Zgłoszenia błędów na forum (phpBB)

Rooker problem jest znany - przeczytaj ten temat i poducz się angielskiego - w liczbie mnogiej jest there are

W dniu 04.07.2008 , o godzinie 17:21 został dopisany post przez HarryPotter

Chciałem wysłać obrazek do galerii - wymiary 1440x874 px, waga 138 KB. Galeria go nie przyjęła choć spełnia wymogi.

Z kolei gdy chciałem go wysłać jako załącznik:

Nie lepiej było po prostu wyłączyć tą opcję?

tak można ją wyłączyć. i to koniec miejsca na załączniki

Niektóre osoby mają pod avatarem przyciski Gadu-Gadu, Tlen.pl, ale nie ma takich pól w panelu użytkownika :slight_smile: . Są tylko: AOL, ICQ, MSN, Yahoo i Jabber, z których w Polsce mało kto korzysta (może Jabber jest trochę bardziej popularny).

HarryPotter , bo nie dodałeś miniaturki i galeria nie przyjęła obrazka :wink:

Taki oto błąd z PW mi się pojawił

bladai1.th.jpg

To w końcu wiadomość jest “do wysłania” czy wysłana?

To znaczy, że jeszcze nie odczytałem wiadomości … (już przeczytałem…).

Więc to nie jest błąd.

hmmm no to chyba jednak nie pasuje ona do kategorii “do wysłania”. Przynajmniej wg mnie :slight_smile:

Powinno być ewentualnie coś w stylu “nie przeczytane przez odbiorcę” - wiem że długie, ale nie chce mi się wymyślać

W miejscu, w którym wpisuję się numer Gadulca wciąż widnieje napis, jakoby miejsce to było przeznaczone na ID AOLa. Można to zmienić? Ogólnie redakcja mogłaby się zainteresować zmianą większości tych pól. Nie chce mi się wierzyć, że w Polsce jest ogromna rzesza zwolenników Yahoo! Messengera, natomiast przydałby się pola np. tlen.pl, Skype itd. To tylko taka sugestia.

image0001gi7.th.jpg

Nie pasuje, ale tak jest ;]

czy coś się dzieje z SB ? w ogóle go nie widzę i często pojawia się komunikat “There are no messages” albo “Błąd XML”. Ale z tego co widzę to przybywa stron SB “1, 2, 3 itd” ale nic na nich nie ma

Też mi nie działa, a gdy wchodzę na inną podstronę to wtedy pokazuje mi się:

sb działa na ie

tylko że ja jak, sądzę że większość, nie używa programów od majkshitu :stuck_out_tongue:

coś się stało po prostu. dodam że wcześniej normalnie działało więc to nie wina przeglądarki

PS: już działa :slight_smile:

Witam,

Gdy wchodzę do działu “Poszukuje”

http://img.org.pl/img/cgsjgdGONgE.jpg

Jest temat:

I jest napisane, że jest 0 postów, ale jak tam wchodzę są posty…

http://img.org.pl/img/cgsiLfudgfg.jpg

Pozdrawiam.

Dlaczego nie ma szybkiej odpowiedzi???

Zdajemy sobie z problemów jakie powstały po awarii - aktualnie pracujemy nad ponownym, pełnym uruchomieniem forum.

Mała sprawa ale denerwująca.

Jak wiemy posty w dziale sprawdzone porady są zatwierdzane przez modów. Dlaczego a takim układzie sygnalizowana jest obecność nowych postów w dziale przed zatwierdzeniem ??

To trochę wnerwia jak wchodzisz do działu a nowych postów nie ma gdyż czekają na zatwierdzenie.

:cry:

chyba trzeba poczekać na zatwierdzenie :wink: jak sadzisz fiesta nikt chyba nie będzie siedział 24 na dobe i czekał na nowe wiadomości do zatwierdzenia :stuck_out_tongue:

A przeczytałeś ze zrozumieniem to co napisałem powyżej ??

Chyba nie bardzo :?

Chodzi mi o to że zmiana koloru ikonki działu następowała dopiero po zatwierdzeniu posta czyli wtedy kiedy post pojawi się na forum i będzie widoczny dla wszystkich, a nie wtedy kiedy został wysłany i oczekuje na zatwierdzenie przez moderatora.