fakty mówią same za siebie, iż totalnie lekceważycie użytkowników, choćby i przykład z tego tematu. Zadałem proste pytania i do tej pory nie ma na nie odpowiedzi. Wysłałem do Pana PW tydzień temu, miał Pan odpisać i do dziś nie ma odpowiedzi. Więc to są Wasze fakty, iż kompletnie olewacie userów jak leci.
Czyli mam rozumieć, iż jak wrzucimy poradniki na Wasze forum to Nas nie zbanujecie i jeszcze pochwalicie, więc to Panie krogulec podpada pod paragraf wie Pan, to już szczyt wszystkiego z Pańskiej strony. W ewidentny sposób w tej chwili sugeruje wręcz zmusza Pan Nas na dodanie swoich poradników do działu w przeciwnym razie będziemy nagradzani ostrzeżeniami lub wręcz banowani. No pięknie, wiedziałem że administracja może zastosować chwyty poniżej pasa ale to co usłyszałem to już szczyt wszystkiego.
Bez komentarza :X
Dobrze Pan to określił, udaje Pan iż wszystko jest w porządku, nic tutaj nie mam do dodania. Jak upominam się o odpowiedzi to pisze pan iż cwaniakuję, no pięknie, oby tak dalej.
Myślę, że akurat mieszanie do tego osobistych relacji jest nie na miejscu.
Krogulec , jak zauważyłeś, cosik_ktosik jest osobą, która nie szuka w tej całej sytuacji konfliktu, więc proszę nie pisać w ten sposób, bo wyczuwam w tym zdaniu podtekst obarczania jego tą całą sytuacją.
Ech… widzę, że administracja i redakcja HotFix.pl chce się wybielać.
W emailach zawarłem osobiście informację, że ostrzeżenia dostaliście za linki, do swojej strony w ilościach liczonych nie w setkach, a tysiącach. Nazywaj to jak chcesz, ale to mogło zostać - i ostatecznie zostało - uznane za spam. I wybacz - nie możemy tutaj nie reagować na takie rzeczy. Dodatkowo nie pisz, proszę, że działalność konkurencyjnego, wobec waszego, serwisu nie została nagrodzona w podobny sposób. Również nigdy nie uchylałem się od wyjaśniania każdego Twojego, jak i innych pytań.
Co do przypadku adama749 z tego co widzę upomnienie było jedynie słowne, a jeżeli było to ostrzeżenie to zostało już ściągnięte - nie mniej jednak chciałbym zaznaczyć, że nie jest to tak, że za pojedynczego linka do swojej strony, na której owszem może być rozwiązanie danego problemu można zarobić ostrzeżenie. Tutaj chodzi o hurtowe dodawanie linków, które w ostatnim czasie zaobserwowaliśmy liczone w tysiącach linków z jednego konta, a kont panów z hotfix.pl i innych serwisów jest kilka.
Każda sprawa jest rozpatrywana indywidualnie. Poza tym przypominam o regulaminie, który zawiera procedury odwoławcze od decyzji moderatora, tak więc jeżeli ktoś uznał, że jego post został niesłusznie nagrodzony ostrzeżeniem to prosimy o kontakt i oczywiście takie sytuacje są wyjaśniane jeszcze w tym samym dniu, a jak nie to z dnia na dzień.
Na pewno nie były to tysiące, jak to bywa z administracją, lubicie wyolbrzymiać wszystko do niewyobrażalnych rozmiarów. Proszę również nie sugerować, iż tylko my linkowaliśmy, inne osoby również linkowały do zaprzyjaźnionych for i też może Pan powiedzieć, iż będą to setki odnośników.
Chcę usłyszeć proste odpowiedzi na proste pytania poprzednio zadane, lecz administracja nie jest skora do udzielenia w tej kwestii jakichkolwiek wyjaśnień, co utwierdza mnie w przekonaniu, iż nikomu z Was poruszane zagadnienia nie leżą i najchętniej w takiej sytuacji zbyć człowieka byle czym lub schować się z podkulonym ogonem w kąt. Bądźmy ludźmi poważnymi jak wyjaśniamy wszystko, to wyjaśniajmy, a nie przedstawiajmy to monotonicznie.
