Zgłoszenia błędów na forum (phpBB)

SB sie wczoraj po południu wysypało, i nadal sypie błędem.

Nie działa SB nie wiem czy tylko u mnie :?

Gdy kolejny raz wchodzę na forum (wcześniejsze logowanie 5min temu), jestem na liście zalogowanych użytkowników,

ssjie9.jpg

ale pokazuje, że nie jestem zalogowana

nnnda7.png

Dodam, że u mnie SB także nie działa. Mój problem jest na obu przeglądarkach

To może być raczej przez cache

Niestety nadal jednak są błedy w odnośnikach do komunikatorów. Gdy kliknie się ikonkę GG mówi, że brak komunikatora AIM i są linki do pobrania tegoż programu. W przypadku Tlena jest jeszcze lepiej. Kliknięcie w ikonkę przenosi nas bezpośrednio na stronę Yahoo! Web Messenger. Może oprócz ikonek warto poprawić jeszcze odnośniki? :stuck_out_tongue:

3ac6378d005e16c8m.jpg

f9613d13e92599edm.jpg

Jest to znane i jest opracowywana poprawka forum. Pragnę tylko zauważyć, że jest to forum, które operuje dużą ilością danych. Wprowadzanie, zmiana czegokolwiek wymaga przetestowania najpierw tego u nas, a dopiero później bawienie się w aktualizacje czegoś w tej wersji forum.

EDIT: Shoutbox już działa.

ostatnio zaczęło wywalać takie coś, przy wchodzeniu na stronę główną:

image_id: 204

ostatnio widziane: 02-04-2008 godz: 10:10-10:16

podczas edycji postów wywala:

image_id: 205

Witajcie, która jest właściwie godzina? Wydaje mi sie, że na forum jest o godzinę później. Sorry, tu wszystko gra, mam jakieś omamy chyba …

Ustaw sobie czas letni w profilu.

Nie wiem jak u innych ale u mnie domyślnie ustawiona była strefa czasowa UTC+2,B i wyłączony czas letni. Przez co przez całą zimę miałem nieprawidłową godzinę na forum.

image_id: 211

@ Quetzactl

Zmień ustawienia wg powyższego obrazka i będzie OK.

Zniknęła opcja “Zgłoś”.

Nic nie zniknęło.

Wszystko jest na swoim miejscu - odwrócony trójkąt z wykrzyknikiem.

Błąd forum?

1a3b9260b6bd2075m.jpg

Dawniej, na starym forum była taka strona (rules.php). Teraz jak widzisz jej nie ma. Skąd masz link?

Moderator jakiś podawał link do regulaminu więc wszedłem bo czegoś szukałem i takie kwiatki.

Tu:

viewtopic.php?f=5&t=210226

masz prawidłowy link i serwer ci zwrócił prawidłową informację, bo na dzień dzisiejszy strona o podanym adresie nie istnieje.

To w takim razie przepraszam za zamieszanie.

poza tym w belce nad postami forum jest link do regulaminu.

SB nie działa…

pisze “There are no messages.”