Powinno być http://www.mozillapl.org
Niby z jakiej racji ??
Z takiej, że to jest właśnie strona Mozilli, a nie thunderbird.pl czy firefox.pl.
A jeszcze lepiej:
Wszystko jest dobrze. Zauważ że to #n oznacza POPULARNOŚĆ, tymczasem domyślnie programy na liście sortowane są alfabetycznie. Kiedy klikniesz w nagłówek “Liczba pobrań”, będzie się zgadzać
Tylko zauważ, że z tych adresów jesteś automatycznie przekierowywany na właściwą stronę, są więc one tak samo oficjalne jak ta, którą podajesz, zapewne właścicielem tych domen jest właśnie Mozilla.
Osobiście sam korzystam z firefox.pl i thunderbird.pl, ponieważ jest wygodniej i łatwiej zapamiętać i tak samo na pewno uważa Mozilla stąd przekierowanie. Tak samo jest z microsoft.pl, która kieruje Cię na http://www.microsoft.com/pl/PL/default.aspx i tak samo microsoft.pl i pewnie wieloma innymi stronami.
Pozdrawiam!
coś się chyba tu popsuło lub to wina przeglądarki
przeglądarka to firefox 3.5.5
jak pokazuje obrazek pomieszał się całkowicie pasek informacji/wiadomości dobrych programów:(
To raczej nie jest błąd, tylko nieaktualne dane:
W systemach w linuxach nadal jest openSuSE 11.2 Milestone 6. Przydałaby się aktualizacja informacji z uwzględnieniem umieszczonych tam komentarzy.
Witam używam przeglądarki Opera 10.01 (Opera/9.80 (Windows NT 5.2; U; pl) Presto/2.2.15 Version/10.01)
niekiedy gdy wchodzę na stronę jakiegoś programu w portalu dobreprogramy.pl obserwuję śmieszne zjawisko np po prawej stronie wyświetla się ocena programu przez vortal i userów… u mnie natomiast element ten nie stoi w miejscu tylko jeździ z lewej od dołu do góry goniony przez inne elementy serwisu podsumowując niektóre elementy vortalu mają tendencję do samodzielnego przemieszczania się po oknie przeglądarki :x
PS. Od razu mówię że odpowiedź w stylu “Opera jest do bani” nawet mnie nie interesuje bo ta przeglądarka jest świetna i bardzo ją lubię…
a naprawicie kiedyś błąd związany z niemożliwością skomentowania newsa??? przeglądarka Opera 10.01, Linux x64
był tu kiedyś post żeby wysłać Wam raport z konsoli z komunikatem o błędzie… i będzie ze 2 miesiące jak wysłałem Wam ten komunikat
i raz że nikt w tej kwestii nic nawet nie raczył odpisać,
a dwa, jak komentować nie można było, tak nadal nie można.
skrzek , nie wiem jak u ciebie ale u mnie akurat na ubuntu x64 i Operze 10.1 komentarze działają…
podobnie jak na identycznej wersji przeglądarki pod Windowsem i ubunciakiem x86 i to już od dość dawna
więc chyba problem naprawiony
przed chwilą usunąłem całą historię przeglądania (łącznie z ciasteczkami) po otwarciu newsa, wpisaniu komentarza i kliknięciu wyślij mam taki błąd:
JavaScript - http://www.dobreprogramy.pl/AQQ--nowa-wersja-i-kolejne-poprawki,Aktualnosc,15376.html
Unknown thread
Error:
name: Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException
message: Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: An unknown error occurred while processing the request on the server. The status code returned from the server was: 400
stacktrace: n/a; see opera:config#UserPrefs|Exceptions Have Stacktrace
w takim wypadku jeśli działa… to dla mnie nie działa i tak samo jest ciągle od wersji 9.6ileś.
Wiem że mam starą przeglądarke ale nei mogę wpłynąć na politykę firmy.
Do tej pory pojawiał się tylko komunikat - teraz newsy się nie otwierają. Wyskakuje komunikat o błędzie i pusta storna z komunikatem Nie można wyświetlić strony
Storna główna pojawia się normalnie.
Nie działąją też komentarze.
Mam nadzieje że wiecie co robicie
Tutaj komunikat o błędzie:
Nadal nie mogę dodawać komentarzy do “aktualności” z Opery, natomiast wszędzie indziej łażąc po vortalu (np komentując jakiś program) komentarz dodaje się bez problemu.
W Aktualnościach po kliknięciu dodaj do adresu strony dodaje się znak ‘#’, przenosi mnie na górę strony, ale tekst zostaje w polu edycyjnym.
Wersja 10.01
Kompilacja 1844
Platforma Win32 (a system 64 bit … )
System Windows NT 6.0
Java Sun Java Runtime Environment version 1.6
czyli jednak nie jestem jedyny… (mnie także komentarz przy jakimś programie został dodany z opery)
Skrypt “ostatnio na forum” nie zamienia znaków takich, jak <, >, " czy & na encje HTML, a co za tym idzie, kiedy pojawią się one w ostatnich tematach, vortal się nie waliduje. A tak poza tym to nie dałoby się dostosować kodu do XHTML Strict? Obecnie jest Transitional, ale na Strikcie są tylko 4 błędy.
Mam pytanie co do bloga. Dlaczego wpisy nie są zatwierdzane? Wysłałem jeden i piszę oczekuje na zatwierdzenie już tydzień.
Jeżeli stronka nie zdąży mi się cała załadować i kliknę zaloguj to skutkuje to odświeżeniem strony
Wczoraj wszedłem z Opery na dobreprogramy.pl i strona wyglądała jakby się CSS nie wczytały. Musiałem usunąć cookies żeby strona wyglądała normalnie. Dzisiaj to samo. Na innych stronach i przeglądarkach jest wszystko dobrze.
PS. Nie rozumiem dlaczego vortal tak ciężko chodzi na Operze. Przecież jest miliard innych stron i wszystko jest OK, a Wy tak jakbyście robili stronę pod IE i ewentualnie Firefoxa.
pod FF tez jest źle