Hej,
A próbowałeś wejść do ustawień profilu na dobrych programach i zaznaczyć opcję z krótką nazwą użytkownika?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
A próbowałeś wejść do ustawień profilu na dobrych programach i zaznaczyć opcję z krótką nazwą użytkownika?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Witam,
Mógłbyś mi wysłać na maila źródło strony po wejściu np na jakikolwiek news?
Bez tego na pewno nie dojdę do sedna problemu, pozwoliłem sobie lokalnie “przejąć” Twoje konto i nie mam najmniejszego problemu z komentowaniem.
Poproszę więc źródło strony.
Lisek
– Dodane 22.11.2012 (Cz) 11:11 –
Błąd został naprawiony, okazało się, że w css-ie jest jedno odwołanie do grafiki bez https.
Odśwież sobie stronę logowania, już powinno być OK.
Lisek
Jak się zaloguje to część tematów znika
Hej,
Na forum czy na portal dp. Jeśli na portal, to pewnie na samym dole w polu Pokaż zaznaczone masz Newsy lub Felietony, a powinno być Wszystko.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dzięki, nie zauważyłem tego, wszystko jest już ok
Brak możliwości pisania komentarzy / recenzji w działach Pakiety zabezpieczające i Programy antywirusowe, nie pojawia się okienko do wpisywania wiadomości, inne kategorie nie maja tego problemu, Usuwanie cookies oraz ponowne logowanie nie dało rezultatów
Witam, Aktualizacja programu avast! Free Antivirus 7.0.1474.766 z dnia 21.12.2012 jest chyba błędna, aktualizacja ta pojawiła się około miesiąca temu !
Witam. Od jakiegoś czasu podczas próby wejścia na stronę główną portalu, przeglądarka jak i cały system wiesza się na kilka sekund. Dzieję się to tylko w przypadku tylko tej strony. Myślę, że jest to spowodowane jakimś skryptem, z którym Opera sobie nie radzi.
U mnie jest ok.
U mnie jest tak samo - wiesza się na stronie głównej przy pierwszym podejściu (Opera 12.12).
Hej,
timid , Dobrol - a nie macie zainstalowanych jakiś dodatkowych rozszerzeń w Operze? Na jakim sprzęcie używacie przeglądarki. Sprawdzałem przed momentem u mnie i faktycznie pierwsze przerenderowanie strony trwa nieco dłużej, ale za to strona cała pojawia się w jednym momencie - trwa to ze 2, 3 sekundy i obciąża niemal całkowicie czas procesora.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Sprawdziłem na najnowszej Operze i u mnie ten problem nie występuje.
Na ie 8 przeglądam programy DP i Aktualności. Mój ulubiony kolor, to zielony, ale od tygodnia dają wygląd na zielony i mam białe tło w miejscu opisu programu i w miejscu spisu programów w Aktualnościach. Przerzucę na inny kolor i wszystko wyświetla się prawidłowo. Nie pomaga usuwanie ciasteczek, czyszczenie pamięci przeglądarki, czy odświeżanie. W rejestrze nie mam wpisów dobreprogramy, oprócz tego, jednego, że jest www dodana do stron zaufanych. No i nie wiem. Pewnie przyzwyczaję się do innego wyglądu. To jest tak - wpisuję w google słowo odkurzacz. Wyświetla się. dam na widok zielony, - nie wyświetla się. Co jest?
Jest OK. Dzięki. A już szukałem błędów przeglądarki.
Zdarza się, na szczęście dość rzadko, że do pewnych artykułów czy felietonów na stronie głównej dodawana jest grafika czy film z zupełnie innego artykułu. Dzieje się to i u mnie w domu i w pracy, na różnych komputerach. Po odświeżeniu strony bywa różnie - raz jest tak jak było innym razem znów dobrze. Nie wiem czym to może być spowodowane, ale dzieje się tak TYLKO na stronie dobrychprogramów, więc…
Zrzut z dziś:
Też się z tym spotkałem co Radek pisze, ale to ok 2-3 miesięcy temu, możliwe że problem ustąpił w nowym Chromem i zainstalowanym w nim flashem.
Hej,
Problem pojawia się też na przykład w Firefox’ie. I pojawia się on okresowo od dłuższego już czasu. Najczęściej problem rozwiązuje wyczyszczenie plików tymczasowych i ciasteczek. Problem wygląda na bardzo podobny, jak w przypadku grafik i awatarów użytkowników, o czym rozmawialiśmy na jednym z Hot Zlotów.
Pozdrawiam,
Dimatheus
We Firefox nie ma najnowszego flasha, w Chrome jest, stąd może ten problem.