Rejestrował się już ktoś? Bo jak tak, ale żadnego potwierdzenia nie dostałem.
Właśnie sie zarejestrowałem, opłaciłem i od razu dostałem potwierdzenie (opłaty - nie wiem czy o te Ci chodzi?).
Sprawdź spam
Też nie, ale napisałem do redakcji i od razu otrzymałem takowe.
Nie warto rezygnować ze zlotu tak jak pisze @lordjahu (po namyśle stwierdzam, że jest to kolega ). Jak nie pojedziesz, będziesz żałował.
Logicznie jest to bez sensu. Jak nie pojedzie, to nie będzie wiedział co stracił, wiec nie będzie miał czego żałować.
Jak co roku będzie relacja na żywo. Będzie wiedział co stracił.
Nie będzie
@tomekb - błąd na stronie HotZlotu - Logo Genesis
na stronie https://www.hotzlot.pl/Partnerzy.aspx prowadzi do gog.com
Ileż to razy już żałowałem, że przegapiłem jakiś wyjazd/imprezę po samych fotkach i opowieściach, to palców mi zabraknie…
Ja nie mam zamiaru żałować, dlatego sprawdze to osobiście.
Jakby to miało być za mało. Ja dopiero po zapisaniu się dokładnie przestudiowałem agendę.
Dzięki za zaproszenie. Przeglądałem stronę hotelu i zarejestrowałem się na HotZlot.
Mam pytanie:
Kto będzie spał w apartamencie (królewskim łożu)?
Pozdrawiam
W ostatnim okresie czasu nie spotkało mnie nic milszego. Zaproszenie na HZ - niewyobrażalne/niepojęte…
Niestety. Mam w domu 88-letnią teściową. Wymaga ona stałego nadzoru i baczenia nad jej poczynaniami.
Ja już jestem na emeryturze więc ten obowiązek ciąży na mnie. Żona jeszcze pracuje i już za 2018 r (niestety) wykorzystała urlop.
Tak więc służba nie drużba… Jeszcze znalazłbym kilka “za, a nawet przeciw” mojej obecności na HZ, ale w świetle głównej przyczyny niemożności mojego przyjazdu - nie ma to znaczenia.
Cieplutko pozdrawiam Redakcję DP - DZIĘKI za takie wyróżnienie. Może kiedyś indziej.
Naprawdę się zarejestrowales na stronie hotelu? To gratulacje, może na inny zlot jedziesz
Zapewne łyso Ci, bo on planuje zarejestrować się na 2 zloty.
Zarejestrowałem się na HotZlot.
Jak mi coś innego nie wypadnie, na pewno się pojawię.
@anon2166525 To przyjedź w piatek pod wieczór lub w sobotę rano. Zaręczam swoim honorem, że HZ to impreza, na której być musisz.
@Pangrys - dziękuję serdecznie za miłe słowa i Twoje osobiste zaproszenie.
Zasugerowałeś się moją forumową bezdomnością i dworcem W-wa Wschodnia? To był żart… Nie, nie mieszkam już w Warszawie i nie mam blisko do Sterdynia.
Moje mp to Pomorze Środkowe. Także widzisz - nie dojadę na weekend. Poza tym nie jestem zmotoryzowany. Nie mogę.
Pozdrawiam i życzę Wam Koledzy i Koleżanki miłej zabawy i wielu wspaniałych wrażeń na tegorocznym HZ.