Przy otwieraniu/dodawaniu posta. Dodatkowo długi czas ładowania stron.
Tak, mieliśmy przed chwilą awarię jednego z serwerów, problem jest znany.
Zalogować się można Praktycznie od kwietnia na forum piszę i loguję się spod Firefoksa z serii 3.
General Error
SQL ERROR [mysql4]
Can't connect to MySQL server on '194.0.171.80' (10060) [2003]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
kilkukrotnie
edit
bardzo przepraszam ale podczas pisanie tego postu, nie było postu wyżej ,można przenieść na śmietnik
Wystarczy jedno zgłoszenie. Spokojnie, ale 2 minuty wcześniej już ktoś to zgłosił. O awariach najczęściej wiemy, że takie są i nie ma sensu zgłaszać tego samego po raz drugi.
Już wiem - wystarczyło przeczyścić cookies.
Witam
Zauważyłem bardzo mały, ale jak dla mnie dziwny błąd. Gdy wejdę w dział “Śmietnik” to temat “nadwyżka” nie ma ikonki z uśmiechem, a jak kliknę na “zobacz aktywne tematy” to się pojawia:
SB już 2 razy się wysypało dzisiaj czy nie można postawić jakiegoś nowego SB z jakaś ina bazą, czy cokolwiek byle by się nie sypało
mam propozycję:zamiast SB zrobić taki mały czat, w miejscu SB, czhyba czat sie tak nie sypie
Ale chat jest w Javie - nie można go wstawić bezpośrednio na stronie głównej forum, bo będzie spowalniać ładowanie.
Swoją drogą obecny SB działa bardziej jak czat.
teraz nie działa na FF od Wczoraj.
EDIT
to znalazłem w FAQ:
Kim są Administratorzy?
Moderatorzy są osobami (albo też grupami osób), których zadaniem jest przaglądanie forum od czasu do czasu. Mają oni możliwość edytowania treści lub usuwania postów a także blokowania, odblokowywania, przenoszenia, usuwania i dzielenia tematów w forum, które moderują. Generalnie moderatorzy czuwają aby użytkownicy pisali na temat w dyskusjach oraz nie publikowali niewłaściwych i obraźliwych materiałow.
Kim są Moderatorzy?
Moderatorzy są osobami (albo też grupami osób), których zadaniem jest przaglądanie forum od czasu do czasu. Mają oni możliwość edytowania treści lub usuwania postów a także blokowania, odblokowywania, przenoszenia, usuwania i dzielenia tematów w forum, które moderują. Generalnie moderatorzy czuwają aby użytkownicy pisali na temat w dyskusjach oraz nie publikowali niewłaściwych i obraźliwych materiałow.
Z tego wychodzi że Admin=Modek, a to nieprawda
Generalnie prawda - uprawnienia mają te same. Jednak (przynajmniej tutaj) admini nie zajmują się zazwyczaj moderowaniem forum, bo mają inne rzeczy do roboty.
Ale Admin może dodawac dzialy, zmieniać wersje forum a modek tego nie może, nie ma w ogóle dostępu do Panelu Administracji.
przed chwilą przez kilka sekund był błąd bazy:
u mnie często pojawia sie błąd.
U mnie też ale większość osób już się do tego przyzwyczaiła - ja nie.
Tymczasowe rozwiązanie na Błąd XML albo JavaScript error:
Napisać cokolwiek na SB, wtedy się odświeża.
A co zrobic na " Tu nie ma zdnych wiadmosci " na sb? !
Odświeżyć stronę Tutaj wysłanie wiadomosci nic nie da.
Rozumiem, że chodzi ci o komunikat po angielsku tylko go przetłumaczyłeś.
ShoutBox - “There is no messages” < I nie widac zadnych wiadmosci przez kilka stron.