Nie można pobierać plików za pomocą Maxthona 4.3.2 w normalnym trybie, żeby można było coś ściągnąć muszę przełączyć na tryb Retro
Mam rozdzielczość 1280x800 więc widok 125% i powiększone czcionki jest koniecznością (stron dopasowanych do 1024px)
W Comodo Dragon(innych nie sprawdzałem) po zwiększeniu zoom na górnym pasku odnosnik “FORUM” chowa się pod odnośnikem “NEWSY”" i jest całkiem niewidoczny - biały tekst na białym tle, jest klikalny a po najechaniu widoczny(zielone tło)
Po przypięciu paska jest brzydkim białym tekstem na żadnym tle
Przydał by się przycisk WIĘCEJ który zmniejszał by pole wyszukiwarki a jako że zmiana z ukrywaniem nie byłaby tak prosta
Mam jeszcze lepszą sugestię gdyby dodatkowe(nakładkowe) indywidualne tło każdego podtekstu NEWSY FORUM BLOG etc. było “odwróconym” czarnym trapezem - o podstawie mniejszej niż górna ścianka byłoby niewidoczne
a po zoomowaniu całkiem schludnie rozszerzało pasek
teksty są wystarczająco rozdzielone żeby się nakłądając na siebie trapezowe tła zmieściły a po “rozjechaniu” bez kombinowania w skrypcie pokazywały ładnie komponując czarne z czarnym paskiem i krzywizną pola wyszukiwarki
Wiem że w Firefoxie można ustawić minimalną i powiększy się wyłącznie ona, faktycznie zapomniałem że w lisie tak jest. “Twoja” Verdena 16 jest moją Verdeną 20 (na 12") w takim razie problem dotyczy Google Chrome który skaluje wszystkie czcionki naraz. Zoom swoją drogą
Co nie zmienia faktu, że na całkiem podstawowym ustawieniu pasek się rozjeżdża i robi psikusa
Patrząc w inspektora żadne wydziwianie, ot dodać czarne tło do nienajechanego li bez hover i po sprawie - FORUM będzie widoczne niezależnie od moich “ekstremalnych” ustawień.
Żaden wirtualny wymyślony czy prawdziwy ktoś nie napisze “moderatorzy ukradli forum” no chyba że administracja ma skłonności masochistyczne albo tego typu sprawy są niezmienialne “bo nie i już”
Temat zgłaszania błędów przecież wieszać nie będą, taśm do wprost nie puszcze, premier stołka nie straci
Chyba nikogo nie interesują niszowe przeglądarki skoro błąd był zgłoszony 2,5 miesiąca temu i nic z tym nie zrobiono!
Kliknąłem w ustawienia na DP i chciałem zaglądnąć do moich komentarzy. Recenzje są, ale nie ma komentarzy. W ogóle. Brak przycisku.
Hej,
Przy dodawaniu bądź usuwaniu znajomych powinien pojawiać się komunikat z prośbą o potwierdzenie. Położenie przycisku zaproszeń i usunięcie jest takie, że można przez przypadek wykopać kogoś że znajomych. Po takim usunięciu nie jest możliwe ponowne dodanie użytkownika, przycisku po prostu nie ma. Przez przypadek wyrzuciłem tak użytkownika Andrewi i nie mam go jak dodać ponownie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jest na głównej dziesięć “najpopularniejszych” aplikacji.
Przykładowo Winamp. Stare dzieje. Czasem sypnął błędem. Najwyżej się przeinstalowało. Cóż. Wspomnienia.
Gadu gadu, a latka lecą. Tylko na dobrychprogramach się zatrzymują. Były lata, gdy masowo pobierany był Winamp. Jednak nadal on straszy statystyką na portalu.
Na liście popularności możesz sobie kliknąć na przełącznik “7 dni” lub “30 dni” i zobaczyć aktualne statystyki, to przekonasz się że mocno się pokrywają, zwłaszcza w czołówce - np. WinRAR jest stale na drugim miejscu pod względem codziennych pobrań
No fakt. Przycisków nie dopatrzyłem się. Malutkie. Ale z tego wynika, (30 dni), że pobiera się chrome, ma nawet ponad 2.2 miliona pobrań. A Firefoxa to nikt ostatnio nie pobiera w ostatnim miesiącu, a ma 5 340 536 pobrań. Sam pobierałem wersję 30 i osiem bulidów wersji 31. Inni też pisali, że pobrali. Nie rzucę sondy, ale tych “chwalących się” nowym Firefoxem było dużo. Nikt nie pobierał (pewnie) nowego Odkurzacza ? Sam pobierałem. 28. 06 była ostatnia wersja. Ma więcej pobrań, niż Chrome. W tym dopatrywałem się polityki… wg priorytetów.
Mój stary nos mi nie urósł. O winampie nie wspomnę…
ciągle od miesiąca mam błąd po stronie serwera przy wysyłaniu komentarzy z każdej przeglądarki, nawet jako niezalogowany… extra ja nic złego nie zrobiłem : /
Dlaczego dwie wersje Adobe Readera są w bazie jako dwa osobne programy?
http://www.dobreprogramy.pl/Adobe-Reader,Program,Windows,12627.html
http://www.dobreprogramy.pl/Adobe-Reader-XI,Program,Windows,21590.html
Z tego co widzę, ten nowszy nie ma wersji na wszystkie platformy, ale od tego jest opcja “Wszystkie wersje”.
Tym sposobem w topie straszy wersja tego programu sprzed 2 lat.
Hej,
A najśmieszniejsze jest to, że jak się wejdzie w innego użytkownika, to można wyświetlić jego komentarze, ale swoich się nie widzi. Czyżby ograniczenie liczby treści pod główną belką?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zgłoszę w tym wątku małą sugestię: Czy byłaby możliwość, aby po naciśnięciu na licznik komentarzy w wersji mobilnej, przejść bezpośrednio do strony z komentarzy? Przycisk ma własny “hitbox”, więc niech spełnia jakąś funkcję, a przejście do artykułu jest przecież z znacznie większego tytułu.
Przeglądając listę wpisów blogowych w Firefoxie i mając uruchomione Ghostery, avatary autorów wpisów zmieniają swoje miejsce położenia.
Sytuacja trwa już od dłuższego czasu.
Wracam do mojego zgłoszenia o braku moich komentarzy w moim profilu. Widzę, że mogę oglądać komentarze innych, tylko nie swoje. Oczywiście, chcę mieć dostęp do wszystkich swoich komentarzy na DP. Skoro tego nikt nie naprawia na portalu, to przecież nie będę tworzył drugiego konta, żeby podglądać pierwsze…
A taki radzę sobie. Po wylogowaniu, to klikam w swego nicka i widzę moje komenty. http://prntscr.com/44z382
Po zalogowaniu, to razi w oczy brak przycisku komentarze http://prntscr.com/44z4kt
Już nie musisz się wylogowywać, TU masz swoje komentarze. :-D :x :ph34r:
Ale oczywiście jest to błąd portalu, który od końca HotZlotu czeka na naprawienie. Nadal wchodząc do swojego profilu niestety komentarzy nie zobaczymy.
Radek68 - Dałem sobie do zakładek, bo wyświetla się u mnie stronka z linku bez przycisku Komentarze, ale z moimi komentarzami. Dzięki.
Nie jest to błąd, tylko właśnie przy okazji Zlotu pojawiła się prośba o przywrócenie odnośnika Znajomi. Miejsca na belce mało więc ktoś zlikwidował Komentarze a w jego miejsce pojawili się Znajomi (a potrzebne jest jedno i drugie) .