Jasne, to nie jest żaden problem.
185 zł, cena jak za taki standard obiektu jest fajna. Jest przy rejestracji, dodamy do FAQ.
Jasne, to nie jest żaden problem.
185 zł, cena jak za taki standard obiektu jest fajna. Jest przy rejestracji, dodamy do FAQ.
Rozumiem, że nie będzie problemem jeśli oficjalnie nie zostanę na rozszerzonym, ale będę w niedzielę do późnego popołudnia/wieczora?
Dzięki za zaproszenie za daleko …Bliżej Wrocławia to tak. pozdrawiam
A tak oczekiwałeś tego zlotu. Ciekawe czy w ogóle sprawdzałeś czy koś jedzie z Wrocławia… jak ja
oczekiwałem HZ Kliczków
Redakcja zawsze się stara zmieniać nasze oczekiwania, więc przestań marudzić i szukaj transportu, choćby w tym temacie - HotZlot 2018 - organizacja dojazdu
A skad jesteś?
No dobra, urlop ogarnięty. Jednak jadę.
Nie pyknie. W sobotę praca mi się trafiła, m. in. ze względu na zmniejszone zasoby ludzi. Tym razem nie siadło totalnie. Nie uwzględniłem HotZlotu w swoim planie urlopowym - trochę za późno info było. Wolny weekend to dla mnie nie problem, ale nie tym razem.
I zapomniano o osobach biorących udział w konkursie na wygląd forum
Oczekiwał, to za “słabe” słowo…pajacował i “spuszczał” się w tematach HZ-towych od kilku lat, a teraz…
Miłej i owocnej zabawy oraz przygody życzę wszystkim, którzy pojadą.
Dziękujemy, i wzajemnie…
Zrozumiałbym Cie jakbyś to napisał 50 lat temu.
Dostaje zaproszenie po wielu latach prób bycia zauważonym i rezygnuje. Ja myślałem, że będzie pierwszy by pojechać. Koniec świata.
Właśnie to chciałem napisać
@Leszek2204, daj nam chociaż swoje zdjęcie. Oprawimy w ramkę i powiesimy na HZ w centralnym miejscu…
Wystarczyłoby zrobić coś więcej niż motyw w sumie.
że nie jadę, to się zaśmieję, gej party