Zgłaszanie błędów w nowej wersji portalu

Jak jest mało skoro w drugiej linii są tylko: licencje?

zrzut_ekranu13.png

Chyba  tylko przy Twojej rozdzielczości, u mnie wszystko mieści  się w jednym wierszu.

Widać to zależy od przeglądarki.

W Chromium jest w dwóch wierszach nawet po zwiększeniu rozdzielczości (zawartość strony znajduje się w środku okna przeglądarki, a po bokach są szare puste pasy)

W Firefoksie jest w jednej linii (nawet na małej rozdzielczości).

A zrobiliby dostosowanie menu. Każdy by dodał, jakie by chciał, o ile byłby wybór. Rzucić hasło, toby Nasi podali propozycje menu, znaczy opcje i przyciski. Takie istniejące ograniczenia miejsca i ilości przycisków menu, to jest opcji, to są takie, bo Ktoś tak wymyślił dla innych. Uszczęśliwił, jako rzecze Ktoś…

Skoro tak, trochę bez sensu IMHO zrobiono, to może warto napisać, że od biedy każdy do komentarzy może wejść poprzez link bezpośredni, który tworzymy klikając na “Znajomi”, a następnie w linku zastępując słowo “Znajomi” słowem “Komentarze”.

Mój komentarz dodał się trzy razy tutaj: http://www.dobreprogramy.pl/Znamy-juz-nowosci-w-kolejnej-aktualizacji-Windows-Phone-8.1-GDR1,News,56788.html#komentarz-1408966

W takim przypadku, dwa zgłosiłbym do moderacji do usunięcia. Przycisk pod każdym postem jest.

Czy to jednorazowy wybryk? Kiedyś korzystając z ie8 na forum wklejały się posty po dwa razy. Wtedy był jednak przycisk usuwający i jeden dało się usunąć. Długi czas mam FF i jest zawsze OK. Przeglądarki potrafią niejedno zmalować. Wtedy zasadą jest dokładne czyszczenie ciasteczek.

Proszę zróbcie coś z tym oknem cookies w feedly bo już nie mam siły do tego. Widziałem, że był już ten problem poruszany ale rozwiązania nadal nie ma :frowning:

Chciałem pobrać system jinja, ale z każdego linku jest File not found. Nawet działa link do producenta i nawet można stamtąd pobrać, nawet przekonać się dlaczego krzyczy avg i eset na instalator ninja (czyli ukryty wojownik), ale, co błąd pobierania na DP, to fakt.

Link  prowadzi  na stronę  producenta. Products, System Ninja  i wybierasz odpowiednią  dla siebie wersje. Pobrałem  wersję 3.0.2 przeskanowałem Esetem  Endpoint  i  cisza.

A to że  link  prowadzi  na stronę  możliwe  że to  wymóg producenta oprogramowania.

Każdy link do pobrania prowadzi do “File not fund”. Dopiero odnośnik do producenta, prowadzi na stronę, skąd można pobierać wersje.

Może to virus total jest głupi?

Ze strony producenta daje się pobrać, ale w pliku system ninja.exe pokazuje TrendMicro-HouseCall,TROJ_GEN.F47V0520,20140728 Drugi zaś plik cleansnyc.exe czysty.

Kaszana wychodzi na mobilu,albo sami coś żeście pochrzanili,alpo podesłane reklamy rozp… cały układ.

U mnie też - okienko z aktualnościami lata po całym ekranie, a powyższa belka nie pokrywa całości górnego ekranu.

U mnie tam nic nie lata po przełączeniu na wersję mobilną. http://prntscr.com/4dyhhk

Albo nie chce, albo to sprawka starych ciasteczek. Od razu po zmianach stare z dobrychprogramów usunąłem. Może dlatego. :smiley:

Przy okazji na wersji mobilnej zmieniłem skórkę i o dziwo! Zadziałało na wersji na komputery.

Po pirwszej poprawce  :wink: od razu lepiej,chociaż ż klikalne pola we właściwym miejscu,a przed chwilą zniknął “nocnik” z tekstem uwolnij moc i jest prawie dobrze,wszystko w jednej kolumnie.jeszcze zawijanie tekstu wydłużyć lub obrazek zmniejszyć (przykład z Direct3D…bo pewno ta przypadłość dotyczy wszystkich stron.)

http://forum.dpcdn.pl/uploads/gallery/category_20/gallery_64819_20_184326.jpg

Niektóre reklamy (np. Tr^ding 2012" są “nad” wyszukiwarką przez co nie widać części wyszukiwania.

Tak otwiera sie strona na FF 33a2 strona jest całkowicie pozbawiona układu layout-u Dp.pl, i układu strony, flash, java włączone, ale jak widać nie ma to żadnego wpływu, a jeszcze pogarsza tragiczny wynik.

978f8ca311836b6146b691cade281bbc.jpeg

Jak zwykle dp.pl nic z tym nie zrobi i jeszcze pogorszy sprawę bo są “bardzo zapracowani” jak urzędnicy w urzędzie miasta parzący kawę przez 8 godzin pracy.Nie ma wpływu na to rodzaj przeglądarki (33a2) bo na 32 na laptopie też tak jest.

Hej,

A nie przerywa Ci przypadkiem łącze? Bo wygląda to tak, jakby nie wszystkie pliki się wczytały. Z drugiej strony Firefox w rozwojowej wersji, więc może działać w sposób nie do końca poprawny.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Nie łącze jest w sumie dobre, gdyby coś przerywało to byłaby planasz :“nie można otworzyć strony, sprawdz połączenie int.”, ale wszystko jest ok, moze to wina Adblocka i/lub Greasemonkey, choc jak je wyłącze to za wiele się nie zmienia, na stabilnej wygląda tak samo. Więc chyba layout strony się posypał i nie otwiera w pełni poprawnie, szczególnie podczas przewijania dół,-góra.

Masaj, gdyby problem był po stronie DP, to to o czym piszesz występowałoby u wszystkich userów, a wygląda na to że tak się dzieje tylko u Ciebie.