Po kliknięciu na avatar w szybkiej odpowiedzi tworzy się:
[b][color=]Szczuply_NH[/color][/b],
Teoretycznie powinno przerzucić nas do profilu użytkownika.
Po kliknięciu na avatar w szybkiej odpowiedzi tworzy się:
[b][color=]Szczuply_NH[/color][/b],
Teoretycznie powinno przerzucić nas do profilu użytkownika.
Klikając na użytkownika (Kto jest na forum - Użytkownicy przeglądający to forum), zamiast przenosić na profil, wrzuca nazwę użytkownika do szybkiej odpowiedzi.
Przed chwilą w shoucie…
Do błędów w sb trzeba się przyzwyczaić. Kiepski jest i tyle
Dzisuaj na forum znalazłem taki komunikat.
Na dole strony, nieco nad shout boxem:
Wystąpił błąd JavaScript. Error: Wymagany jest obiekt
Czy ten błąd jest u mnie czy na forum?
Pozdrawiam
Dzisiaj wyłaczylem w przeglądarce wyświetlanie grafiki, bo moje łącze działa dziś chyba wolniej niż modem 56k.
Okazuje się, że na stronie głównej ikony oznaczające brak lub istnienie nowych postów w dziale nie mają ustawionego tekstu alternatywnego.
Jeżeli dobrze pamiętam, to one są nałożone tam jako tło - nie zwykła grafika.
teraz trochę mi muli czasami forum DP jak biorę funkcję zobacz swoją wiadomość
przy próbie wejścia na główną stronę
EDIT: znów to samo, przy próbie wejścia do działu o vortalu i przy wysyłaniu posta
Wczoraj miałem podobny błąd, ale tylko raz…
jak napisze post to nie dodaje mi do licznika moich postów a to od ostatniego czasu tak mam.
Ile można trąbić że posty są naliczane tylko w działach technicznych ??
Przy dodawaniu obrazu do galerii wyskakują błędy:
Oraz cały czas jest ten kosmetyczny błąd- gdy najedzie się na link “Regulamin” w dymku jest “Najczęściej zadawane pytania”:
W 2 tematach: viewtopic.php?f=2&t=299661 i viewtopic.php?f=2&t=299804 zauważyłem znaki "
" i to wygląda na nieplanowane, bo w obu tematach (niektóre posty) jest to na końcu i nic nie jest w te znaki wstawione. Może błąd występuje w innych tematach, ale ich nie widziałem.
Zgłaszam to bo być może jest to jakiś błąd forum, albo może user planowo je wstawił (ale niewydaje mi się żeby to było planowe).
Widzę że forum się sypie, bo niektórych błędów jeszcze niedawno nie było Chyba Administratorzy będą musieli napisać od początku także forum
Mieli kiedyś tak zrobić, jednak z tego zrezygnowali Forum zostało tylko zaktualizowane do wersji phpBB3.
A to ciekawe :roll:
Usunęliście chwilowo okno szybkiej odpowiedzi czy u mnie coś nie tak ?
tomick coś robi bo mi się “rozjeżdża” i szybkiej odpowiedzi też nie mam