Mam problem otóż przy nie których plikach kiedy próbuje je otworzyć wyskakuje mi taki oto błąd “Zasoby systemowe nie wystarczają do ukończenia żądanej usługi” miejsca na dysku mam 619GB z 686 GB wiec to odpada że przez mało miejsca, robiłem różne skany i nie mam żadnych wirusuw zresztą robiłem z 2 miesiące temu przywracanie komputera do stanu poczatkowego, mój system operacyjny to windows 8
prosze o pomoc
WIN+R
SYSTEMPROPERTIESPERFORMANCE.exe
OK
Zaawansowane / Pamięć wirtualna - Zmień
Automatycznie zarządzaj rozmiarem pliku stronicowania dla wszystkich dysków - wył
Dysk C
Rozmiar niestandardowy
Rozmiar początkowy (MB) : 12288 (1,5xRAM)
Rozmiar maksymalny (MB) : 12288 (1,5xRAM)
Ustaw
OK
Restart
nie pomogło nadal to samo
Pewnie, że nie pomogło, bo “porada” KAZDAN63 to porada z d…
Natomiast co jest, to mało kto zgadnie, gdy nie wiadomo praktycznie nic:
co jest trudnego w zrozumieniu, kiedy odpalam plik to wyskakuje mi błąd zasoby systemowe nie wystarczają do ukończenia żądanej usługi
RAM-u ile ?
Crystal Disk Info ?
Nie bądź taki do przodu i uważaj żeby nie brakło Ci z …
Mało RAM
Któryś już raz udzielasz na forum błędnej porady dotyczącej ustawiania pliku wymiany na sztywno w ilości 1,5 x RAM (tu nawet nie wiedząc ile autor ma RAM-u sugerujesz 12 GiB swapu). Takie określanie ilości przydzielonego miejsca na plik wymiany były dobre w czasach Windows 98, a nie Windows 8.1 czy 10.
Poza tym co to za zaczepki do mnie? W innych tematach też wypowiadałeś się nieodpowiednio i @LORDEK już zwracał ci uwagę:
My się nie dogadamy w sprawie w sprawie defragmentacji SSD (NTFS) ani pamięci wirtualnej . Tacy jak Ty z takim poziomem argumentacji mnie nie przekonają ! Szkoda twojego czasu ! Moderatorzy , eksperci i uczestnicy Hot Zlotu nie robią na mnie żadnego wrażenia !
napisałem wam że to nie chodzi o ram, bo mam 8 gb ramu z czego dostępne 7.89
widze że nie mam chyba liczyć na pomoc i format musi polecieć -_-