Zgłaszanie błędów w portalu

Dziękujemy za uwagę! Oczywiście masz rację w tym przypadku, a sam błąd jest wynikiem naszego niedopatrzenia. Postaramy się zwracać na tą kwestię większą uwagę. Na przyszłość zalecam tego typu sprawy zgłaszać do nas drogą mailową, co pozwoli nam szybciej reagować :slight_smile:

Pozdrawiam.

Głupie pytanie ale gdzie teraz jest zakładka z naszymi licencjami ??

a tak właśnie się ostatnio zastanawiałem, co mi brakuje na stronie z ustawieniami

Chciałem wreszcie Ivonę zainstalować i d… :slight_smile:

no właśnie ja miałem wczoraj format i też Ivone mi wessało :-x :-x :-x

http://www.dobreprogramy.pl/Wise-Regist … 13347.html

Po pobraniu jest 6.2.1 - pobierać wprawdzie pobiera aktualną wersję, ale numeracja kuleje.

Macie rację, licencje gdzieś się zgubiły przy migracji na nowe blogi… Przywrócimy je oczywiście w profilu tak szybko jak to tylko możliwe, jest szansa że jeszcze w tym roku :wink: W międzyczasie gdyby komuś bardzo zależało na kluczu licencyjnym wcześniej, to proszę o kontakt mailowy ze mną.

Nie wiem co się dzieje - ale u mnie od paru minut dość często pojawia się błąd 500 na serwerze. Po wejściu na tą samą stronę po paru sekundach błędu nie ma.

U mnie tak samo kilka razy błąd 500.

Zgłaszam błąd polegający na tym, że po wejściu na swój profil (na Vortalu) pod danymi użytkownika widnieje napis, który dawno temu wpisałem na FORUM w profilu jako swój PODPIS.

Kilka miesięcy temu na FORUM podpis zmieniłem, gdyż był kompletnie nieaktualny, niestety ten na Vortalu pozostał i nigdzie nie można go zmienić.

Błąd 500 był tylko w tamtym dniu, od paru dni jest ok.

Chciałbym zgłosić iż program Install Creator znajdujący się na łamach Vortalu nie jest pobierany w wersji buildu 41, lecz 43. Co powoduje problemy w późniejszej instalacji spolszczenia które działa do wersji buildu 41. Pozdrawiam.

Nie wiem, czy ktoś to zgłosił, ale właśnie zauważyłem:

Po najechaniu myszką na “ostatnio na blogu” a dokładniej na tytuł jakiegoś wpisu (aktualnie c&c Tiberium…) w “podpowiedzi” wyświetla się “c&c”

Niedziałający link do pobierania instalacji programu Free DWG Viewer (Powered by Brava!) 7.0.1.11

http://www.dobreprogramy.pl/Free-DWG-Viewer-Powered-by-Brava,Program,Windows,15306.html

Niedziałający link: ftp://ftp2.infograph.com/dl/freedwgviewer.exe

poprawny link do pobrania ftp://ftp2.infograph.com/dl/Brava/FreeDWGviewer/FreeDWGViewer.exe

MK

Dziękujemy za trafną uwagę! :wink: Link, jak również numer wersji programu został zaktualizowany.

Pozdrawiam,

DanKar

Okej, nie ma sprawy, to tylko 57 stron…

Proszę spojrzeć na http://www.dobreprogramy.pl/Nokia-Monit … 11451.html - jest to program 16 bitowy, nie działający na x64 z racji braku wsparcia dla x16.

Sugeruję dodać informacje, że program 16 bitowy nie działa na x64, albo lepiej po prostu wersja stabilna 32-bitowa => wersja stabilna 16-bitowa.

Hej,

Nie wiem, czy ktoś to już zgłaszał, czy nie, ale od kilku dni nie działają powiadomienia o news’ach i nowych wersjach programów na dobrych programach oraz powiadomienia o nowych postach na forum przesyłane w sieci Jabber. Nie powiem, że nieco utrudnia to reagowanie na nowe posty na forum oraz aktualizowanie nowych wersji programów.

Pozdrawiam,

Dimatheus

U mnie też nie działa. Konto XMPP dobroprogramowe.

U mnie dziś zaczęło działać jak powinno, od 3 czy 4 dni leżało, wczoraj, lub przed wczoraj pisałem do Krogulca w tej sprawie, dziś działa… :wink:

Hej,

Oj dłużej, dłużej - od około 2 tygodni. Ostatnie powiadomienie z forum otrzymałem 30 stycznia. Tak czy inaczej najważniejsze, że już działa. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus