SB sie wczoraj po południu wysypało, i nadal sypie błędem.
Nie działa SB nie wiem czy tylko u mnie :?
Gdy kolejny raz wchodzę na forum (wcześniejsze logowanie 5min temu), jestem na liście zalogowanych użytkowników,
ale pokazuje, że nie jestem zalogowana
Dodam, że u mnie SB także nie działa. Mój problem jest na obu przeglądarkach
To może być raczej przez cache
Niestety nadal jednak są błedy w odnośnikach do komunikatorów. Gdy kliknie się ikonkę GG mówi, że brak komunikatora AIM i są linki do pobrania tegoż programu. W przypadku Tlena jest jeszcze lepiej. Kliknięcie w ikonkę przenosi nas bezpośrednio na stronę Yahoo! Web Messenger. Może oprócz ikonek warto poprawić jeszcze odnośniki?
Jest to znane i jest opracowywana poprawka forum. Pragnę tylko zauważyć, że jest to forum, które operuje dużą ilością danych. Wprowadzanie, zmiana czegokolwiek wymaga przetestowania najpierw tego u nas, a dopiero później bawienie się w aktualizacje czegoś w tej wersji forum.
EDIT: Shoutbox już działa.
ostatnio zaczęło wywalać takie coś, przy wchodzeniu na stronę główną:
ostatnio widziane: 02-04-2008 godz: 10:10-10:16
podczas edycji postów wywala:
Witajcie, która jest właściwie godzina? Wydaje mi sie, że na forum jest o godzinę później. Sorry, tu wszystko gra, mam jakieś omamy chyba …
Ustaw sobie czas letni w profilu.
Nie wiem jak u innych ale u mnie domyślnie ustawiona była strefa czasowa UTC+2,B i wyłączony czas letni. Przez co przez całą zimę miałem nieprawidłową godzinę na forum.
@ Quetzactl
Zmień ustawienia wg powyższego obrazka i będzie OK.
Zniknęła opcja “Zgłoś”.
Nic nie zniknęło.
Wszystko jest na swoim miejscu - odwrócony trójkąt z wykrzyknikiem.
Dawniej, na starym forum była taka strona (rules.php). Teraz jak widzisz jej nie ma. Skąd masz link?
Moderator jakiś podawał link do regulaminu więc wszedłem bo czegoś szukałem i takie kwiatki.
Tu:
masz prawidłowy link i serwer ci zwrócił prawidłową informację, bo na dzień dzisiejszy strona o podanym adresie nie istnieje.
To w takim razie przepraszam za zamieszanie.
poza tym w belce nad postami forum jest link do regulaminu.
SB nie działa…
pisze “There are no messages.”