Proszę nie zgłaszać błędów występujących w programach testowych.
Nie wiem czy to błąd ale na pewno jest bardzo denerwujące. Pokażę na przykładzie screenów o co mi chodzi. Od kilku dni zauważyłem, że mimo że w spisie tematów danego działu widać, że pojawił się nowy post, to po wejściu do tematu tego ostatniego posta nie widać. Kiedyś działo się tak przy bardzo przepełnionych tematach, a teraz zdarza się takie coś nawet w świeżych tematach, dopiero co założonych. Nie pomaga czyszczenie pamięci cache przeglądarki, ponowne logowanie, odświeżanie strony z wciśniętym klawiszem Shift.
Tutaj mamy screena jak to wygląda, jak widać na pierwszym screenie w temacie pojawił się nowy post:
niestety po wejściu do tematu tego posta nie widać:
Pozdrawiam.
Zauważyłem , że nie działa poprawnie opcja zaloguj automatycznie przy każdej wizycie.
Moja przeglądarka Internet Explorer 7 z dodatkiem IE7 Pro 2.0
U mnie pod Firefox 2.0.0.12 jak i wcześniejszymi wersjami funkcja automatycznego logowania działa bez zastrzeżeń.
Pytanie:
Czy przycisk “Zacytuj zaznaczenie” pod Operą to będzie chodził?
Nie wszystko jest przetłumaczone na język polski np:(w Twoje konto->profil->dane rejestracji)
oraz jak się korzysta z przeglądarki i coś znajdzie to:
Forum działa sprawnie na IE, troche mniej na Firefoxie - ale na Operze to działa karygodnie.
Kiedy zostanie to naprawione?
korzystam tylko z opery i nie bardzo rozumiem w czym problem wiec moze rozwiniesz stwierdzenie “działa karygodnie”
Może nie karygodnie, lecz cytowanie, sb, nie dzialają - forum czasami się rozwala.
Tłumaczenie jest niedopracowane. Mam na myśli np. pola komunikatorów w profilach.
Sb też lubi robić psikusy.
There are no messages ahh
Od wczoraj po południu, SB przestało działać.
bartek46op , Piwollo , u mnie tak samo, w przetłumaczeniu z jez.ang.,Nie masz żadnych wiadomości’’
A tak pozatym to ostatnio kiedy pisze posta często wywala taki bląd:Internal Server Error
Z zauważonych błędów (pewnie będę się powtarzał):
-
powiadomienia o odpowiedziach w obserwowanych tematach przychodzą zazwyczaj z opóźnieniem (od kilkunastu minut do kilku godzin), na przykład teraz doszło do mnie jednocześnie 6 zaległych powiadomień z taką samą godziną wysłania;
-
Shoutbox często nie działa prawidłowo. Pojawiają się błędu typu, “Błąd XML” albo “There are no messages”. Szczególnie, gdy po wczytaniu strony głównej forum szybko kliknę na jakiś link. Jakby co - przeglądarka Firefox 2.0.0.12.
-
dokładam teraz to co widzę wyżej - przy próbie wysłania tego posta komunikat Internal Server Error
Pisząc post który jest ostatni na stronie automatycznie jest on kopiowany na następną.
Nie wiem czy tak ma być ale jak dla mnie do głupie trochę
P.S.
=D za zmianę ikonek do numeru GG itp. (chwalić też trzeba :mrgreen: )
Wczoraj rejestrowałem się na tym vortalu i później trzeba było wejśc na link aktywacyjny-na e-mailu . JA wchodzę w ten link opisany: aby aktywowac konto wejdź w ten link czy cos w tym stylu . Gdy tam właziłem pokazywało twoje konto jest już aktywowane , Więc się loguję a tam wyskakuje Komunikat musisz aktywowac konto wiec sie wkurzyłem i dzisiaj zarejestrowałem sie jeszcze raz i POSZŁO!
Dawid12345 , poczytaj Regulamin. Post twojego autorstwa kosz.