Podbijam pytanie.
Podbijam!
http://www.putlocker.com/file/46814CD690653AB4
Na niektórych programach da się wybrać pół gwiazdki na innych się nie da (ocenianie na pół gwizdka ? ) + po raz nt-y nazwa na Youtube Downloader HD wchodzi pod gwiazdki.
„Zgłoś błąd w publikacji” nie działa. W żądaniach widzę, że zwracany jest błąd serwera 500.
Testowane pod Operą 12.15 i Operą Developer 17.
To okienko też mi się wyświetla, ale nie działa wysyłanie zgłoszenia.
Mi działa, wysłałem rano zgłoszenie, ale chyba nikogo w niedzielę to nie interesuje, bo błąd w artykule nadal jest…
– Dodane 11.08.2013 (niedziela) 22:32:06 –
Powielam wpis z blogu, bo teraz mamy co najmniej kilka miejsc, gdzie zgłaszamy błędy i propozycje do nowej strony.
[PROPOZYCJA]
Warto zmienić jeszcze jedną rzecz - przy komentarzach domyślnie pokazana jest opcja “odpowiedz”, natomiast po najechaniu myszką na komentarz pojawiają się jeszcze, obok tej pierwszej, opcje “zgłoś do moderacji” i “ukryj komentarze użytkownika”, (takie zachowanie jest OK, nic nie przeskakuje), natomiast przy własnym komentarzu nie ma żadnej domyślnie wyświetlanej opcji, a dopiero po najechaniu myszką na swój komentarz pojawia się opcja “edytuj”, która powoduje przeskakiwanie w dół całej strony poniżej tego komentarza.
Czy nie lepiej byłoby pozostawić opcję “edytuj” stale widoczną, tak, aby nie szarpało stroną przy przeciąganiu kursorem po komentarzu?
Próbowałem na tym newsie: http://www.dobreprogramy.pl/Za-kilka-la … 45588.html Zarówno Opera jak i Iron, Firefox i IE zwracają tylko pięćsetkę:
{"Message":"There was an error processing the request.","StackTrace":"","ExceptionType":""}
Potwierdzam, u mnie też widać tylko połowę.
Również potwierdzam (właśnie chciałem zgłosić…), avek poszybował za wysoko, w obu przypadkach, domyślnego paska “z ludkiem”, jak i wersji zwiniętej black.
A winowajcą jest najwyraźniej wartość “top” z:
#header .panel-user .card {
height: 41px;
perspective: 800px;
position: relative;
top: -26px;
width: 41px;
}
Wpisanie “0” zamiast “-26px” naprawia błąd
@Łukash, to co pokazałeś na filmiku, to nie bug, to “ficzer” dla Opery
Do “green.css” dopisano:
.legacy-opera #header .inner-menu::after {
display: none;
}
.legacy-opera #header .panel-search::before {
display: none;
}
PS. Zabawnie by wyszło, jeżeli pojawiło się to ze względu na wczorajszą rozmowę na sb o “trójkątach”
PPS. Ale za to szukajka na O 12.x nie działa, brak wyszukiwania, jak i listy…
manieKMP , hehe , bug czy ficzer - nie fajnie to wygląda
Mi szukajka działa na O 12.16.
Racja, coś na starym profilu Opery mam walnięte, na nowym działa szukajka.
Edit: Winna była zawartość katalogu userjs, któryś z dwóch skryptów (lub oba) blokował działanie wyszukiwarki
Może komentarz na blogu to nie było najlepsze miejsce na taką treść. Mianowicie jak działa wykrywanie wersji mobilnej? Poprzez rozdzielczość ekranu urządzenia? Ja na tablecie mam “normalną” wersję, z tym, że bez menu(jest niewidoczne). Muszę na “ślepo” trafiać w odpowiednie łącze.
z tego co pamiętam z konferencji zlotowej to wersję mobilną dostają z automatu tylko urządzenia o niskiej rozdzielczości ekranu a bodajże od 1024p z automatu jest pełna wersja. Każdy może się przełączać między wersjami z przycisku na dole strony
O świetnie, już działa, dziękuję
Potwierdzam to co pisał chris_p. Po zaznaczeniu tekstu w Chrome strona się crashuje, jak widać na screenach: http://imgur.com/a/Jslbi