Jeśli temat jest zamknięty to nie ma sensu aby byłą szybka odpowiedź.
Była by możliwość dodania do “moje ulubione programy” funkcji, pobierz wszystkie ulubione ? Bardzo ułatwiło by to pracę i skróciło czas pobierania. Chyba że taka opcja już gdzieś jest
taka możliwość istnieje póki co przy wykorzystaniu zewnętrznego oprogramowania - więcej info znajdziesz w moim wpisie, który umieściłem na forum, oto cytat:
Reklama diody przesłania skórki do wyboru:
– Dodane 24.09.2012 (poniedziałek) 20:13:22 –
I sprawa już załatwiona:
Gdy jestem zalogowany na stronie nie widzę najnowszych newsów (aktualnie dwóch), nie pomaga czyszczenie cache przeglądarki. Ostatnim widocznym newsem jest MySpace powróci… niedługo. Po wylogowaniu widać wszystkie newsy, łącznie z najnowszymi dwoma: HTC i Nokia — będzie wojna?, Jeszcze nie weszliśmy do świata post-ACTA.
–
@ semtex : o tym nie pomyślałem, dzięki - działa
Na stronie https://ssl.dobreprogramy.pl/Logowanie.html
mimo protokołu https przeglądarka wyświetla komunikat o braku szyfrowania
chrome / ff krzaczą o niezaszyfrowanych zasobach na w/w url
Możliwe że o to chodzi - trzeba by poprawić na HTTPS
Nie działa w moim profilu recenzowanie oraz komentowanie programów
mam to samo o co biega??
Czyżby redakcja się tym nie interesowała?
Hej,
Napiszcie na redakcyjnego mail’a, a na pewno ktoś Wam pomoże.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja zgłaszałem swój błąd z bezpiecznym logowaniem, z dwa razy, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi
Takie jest podejście redakcji do internautów
Arkovianin
Uwierz, nie ma fizycznej możliwości, aby prowadzący portal obserwowali go i heroicznie reagowali na każde zgłoszenie przez 48 h / dobę. Trochę cierpliwości …
Hej,
Chyba troszkę zbyt mocno bierzesz to do siebie. Uwierz mi, że redakcja ma co robić - pewnie kawy całymi dniami nie piją…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Owszem no ale skor internauci to zgłaszają wypadało by się temu przyjrzeć
Hej,
I na pewno tak się stanie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ciekawe kiedy, jak nie mogę nawet komentarzy dodawać