Naprawdę się zarejestrowales na stronie hotelu? To gratulacje, może na inny zlot jedziesz
Zapewne łyso Ci, bo on planuje zarejestrować się na 2 zloty.
Zarejestrowałem się na HotZlot.
Jak mi coś innego nie wypadnie, na pewno się pojawię.
@anon2166525 To przyjedź w piatek pod wieczór lub w sobotę rano. Zaręczam swoim honorem, że HZ to impreza, na której być musisz.
@Pangrys - dziękuję serdecznie za miłe słowa i Twoje osobiste zaproszenie.
Zasugerowałeś się moją forumową bezdomnością i dworcem W-wa Wschodnia? To był żart… Nie, nie mieszkam już w Warszawie i nie mam blisko do Sterdynia.
Moje mp to Pomorze Środkowe. Także widzisz - nie dojadę na weekend. Poza tym nie jestem zmotoryzowany. Nie mogę.
Pozdrawiam i życzę Wam Koledzy i Koleżanki miłej zabawy i wielu wspaniałych wrażeń na tegorocznym HZ.
Wiesz, kilka osób jedzie z Pomorza Środkowego a jak mawiał mój sierżant - Wasze tłumaczenia sa jak dziura w dupie, widziałeś jedną to nie masz ochoty ogladać dalszych
A nóż , widelec, ktoś akurat stamtąd jedzie … Popytaj, bo warto być na tej imprezie. Zapytaj w tym wątku, czy ktoś przypadkiem nie jedzie z Twoich okolic.
Dziękuję za zaproszenie i życzę udanego spotkania.
Będziesz?
Pewnie jak zawsze, odpuści temat. To taka coroczna tradycja.
Pięknie dziękuję za zaproszenie Dopnę formalności w pracy i widzimy się. Czy ktoś jedzie z Białegostoku/podlasia? Będę najprawdopodobniej jechał samochodem i mogę kogoś zabrać.
Tymi słowami uświadamiasz mi, że jeszcze mniej tracę nieobecnością.
Hmm… Szkoda. Ja również niestety mam takie przemyślenia odnośnie zaproszenia. Że za mało dałem z siebie i nie zasłużyłem. Może jeszcze kiedyś będzie mi dane spotkać się z fajnymi ludźmi i redakcją DP. Oby fuzja nie zniszczyła tej tradycji.
No to nie jesteście sami. Podobnie to widzę ale nie ma co palić zniczy. Może za rok się uda?
Hej,
Oki, wygląda na to, że wszystko udało się w miarę ogarnąć i poukładać, więc zarejestrowałem się, opłaciłem i teraz nic tylko rozpocząć odliczanie do HZ. Super, że będę mógł się z choć częścią z Was po raz kolejny spotkać.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dziękuję za zaproszenie na Hot Zlot 2018. Zrobiłem rozpoznanie i nie mogę się pojawić.
Zarejestrowałem się. Jeżeli nic nie wypadnie w pracy widzimy się na miejscu :).
Jeszcze raz dziękuję za zaproszenie
Ech - niezmiernie cieszę się z zaproszenia, lecz raczej mi się nie uda.
Proza życia - tak to jest, kiedy jako ostatni planuje się urlop. No to jako ostatni też urlop dostanę, czyli jakoś tydzień po HotZlocie
Ja chyba niestety będę musiał zrezygnować w tym roku. Za dużo wydatków miałem w czerwcu i lipcu