Zgłoszenia błędów na forum (phpBB)

By zacytować tylko wybrany obszar tekstu należy go wpierw zaznaczyć, a następnie u dołu strony, pod oknem Szybkiej odpowiedzi wybrać opcję Zacytuj zaznaczenie. Wybranie natomiast Cytuj po prawej stronie danego posta cytuje całą wypowiedź.

ten baner zostanie kiedyś naprawiony ? Wydawało mi się że wystarczy tylko zmienić rozmiar jednej rzeczy :roll:

adam9870 , ta opcja nie działa pod Konquerorem, a także, jak ktoś wcześniej zgłaszał, pod Operą.

Pod Konequerorem tytuły działów na stronie głównej są nienaturalnie duże w porównaniu z opisem.

A mnie dzisiaj nie zliczają się posty. Dlaczego :?: Napisałem coś z 7 a ciągle widać liczbę postów z wczoraj. Co jest :?:

Czy to kolejny błąd tego forum :?: Pewnie tak…

To nie błąd. Posty w działach O Forum; O Vortalu; Na Luzie ; Telefonia komórkowa i Gry nie są zliczane.

Mam problem z ładowaniem forum. Gdy wchodze na forum strona otwiera mi się z błędami i muszę odświerzyć zeby wszystko załadowało sie poprawnie. Prosze o pomoc bo to troche denerwujące odświeżac tak za każdym razem.

Jakimi błędami???

strona ładuje sie cała szaara i wyskakują poziome paski na ekranie takst nachodzi na siebie

Ciekawe zjawisko.

Czym ją otwierasz.

Internetem Explorerem

Problem jest po twojej stronie niestety. Mi pod IE włącza sie poprawnie.

A spróbuj otworzyć pod Firefoksem (polecam).

Ja używam IE i Firefox’a. Pod dwoma działa inaczej.

Otóż wczoraj, włączyłem IE i z niego włączyłem forum.dobreprogramy.pl prócz dłuższego wczytywania, co jest chyba rzeczą dla niego normalną wszystko działało normalnie… do czasu… Nagle nie wiem gdzie kliknąłem i zaczęło się otwierać pełno okienek forum (w kartach)

i tak by się otwierało, aż procesor by chyba wybuchnął:D Zrestartowałem kompa i już było ok… Ale każda jedna karta otwierała się co ok. 1s.

Wina forum czy czego :?: U mnie nigdy się nic takiego nie działo, a żeby był to wirus - marne szanse.

Zainstalowałem service pack2 i strona mi sie otwiera bez błędów :slight_smile:

Taki błąd z gatunku bardzo drobnych: po najechaniu na link “Regulamin” wyświetla się “dymek” z napisem "Najczęściej zadawane pytania.

post-56034-1385653372987_thumb.jpg

nie działa:

Najaktywniejszy na forum:

Najaktywniejszy w temacie:

w profilu

SB strasznie wolno się odświeża

Działa, tylko, że funkcja została wyłączona ze względów wydajnościowych. Pamiętam nawet, że była taka wzmianka w PA, żeby nie używać, kiedy na forum jest więcej niż ileśtam postów ;).

Na forum jest jakiś błąd, który uniemożliwia zalogowanie się spod Apple Safari 3.1 Beta. Loguję się, pokazuje się ekran, że zalogowałem się, biorę powrót do strony głównej i znowu jestem niezalogowany i tak w kółko, gdy wezmę w okienku zalogowałeś się np. Zobacz swoje posty prosi mnie o logowanie.

Zwróć uwagę, że jest to:

Błąd leży więc być może po stronie przeglądarki.