Hej,
Nic, te profile są niezależne od siebie - jeden służy do obsługi MMS-ów, a drugi umożliwia korzystanie z Internetu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Nic, te profile są niezależne od siebie - jeden służy do obsługi MMS-ów, a drugi umożliwia korzystanie z Internetu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zmień w nich dane i chyba bez gadki z operatorem zablokujesz internety.
Mnie przeraża Twoja ignorancja technologiczna. Mentalnie to chyba masz z 90 lat… Rozmowa z Tobą to tak trochę jak ze schizofrenikiem. Z jednej strony telefony nowoczesne są beeeee, ale gierki to muszą być.
Niby ekran malusieńki, ale by najlepiej miła rozdzielczość 4k i miliardy kolorów, których i tak nie dostrzeżesz na takim sprzęcie.
Nie ma i nie będzie motywów na tego Samsunga - są tylko 3 zainstalowane i tyle. Przecież chciałaś telefon do dzwonienia a nie do “motywowania”.
Ty chyba nie masz pojęcia jak działają profile z telefonach. Nawet jak zmienisz dane na “*” to operator nadal będzie to uznawał w systemie bilingowym, za próbę połączenia i środki zostaną pobrane. Po prostu strona się nie wyświetli bo punkt dostępu będzie błędny.
Zazwyczaj operatorzy uważają transmisję danych za tkz. usługę pierwotną i nie da jej się wyłączyć nawet z pozycji CRMa (lub jest taka opcja, ale nie jest ona w wiedzy przeciętnego konsultanta).
@kopratko - no teraz to już zaczynasz być chamski. Napisałam, że nie potrzebuję motywów dla upiększenia, tylko czytelności, bo niestety, kolory mienią się na tym wyświetlaczu i chciałam spróbować motywu czarno-białego. Może wystarczy, jak dam czarną lub białą tapetę, nie wiem.
O rozdzielczości 4k też nie wspominałam.
Jak chcesz tu sobie podbudowywać swoje ego, to najlepiej odejdź i już się w moim temacie nie wypowiadaj, bo najbardziej ze wszystkiego nie lubię zarozumialców.
Nie wszyscy interesują się kablami
Oczywiście że jestem chamski. Bo inaczej z tobą już nie da się gadać. Rozumiem że osoba starsza może mieć problemy z kablami… Ale do k… Masz instrukcję obsługi oraz 21 wiek…
Nikt cię nie zmusza do wypowiadania się tutaj. Jakoś do tej pory nie była mi wiedza o kablach potrzebna, bo się nimi nie zabawiam
Jak chcesz się wymądrzać, to idź w szkole uczyć
Lepiej zamilczeć, niż pokazywać brak kultury. Mogłeś po prostu zignorować moje posty
Masz wymagania, których nie da się spełnić. Realia rynkowe są zupełnie inne i tyle. Mogę się wymądrzać bo mam pewne doświadczenie, które nabyłem w branży przez 8 lat. Jesteś typem klienta, któremu zawsze będzie coś nie pasować. Nie ważne jakich ktoś argumentów użyje. Chcesz mieć motywy - musisz odesłać Samsunga i kupić Nokię 515. Proste. Nic innego nie zostaje - bo już widzę że Samsung cię przerasta.
A kto ci każe spełniać moje wymagania? Jesteś jakimś masochistą czy może ktoś ci tutaj płaci od odpowiedzi?
Ja tylko wypytuję, aby się zorientować w temacie. Nikogo nie zmuszam ani do odpowiadania, ani tym bardziej do spełniania jakichś wymagań. I niczego nie muszę
BTW, gierki już sobie znalazłam. Jednak uchowały się jeszcze stronki z takimi bajerami
Mam już ten kabelek. Powrzucałam sobie gierki, tapety i m-booki. W sumie jak się zmieni tapetę na jednokolorową, to ten motyw jest zbędny. Książki można czytać bez problemu, działają prawidłowo łącznie z ustawieniem koloru tła i wielkości oraz rodzaju fonta. Gierki też działają, więc w zasadzie jest wszystko co chciałam
Jak na razie jedyną wadą jest ten słaby wyświetlacz (jest b.duża różnica w porównaniu z Nokią 6300, ale akurat w czytaniu książek nie przeszkadza), no i wciąż nie przetestowałam tak na 100% tego zasięgu. Jakość rozmów wydaje się dobra i zasięg też jakby lepszy niż w tym starym telefonie, ale to jednak trzeba dłużej potestować.
Najmilej zaskoczyło mnie bardzo ergonomiczne i mocno konfigurowalne menu.
A, i trochę słabo, że nie mogę wywalić tych demówek, bo trochę ich jest i zaśmiecają folder z grami. A może jest jakaś aplikacja do tego?
Po dłuższym testowaniu muszę niestety stwierdzić, że jakość rozmów i zasięg nie poprawiły się wcale, ew. poprawiły się bardzo nieznacznie (ale raczej wcale) Wygląda, że w moim miejscu zamieszkania trzeba mieć telefon z obsługą 4G
Zmień operatora.
Kup inny telefon.
Raczej kupię inny telefon. Niestety, wygląda że jednak będę musiała wziąć tego smartfona, bo z klasycznych to teraz chyba tylko te pancerne się do czegoś nadają (chociaż nie sprawdzałam, więc może jednak wcale nie?), a pancernego nie chcę, bo w survival się bawić nie zamierzam
Z klapką mi nie pasuje No i teraz to już za późno