Ustosunkowałem się praktycznie do wszystkiego co pisałeś (poza jedną jedyną kwestią - ale o tym za chwilę). Wydaje mi się natomiast, że Ty nie poświęciłeś czasu aby z uwagą przeczytać moje posty. Nie zamierzam uskuteczniać “pyskówki” z cytatami zdanie za zdanie bo nie mam nieskończonej ilości czasu. W skondensowanej ale wyczerpującej formie otrzymaliście (Ty i me@djohnsc) odpowiedzi na swoje zarzuty, a także wyjaśnienie co nam “leży na wątrobie” (agresywny spam), dlaczego nam się Wasze postępowanie nie podoba (bo robicie to w sposób - inaczej się tego nazwać nie da - bezczelny i hurtowy), dlaczego dotąd nie było w tym zakresie bardzo precyzyjnych unormowań w regulaminie (bo nie było takiej potrzeby) itd. itd. Atakujesz mnie, natomiast nadal nie pokusiłeś się choćby o próbę wyjaśnienia swojego zachowania. Jesteś agresywny i naprawdę nie Tworzy to żadnych warunków do rozmowy.
Nie ustosunkowałem się jedynie do kwestii linków Gutka ponieważ nie jestem komputerem tylko człowiekiem i potrzebowałem chwili aby przejrzeć jego posty i sprawdzić czy jest faktycznie tak jak tu zarzucasz bo być może czegoś nie zauważyłem ale nie. Faktycznie wśród jego ponad 25000 (!) postów i od czasu faktycznie linkuje do swojego prywatnego forum ale skala zjawiska do tego co Wy robiliście jest po prostu nieporównywalna. To nie jest żaden argument. (Zwróć uwagę, że całkowicie pomijam już fakt, że jest to kwestia z nim uzgodniona.)
Idąc dalej.
.
Na PW odpisałem od razu , że zapoznam się ze sprawą i ustosunkuję. Tego już nie zdążyłem zrobić ponieważ w międzyczasie zasłużyłeś sobie na bana i pojawił się ten wątek. Niestety nie jestem w stanie na każdą korespondencję odpisywać w przeciągu godziny. Korespondowałeś zresztą w tej sprawie także z innym adminem.
Pisałem, że zjawisko o którym tu dyskutujemy to w Waszym wykonaniu nie było coś jednorazowego czy sporadycznego. Uczyniliście sobie z naszego forum słup reklamowy, w dodatku w czterech (!) Bardzo więc proszę nie używaj takiej argumentacji bo ręce naprawdę opadają… Z całą pewnością zjawisko to (jako całość) nie ogranicza się tylko do Waszej czwórki, z całą pewnością mieliśmy dużo bardziej perfidne próby “promocji” ale były one jednorazowe i dziełem pojedyńczych userów, a nie 4-osobowych zespołów… W tym kontekście dyskutowanie o “segregacji” jest naprawdę nie na miejscu…
Potrzeba dużo złej woli aby w ten sposób to odczytywać. Tym bardziej, że pisałem o tym w kontekście publikacji na forum instalek (o tym później). Szkoda czasu na tłumaczenie - widzę, że nie rozumiemy się w kwestiach elementarnych…
Nie ma to jak merytoryczna dyskusja - jest noc więc szkoda mi czasu aby rozwijać ten wątek…
Nie wywlekam brudów - to czysta obserwacja. Niestety nie mam “kuli wróżki” więc skąd miałem wiedzieć, że to w ramach jakiegoś konkursu. Podałem to jako przykład po prostu.
Nikt się nie pytał bo teraz na to zwróciliśmy uwagę. Wybacz ale nie kojarzę wiadomości od Ciebie. Cieszę się, że nie zamierzasz się kłócić - naszym celem również nie jest eskalacja konfliktów tylko doprowadzenie tej sytuacji do pozytywnego zakończenia. Jednakże agresywna postawa Twoich kolegów i brak (przynajmniej oficjalnie) jakiegokolwiek zrozumienia tudzież tzw. “udawanie Greka” z ich strony z całą pewnością temu nie sprzyja…
Mam tu na myśli np. post cytowany powyżej.
Niestety my ten problem widzimy. Widzimy skalę zjawiska, coraz większą liczbę użytkowników, którzy zakładają jednorazowe konta aby spamować w wątkach linkami do swoich stron, blogów, for itp. Jeżeli przyzwolimy na dowolne linkowanie to z forum w krótkim czasie zrobi się jeden wielki śmietnik spamowisko-linkowisko…
Jesteśmy tylko ludźmi - oczywiście może się zdarzyć, że ten sam przypadek dwie osoby zinterpretują inaczej. Staramy się w przypadkach co do których są wątpliwości konsultować ale cała ekipa nie siedzi na forum 24h - my też czasami odpoczywamy Po to jest właśnie możliwość odwołania się, po to też za pierwszym razem jest informacja, dopiero później ostrzeżenie(a), a na końcu ban. Poza tym ja pisałem o ogólnej zasadzie, a rokko skonfrontował ją z konkretnymi uwagami (zarzutami) jakie otrzymał pod swoim adresem od jednego z adminów. To jest mieszanie dwóch różnych rzeczy. W kontekście linkowania przez rokko różnic pomiędzy adminami nigdy nie było.
