Zgadzam się.
A to akurat jest winą dzierżawcy łącza z którego korzystają DP. Była o tym mowa i zapewnienie administracji że starają się o zmianę dzierżawcy na bardziej solidnego, ale niestety z tym są też kłopoty ze względu na obecną budowę serwerowni.
A to skomentuję tak:
Dzieci dostały zabawkę do rączek i jak się psuje to płacz.
SB nie jest żadnym wyznacznikiem odnośnie działania forum.
Z tego co ogólnie wszystkim wiadomo to liski nie pałają zbytnią sympatią do jeżyków
Tak czytam te swary o forum. Jak to się tak sypie, może by przetestować polskiego następcę Calisto (Calisto też jest zresztą polskie). Oni tam chyba mają możliość przesunięć baz danych. Oczywiście, jeśli administracja podziela uwagi David_PL99 , bo jak nie, to przepraszam za offtop.
Wiem, ale ten problem występował jeszcze przed awariami serwerów…
Czyli to nie serwery odpowiadają za całe zamieszanie? Ehh.
Wydaje mi się, że jedna osoba nic nie zmieni w kwestii nowego (całkiem nowego) forum. To cały lud forum musiałby (powinien) się rzucić na Adminów, żeby coś się zmieniło w tej sprawie. Jak dla mnie, forum działa w porządku i niech tak pozostanie.
Ikonka Galerii zdjęć się u mnie nie wyświetla.
Otwórz buttons.css, znajdź:
/* Icon images
---------------------------------------- */
.sitehome, .icon-faq, .icon-members, .icon-home, .icon-ucp, .icon-register, .icon-logout,
.icon-bookmark, .icon-bump, .icon-subscribe, .icon-unsubscribe, .icon-pages, .icon-search {
background-position: 0 50%;
background-repeat: no-repeat;
background-image: none;
padding: 1px 0 0 17px;
}
trzeba dopisać klasę .icon-gallery.
Przeszkadza Ci to?
Widać większości nie bo nikt nie ponagla. Poza tym Forum jest od tekstu, a nie od graficzek i ikonek.
Feelek - Powiedzmy że mi to przeszkadza. Jest błąd więc go trzeba zgłosić. Tobie to może nie przeszkadza ale innym pewnie tak.
Proszę o zakończenie tej nic nie wnoszącej dyskusji.
Forum nie będzie pisane od nowa. Jeżeli koś ma ochotę i możliwości aby to zrobić może zawsze zgłosić się bezpośrednio do administracji.
Ten temat ma służyć jedynie zgłaszaniu zauważonych błędów, które będą usuwane jednak w pierwszej kolejności poprawiane są błędy, które mogą wpływać na funkcjonowanie forum gdyż to właśnie jest priorytetem.
Dość.
Prosiłem o zaprzestanie zbędnej dyskusji.
OTy - KOSZ a następne wywody nie związane z tematem (a jest nim - przypominam - zgłaszanie błędów zauważonych na naszym forum) będą “nagradzane” zgodnie z regulaminem.
Od chyba dwóch dni mam taki problem (testowane na Firefoksie i Operze):
Wpisuję login i hasło naciskam Enter i pojawia się ta strona:
Zwykle po kilku sekundach powinna się załadować główna strona forum, jednak to się nie dzieje, treba ręcznie przechodzić do głównej strony forum.
Przed chwilą 2 razy miałem access wiolation:
PHP has encountered an Access Violation at 01C5B761
Wystąpił błąd JavaScript. Error: xml.getElementsByTagName(“time”)[0] is undefined Linia: 755 Plik: js.php (Shoutbox)
i ciągle dziś
(forum)
PHP has encountered an Access Violation at 01C5B761
Jeszcze jak zostawię napisanego posta w okienku szybka odpowiedź, i przejdę do innej karty w FF, to jak wrócę do pisanego postu, to pole szybkiej odpowiedzi za moment samo się czyści.
Na s’boksie właśnie zauważyłem nowy błąd:
Napis jest czerwony, nie kolorowałem go tu ze względów regulaminowych.
Tego jeszcze nie widziałem.
Hmm, to się mi pojawia, jak wyślę, np 3 wiadomości w króciutkim odstępie czasu.