Zgłaszanie błędów w portalu

Tlen otworzył swój protokół, tak więc pole “ID Tlen” w profilu nie jest już potrzebne.

Najpierw strona wglądał tak :smiley: :

screenshotww.th.png

Po odświeżeniu miąłem błąd 503. Po ponownych odświeżeniach stonka się pokazał, ale znów trochę rozjechana, ale nie aż tak, a po kilku następnych odświeżenia było już okej.

dragonn , Skoro wyskoczył Ci w tym wszystkim błąd 503, to najprawdopodobniej wystąpiły chwilowe problemy z serwerem i style się nie mogły dobrze wczytać

Nie wiem czy to tylko mój problem, ale pod operą nie mogłem dokonać rejestracji, a potem się zalogować.

Vortal ma dalej problem z operą, w 9.64 nie działa okienko logowania strona po prostu się odświeża, a w 10.10 nie zapamiętuje logowania.

U mnie działa wszystko w jak najlepszym porządku. Sprawdzane nawet na standardowych ustawieniach.

łącznie z komentarzami pod newsami???

Proszę bardzo - za pierwszym razem.

image_id: 2247

Po prostu pokazuję, że to nie dzieje się u wszystkich.

czyli jednak coś poprawiono na stronie :o

komentarze z Opery mnie także zaczęły działać =D> =D> =D>

U mnie to w ogóle nie zapamiętuje ale po Firefoksem, jak jest po Operą to sprawdzę przy okazji :slight_smile:

Pozdrawiam!

także dzisiaj zauważyłem że komentarze zaczęły działać opd Operą, sam dodałem 1szy komentarz od czasu nowej wersji :slight_smile:

W pasku szybkiego wyszukiwania mam zainstalowaną wyszukiwarkę DP ale przy próbie wyszukania czegokolwiek pojawia się błąd serwera 404.

Zapewne masz jeszcze tą wyszukiwarkę za czasów starej wersji strony. Wspomniałem tutaj chyba o tym z 2 razy, ale do tej pory jej nie ma. Na upartego, samemu by się dało to zrobić :slight_smile:

Też tak miałem. Na początku pojawiał się błąd, więc ustawiłem wyszukiwarkę ręcznie, ale po jakimś czasie pojawiała się strona wyszukiwania tylko, że bez wyników, więc znów zmieniłem ręcznie i jak na razie działa.

Dodam jeszcze, że nie działa gadżet dobrychprogramów dla Visty/7 (http://www.microsoft.com/poland/windows/products/windowsvista/gadget.mspx)

Nie działa przywracanie hasła, na żadnym z moich starszych kont nie dostałem linku, ani w ogóle wiadomości e-mail, nulla

Założyłem więc 3 konto, no ale błąd trzeba poprawić :wink:

Ponieważ Tlen otworzył swoją sieć, nazwa użytkownika z Tlena to teraz Jabber ID. Proponuję w związku z tym zlikwidować pole “Tlen” w profilu (ew. zastąpić jakimś innym komunikatorem który ma własną sieć, np. AOL) i wszystkie nicki użytkowników Tlena przenieść do pola Jabber ID.

Blog. Na Firefoksie nie działają przyciski “Zapisz, Publikuj, Usuń, Lista” nad formularzem do wysyłania nowego wpisu. Kiedy znacznikiem

obejmie się kod HTML, po zapisaniu tagi HTML znikają - zamiast tego znaki mniejszości/większości powinny być zamieniane na encje.

Piszę tutaj, bo to po prostu MUSI być błąd.

Pojawiła się reklama, która zasłania pół ekranu za każdym razem, kiedy przez przypadek najadę na nią kursorem. No przecież to niepoważne jest.

Ja już sobie ją zablokowałem, ale naprawdę nie można było dać czegoś mniej upierdliwego, czego nie musiałbym blokować?

Takie reklamy, tzw. toplayery, już były na dp (np. reklama ESET-u). Administracja stwierdziła, że ta forma reklamy jest mało uciążliwa dla użytkowników. A przecież za coś trzeba opłacać serwerownię :slight_smile:

No tak, jeżeli administracja tak stwierdziła, to musi coś w tym być - i ta nagle wydała mi się mniej uciążliwa…

Mi to rybka, jak już pisałem - zablokowana.

A jeżeli chodzi o uciążliwość, to gdybym miał komuś podać przykład uciążliwej reklamy, podałbym właśnie tą. Przebić mogłyby tylko te zasłaniające od razu z zaskoczenia pół ekranu, dodatkowo z uciekającym X. No ale jak “administracja stwierdziła” to nie ma co dyskutować.

MS pewnie dużo zapłacił za taką reklamę.Tak się składa, że u mnie na Chrome i tak nie działa, chociaż mam wyłączonego Adblocka na DP.

@m4rciniak: Nie no fakt, lepiej żeby strona upadła. Myślisz, że utrzymanie tak dużej strony kosztuje 20 zł?