Wyszukiwarka nie jest jeszcze zindeksowana. Nastąpi to tej nocy.
po screenach widzę, że sytuacja nie występuje u wszystkich, ale u mnie nie wyświetla favicony forum
Mam dokładnie ten sam problem, wcześniej po wejściu na forum podświetlało tylko posty/tematy które pojawiły się od ostatniej wizyty. Teraz pokazuje wszystkie nieprzeczytane i trzeba przy wychodzeniu z forum ręcznie klikać w “oznacz działy jako przeczytane”. Jest to bardzo denerwujące [-X .
Tylko ten link, który jest na górze zostawcie. Niech będą dwa.
Mały update:
[*] po pierwsze, prosiłem o zgłaszanie tylko i wyłącznie błędów - jeśli więc jakiś moderator miałby chwilę, proszę o wywalenie postów typu “jak dla mnie, przydałby się jeszcze…”
[*] po drugie - wystarczy jedna uwaga o tym że wolno chodzi, nie potrzeba zgłaszać tego wielokrotnie, tym bardziej że sami też to widzimy… pracujemy obecnie nad poprawą wydajności, mogę tylko powiedzieć że nie zostawimy tematu póki forum nie będzie śmigać tak szybko jak Kubica
[*] po trzecie - wyszukiwarka… dalej nie działa, miałem nadzieję że dziś w nocy uda się zbudować dla niej indeks, ale ważne aktualizacje dla serwerów które pojawiły się dziś w kanale windows update uniemożliwiły ten proces - odbudowę indeksu uruchomimy dopiero dziś w nocy
[*] po czwarte - wszystkie błędy które zgłaszacie uważnie czytam i staram się po kolei poprawiać
na stronach z postami poszczególnych użytkowników wybacz Fiesta na samym dole widnieje niespolszczony napis “Return to advanced search”
disiaj już miałem taki oto komunikat z 10 razy…
Internal Server Error
Zrobione. Proszę po raz drugi o czytanie wcześniejszych postów i przede wszystkim o zgłaszanie błędów. Do dyskusji o nowych elementach, modyfikacjach i pomysłach służy ten temat:
uff… w końcu udało mi się dać odpowiedź :shock:
nie ma SB :o przynajmniej ja nie mam :x
Faktycznie niema ale może poprostu administracja poprawia jakieś błędy i dlatego chwilowo niema
- Dziwne ale po kliknięciu na link przechodzę na inną stronę a IE7 nie otwiera mi zakładki ?
/ mam prawidłowe ustawienia, na innych stronach jest OK /.
- Strony na forum nie chcą się otwierać a jak się otwierają to b. wolno.
a SB nadal nie ma.
Postanowiliśmy chwilowo wyłączyć shoutboxa, bo powodował on pewne problemy z działaniem forum. Włączymy go z powrotem, jak tylko uporamy się z tymi problemami i przy okazji naprawimy parę drobnych błędów związanych z wyświetlaniem samego SB (błędy JavaScriptu). Wiemy też o komunikatach 500/Internal Server Error i nimi również się zajmujemy.
hmm, może odrobinę odbiegając od tematu, jednak wciąż oscyluje on w okół błędów skryptu… czy po wprowadzeniu tych wszystkich poprawek, zamierzacie się podzielić swoimi rozwiązaniami z grupą tworząc (właściwie wykańczającą) phpbb3?
Zauważył ktoś że zniknęły favikony na forum?
pisałem o tym jakiś czas temu ale jak widziałem na screenach załączonych przez niektórych to nie zniknęły one wszystkim
Jakoś mi umknęło
Wcześniej były. Dopiero wczoraj zauważyłem że ich nie ma.
Może i drobnostka, ale w napisie na tym buttonie brakuje spacji No… chyba, że tak ma być.
pzdr
Zauważ ogólny schemat graficznych tych przycisków, taki jest po prostu ich styl…
Spację zastępuje pogrubienie drugiego wyrazu