:x faktycznie chyba jestem przemęczony, przepraszam to nie błąd forum lecz mój
brak nowych tematów na stronie głównej (tu po lewej stronie)
No zatrzymało się "jak pozbyć się drugiego windowsa " 27-03 o godzinie 17,58 , ciekawe czy to niekontabilność z IE8 czy u wszystkich “stoi”
na operze też stoi
Witam!
Od jakiś 2 dni mam problem z dodawaniem postów na forum. W pierwszej chwili byłem pewien, że wina leży po stronie mojego łącza internetowego ale problem leży raczej w forum.
Problem objawia się tym, że gdy napiszę post i chcę go opublikować klikając na Wyślij lub Podgląd , to w pasku stanu przeglądarki przez kilka minut widzę jedynie napis typu - Oczekiwanie na forum.dobreprogramy.pl i tak stoi kilka minut i nic, dzieje się tak tylko w przypadku kliknięcia na Wyślij lub Podgląd , gdy klikam w jakiś link na forum wszystko działa dobrze, gdy klikam na jakiś wątek otwiera się w mgnieniu oka.
Pozdrawiam!
Jakie masz łącze internetowe??
Usunąłeś ciastka, zresetowałeś połączenie???
Jednak wina była po mojej stronie, teraz akurat jestem w Polsce i tu korzystam z Netii ale niedawno zakupiłem router i neta mam bezprzewodowo i przez ethernet, nie wiem czemu ale akurat przez 2 dni na necie przez router miałem ten problem, później podłączyłem modem od Netii i na tym modemie wszystko działało już poprawnie, więc wina była jedna mojego łącza
Teraz działa już wszystko jak należy i pod modemem i pod routerem.
Pozdrawiam!
Tematy się dublują , myslałem że to moja wina choć na 100% jestem pewny że klikłem tylko raz i wskoczył podwójne a teraz już widze kilka zdublowanych tematów innych usrerów więc to chyba coś nie tak z “forum”
Według mnie wszystko w porządku, wiele razy się zdarza, że dublowane są tematy, ale to tylko z powodu tego, że kilka razy kliknie się na przycisk Wyślij.
Z tym, że duble można przecież samemu usunąć.
Pozdrawiam!
Na Operze nadal nie działa “Zacytuj zaznaczenie”.
Na Firefoxie 3b3 działa poprawnie.
Bo na Firefoksie (i prawdopodobnie w pozostałych przeglądarkach) nigdy nie było z tą opcją problemu. Natomiast problemy pod Operą były jż zgłaszane wcześniej. Teraz wróciłem do Opery (przez dłuższy czas używałem Fxa) i okazuje się, że ten błąd występuje nadal.
Już powinny się zaznaczać
I zaznacza
Niestety.
–
Hmm…sprawdziłem powtórnie i zaznacza.
Opera 10.00(1345)
Proponuje odświeżyć cache w przeglądarce. Na pewno się zaznacza - 9.6 oraz wersja testowa 10
U mnie sie zaznacza, dzieki tomick