scripter1 , podaj przeglądarkę, jej wersje itp (to wiadomości istotne dla Administratora).
Testowałem na SeaMonkey 2.0.11 oraz Firefox 4.0b9, na innych przeglądarkach nie mam w tej chili jak sprawdzić bo nie ma w tej chwili w tamtej ramce żadnego wątku z tak długim tytułem jak ten na screenie.
sebt , poczytaj i podaj dane o który prosi admin: wolne-pobieranie-plikow-dobrych-programow-awaria-jest-t427268.html
Jak można zauważyć na blogu użytkownika bolivar, adres internetowy wyjechał sobie poza treść
Pozdrawiam!
roobal , trzeba było podać linka bo ręczne wklepywanie całego tego adresu było męczące (http://www.dobreprogramy.pl/bezpieczne- … 22777.html).
Niestety nie mogę tego sprawdzić bo autor bloga już go przeedytował i teraz zamiast tamtego linka jest napis będący linkiem.
Możliwe że ma to związek z błędem który opisałem kilka postów wyżej(zglaszanie-bledow-nowej-odslonie-vortalu-t351095-615.html#p2745053).
Właśnie dlatego zamieściłem zrzut, żeby redakcja wiedziała co mam na myśli w razie, gdyby autor właśnie edytował wpis.
Pozdrawiam!
Co sie dzieje z dobreprogramy.pl , wogole nie dziala mi wpisywanie tytulów w wyszukiwarce i mnie nigdzie nie przenosi . Tez macie taki problem ? U mnie wszystkie inne strony dzialaja .
Sprawdzałeś na innej przeglądarce? U mnie (Firefox) wszystko działa bez problemu
Mam exploera ale wyskakuje mi błąd że nie mam jakiegoś pliku , a nie mogę ściągnąć innej przeglądarki bo nie mogę . Nie wiem oddam kompa informatykowi ale do niedzieli możecie pisać odpowiedzi , nie stracę wtedy kasy .
Jak chcesz żeby ktoś Ci pomógł, skoro nie wysilisz się nawet, by opisać problem?
Cześć
Mam problem z vortalem, za każdym razem gdy się wylogowywuję z vortalu wyskakuje : http://img80.imageshack.us/img80/7753/bladdp.jpg . Naprawdę, za każdym razem.
@Nivez: Czy mógłbyś napisać na PW jaką masz przeglądarkę i jaki system? Pomogłoby nam to w próbie zdiagnozowania problemu.
@Nivez Opera ? W preferencjach dla witryny > sieć > zaptaszkuj “Przekazuj dane stron odsyłających”
Niekoniecznie, mi pod Firefoksem pod Ubuntu też się to zdarzało i nie tylko przy wylogowaniu ale również przy przeglądaniu własnego profilu, u mnie już ten problem minął, przynajmniej na razie nie występuje.
Pozdrawiam!
roobal , w tym wypadku to była Opera i to pomogło,na shoutboxie się wyjaśniło.
No to chyba, że tak, u mnie działo się to samo akurat na Firefoksie
Pozdrawiam!
roobal , to zgłaszać ,zgłaszać Choć ostatnio chyba naprawiać nie ma kto ,wszyscy siedzą pewnie w labie i bawią się gadgetami
Daro151 , a nie masz przypadkiem włączonego AdBlocka?
Ja tak miałem przy włączonym AdBlocku i musiałem zrobić odpowiednią regułę wyjątku aby działało pobieranie.
Nie wiem czy jeszcze Ty lub ktoś zdąrzy odpisać przed jutrzejszym popołudniem , jak zdjąć lub wył. tą blokade - AdBlock ? ![-o<