Pomysł warto rozważenia niemniej obawiam się, że w praktyce będzie z tym dużo problemów. Obecny regulamin jest pewnym kompromisem i w dużej mierze pewnym złotym środkiem pomiędzy totalnym terrorem a całkowitą anarchią przy zachowaniu oczywiście pewnej dozy zaufania do użytkowników. Nie da się jednak wszystkich aspektów załatwić zero-jedynkowymi zapisami w regulaminie. Tworzenie wyjątków, dodatkowych wytycznych, reguł w prostej linii prowadzi zaś do komplikacji regulaminu, a wtedy już z całą pewnością nikt nie będzie znać i rozumieć jego postanowień…
Przeczytaj proszę moje posty bo ja tam widzę odpowiedzi na pytania.
Ja tu nie widzę przeciwskazań - tym bardziej w kontekście sugestii rokko, że za nic mamy sobie userów… 2. Teraz już zauważyłem, a przynajmniej przyjąłem do wiadomości taką deklarację - w momencie pisania poprzedniego posta jeszcze tego zrobić nie mogłem bo tej deklaracji nie było…
(mam nadzieję, że wszystkim już odpisałem bo chętnie położyłbym się spać…)
Edit:
Dwóch ostatnich postów nie było gdy zaczynałem pisać ten post (chyba najdłuższy w mojej historii )
A więc jeszcze na koniec króciutko:
Jako uzupełnienie spieszę wyjaśnić, że ewentualne odwołania kierowane na moje PW ze względu na notoryczny brak czasu mogą być załatwiane w kilka dni, jak widać w przypadku tomicka trwa to krócej
Żadnych odpowiedzi i ustosunkowania się do pytań moich nie było, nie ma i nigdy zapewne z Pana strony nie będzie.
O to i one…
To wszystkie pytania, które nie znalazły odpowiedzi, i w tym całym gąszczu wypowiedzi celowo próbuje Pan “zgubić je w tłumie”.
Czytam najuważniej jak się da, lecz konkretnych odpowiedzi na ani jedno pytanie nie uzyskałem więc zapytałem ponownie.
Ja również o tej godzinie mam o wiele lepsze zajęcia niż wdawanie się z panem w pogaduszki, widzę iż tak nie doczekam się odpowiedzi bo widać wyraźnie, iż unikacie tych tematów jak ognia. Człowiek chce uzyskać proste odpowiedzi na proste pytania i niestety ich nie może się doprosić, to Pan nazywa pyskówką?
Panie Krogulec, teraz wychodzi, iż Pan jest słabo poinformowany, wszelkie wyjaśnienia zostały złożone poprzez email i ja tutaj nie mam nic do dodania, ponieważ wszystko w przesłanych wiadomościach zawarłem i wyjaśniłem swoje postępowanie.
Nie wiem jak Pan to odbiera, ale niech mi Pan powie ile razy można się prosić o ustosunkowanie się do odpowiedzi? W stosunku do Pańskiej osoby jestem nastawiony pokojowo, lecz nie widzę nici porozumienia pomiędzy Panem a mną, więc jak mam to traktować? Traktuję to jako lekceważące podejście do mnie i olewanie wszystkiego jak leci.
Pierwsza poważna odpowiedź i to cenię. Jednakże muszę powiedzieć, iż nie zamierzam się wybielać z czegokolwiek, wyjaśnienia przedstawiłem już dużo wcześniej w emailu. Co do linkowania, no właśnie, linkowanie bezwzględnie będzie tępione jak Pan powiedział, jednakże według wypowiedzi administracji nie będzie to dotyczyć wszelkich użytkowników tylko “wybrańców” którzy Wam podpadli, bo starając się pomóc innym userom podali o jeden poradnik za dużo, w takim razie jak to się ma do równości wszystkich?
Ja to rozumie, iż zapewne ma Pan dużo PW i nie jest w stanie na wszelkie odpowiedzieć, a zapoznanie się ze sprawą zapewne też krotko nie trwało więc w tej kwestii nie poganiam i czekam, też Pan zauważył, iż nie pisze ponownych PW, zapewne i tak już sprawa przesądzona, a Wy jutro mnie zbanujecie za to, iż ośmieliłem się zadać pytania niewygodne dla żadnej administracji forum, czy to DP czy innego.
To mi odpowiedz piwollo czy user taki jak ja z ponad 4k postów, poświęcając masę wolnego czasu i pomagając userom w rozwiązywaniu ich problemów a również w rozwoju forum DP nie zasługuje na to? To żeś wjechał z tym jak furmanką pod ciężarówkę.
PS. Regulamin dotyczy wszystkich osób, a administratorzy powinni być pierwszymi, którzy go przestrzegają i wymagają tego od innych. Jak tu zarzucać komuś coś jak samemu się nie przestrzega regulaminu. Pomyśl troszeczkę.
Z tego co wyczytałem z postów Krogulca , były przypadki linkowania do swoich stron, czy nawet konkurencyjnych stron/for/whatever. Potem również dodał, że nie było z tym problemu dopóki wasza „czwórka” nie zaczeła sobie robić pseudo „kampanie reklamową” swojego HotFixa?
Przynajmniej ja tak to zrozumiałem, proszę bez agresji w odpowiedziach — ludzie też popełniają błędy
Żadnej agresji nie ma nie było i nie będzie jeżeli widzę, iż osoba z którą rozmawiam jest na poziomie i ma do mnie życzliwe podejście, nie lekceważące… Powiem krótko Piwollo problem dotyczy co najmniej 10 użytkowników łącznie, a przecież kozła ofiarnego trzeba znaleźć nieprawdaż? Więc ten kto najwięcej krzyczy idzie na pierwszy ognień do odstrzału jak w tym przypadku. Oni dostrzegają tylko to, a reszty już nie. nie będę sie zagłębiał w szczegóły, wszystko zostało przedstawione w korespondencji email i więcej nie mam do dodania, a Ty jak widzę Masz również w tym interes, aby mówiono o tym jak najgorzej, ponieważ z tego co widziałem jesteś stałym współpracownikiem na jednym z forum, do którego z resztą było i na tym forum linkowanie.
Moim ulubionym zajęciem zdecydowanie nie jest również tłumaczenie oczywistej oczywistości, że działalność “brygady specjalnej” sprowadzającej się w dużej mierze do spamowania wątków na forum linkami do swojego serwisu zamiast udzielania odpowiedzi na nim jest prymitywną i z góry zaplanowaną działalnością obliczoną na “reklamę” tegoż serwisu…
Żadnego maila od Ciebie nie otrzymałem. Jedyna korespondencja jaką prowadziliśmy to reklamacja na PW do czego zresztą się już ustosunkowywałem…
A ile razy można odpowiadać? Przykro mi ale tego “pokojowego nastawienia” nie zauważyłem w ogóle. Olewanie? “Dyskusja” do późnych godzin z pewnością jest tego dowodem, prawda?
Ile razy będziemy to jeszcze wałkować?
Też już o tym dyskutowaliśmy
Dalsza dyskusja z Tobą wydaje się nie mieć sensu. Kręcimy się w kółko, a ja naprawdę mam ciekawsze rzeczy do zrobienia niż cytowanie swoich wcześniejszych postów…
Edit:
Bardzo trafne podsumowanie. Dodajmy “szeroko zakrojoną” “kampanię reklamową”… Nigdy na przestrzeni 6 lat zjawisko to nie wystąpiło w takiej skali i w liczbie 4 użytkowników jednocześnie…
Konkretnie 4 koziołków. Nawet gdyby problem dotyczył faktycznie 10 użytkowników to daje to 40%
Ja nie mam interesu, aby mówiono o tym jak najgorzej — napisałem jak zrozumiałem calą tą sytuacje po przeczytaniu i poznaniu obu stron. A przecież każdy ma prawo wyrazić swoją opinie/swoje zdanie. Więc teraz następna rzecz: Jeśli wszystko zostało przedstawione w email, to po co ciągnąć dalej tu na forum? Niepotrzebny stres dla Ciebie, i dla innych którzy sie męczą z tym tematem.
Co to forum na którym jestem „współpracownikiem”: Jeśli myślimy o tym samym, to tam już nikt nie zagląda i nikt już takich praktyk nie przeprowadza
Panie Krogulec zero konkretów, wszystko to wyjaśnienia kompletnie nie związane z tematem i pokrętne. Brak odpowiedzi na pytania i zapewne nie doczekamy się ich nigdy. Nie zamierzam drążyć sprawy, lecz tego typu podejście, które macie w stosunku do użytkowników jest na Waszą niekorzyść, lekceważące i nieprzychylne.
Emaili poszło mnóstwo do tomicka, z korespondencji wynika, iż rozmowa była prowadzona za wiedzą całej administracji więc to jest nadzwyczaj dziwne.
EDIT:
Piwollo , przepraszam Cię najmocniej jeżeli moją wypowiedź źle widzisz. Jest jak jest, i to co obecnie usłyszałem od szefa administracji czyli brak jakichkolwiek wyjaśnień, a tylko strzępki wypowiedzi niczego nie wyjaśniające przysparza mi jedynie siwych włosów na czuprynie. Nie będę domagał się wyjaśnień bo i tak jak widać nigdy ich nie uzyskam, a jeżeli już odpowiedzi będą pokrętne i wymijające, które nie będą poruszały tych tematów, które na prawdę są ważne.