boczi jesteś pewny. Bo w takim razie co to za słowo “odpo wiedz” ?
Faktycznie, druga część zarówno tego buttona jak i “ODPOWIEDŹ” jest nieco pogrubiona, choć na pierwszy rzut oka ja np. tego nie zauważyłem. Wydaję mi się mimo wszystko, że spacja w omawianym przycisku i stała czcionka, bez pogrubień w drugim buttonie byłaby rozwiązaniem praktyczniejszym i nieco estetyczniejszym.
Pozdrawiam
jakoś lepiepsze była by funkcja “szybka odpowiedź” i tera mam że musze cały czas odświezać to forum żebym w ogóle gdzieś mógł wejść, i gdy klikam w przycisk odpowiedz to ładuje się pasek wczytywania strony i po 2s koniec i nic nie ma i musze chyba z 10x kilkać F5 aż wkońcu przejdzie to tego okna odpowiedzi i moge coś napisać wreszcie i przeglądarke mam IE6
i jakoś nie lepiej byłoby gdyby informacje o użytkowniku i jego avatar były po lewej stronie jak dawniej
Witam,ostatnio zaobserwowałem że nie przychodza powiadomienia o odpowiedziach w postach na pocztę.Adres podany na forum mam poprawny.Z czym to się może wiązać??
Twoje konto>Ustawienia Forum>Domyślnie informuj mnie o odp. ustawione zapewne na NIE
Nie wiem czy ktoś zgłaszał ale mi nie działa “Podgląd”, piszać posta chcę często zobaczyć jak wygląda przed upublicznieniem ale nie mogę bo wtedy wywala mi błąd 404. Muszę od razu dać “Wyślij”
Co do samego designu, niepodoba mi się w ogóle. Po co zmieniać coś co było dobre, zatródniliście nowego grafika i chciał się wykazać ?
Dlaczego jak napisze wiadomość do kogoś na pw, to ta wiadomośc widnieje w folderze "Do Wysyłki’, a nie w “Wysłane” ?
Proszę zobaczyć:
http://images26.fotosik.pl/126/39c075d630eab16b.png
Ps
Deasing nowej wersji forum bardzo mi się spodobał.
Narazie się do tego przyzwyczajić i będzie spoko.
Wiadomość “przechodzi” do forderu “Wysłane” dopiero kiedy obierze ją adresat.
Tak było też w poprzedniej wersji forum
Nie wiem czy można to podciągnąć pod błąd ale na pewno warto o tym wspomnieć… otóż gdy wybieram opcję “Zobacz swoje posty” to wyświetlane wyniki są sortowane wg daty posta, niestety wg ostatniego posta w temacie. Czyli nie wyszukuje moich postów wg kolejności jak je napisałem za to w odpowiedzi zwraca listę tematów, w której się udzielałem sortując je wg ostatniego posta. Robi się straszny śmietnik, nie jestem w stanie znaleźć swojego ostatniego posta gdyż kilkanaście tematów, w których brałem udział zostało już zaktualizowanych i znajduje się na górze listy, a mój ostatni napisany post znajduje się na stronie następnej. Ogólnie zauważyłem też, że na liście (także w głównym oknie forum) przy temacie nie ma podanego autora tego tematu, jest tylko autor ostatniego posta. Nie wiem jak innym ale mi strasznie utrudnia to wyszukiwanie informacji na forum.
Mały błąd stylistyczny - w szybkiej wyszukiwarce widać 'Przeszukaj ten tema" bądź “Przeszukaj ten dzia”. Roszerzenie pola wyszukiwania o kilka px poprawiło by sprawę.
Chwilami występują bardzo długie problemy z działaniem forum, a w zasadzie forum przestaje działać w ogóle.
Tutaj screen:
Jak widać forum ładuje się i ładuje i tak od 10 minut. W pierwszej zakładce wysyłana jest odpowiedź na posta, w drugiej zakładce następuje próba załadowania panelu odpowiedzi. Takie coś występuje raz na kilkanaście minut, problemy z moim łączem odpadają, bo występuje to tylko na forum DP, wszystkie inne strony i fora działają OK.
D@widoS dostał warna, a nie widać że ma ostrzeżenie. Jego profil jest pusty.
A ja w jego profilu widzę że ma jedno ostrzeżenie.
gdzie :?
bo ja tu nic nie widzę :mrgreen:
BTW- jak zdążyłem zauważyć , chyba dobrze , to i “banici”" zostali amnestiowani . . .
Może tylko załoga widzi kto ile czego ma?
xulu , wygląda na to, że tylko moderatorzy i administratorzy mają wgląd w to kto, kiedy za co i ile dostał ostrzeżeń.
Tak że hmmmm. . . , wobec mojej skromnej opinii, powinno to zostać poprawione (naprawione),oczywiscie . . . wszystko w swoim czasie
Dzisiaj znalazłem kolejny błąd. Dotyczy on ankiet - można głosować w nich tyle razy ile jest odpowiedzi, za każdym razem wybierając inną i zalicza te głosy.
EDIT
Jednak nie dotyczy to wszystkich ankiet. Ale np. tej: viewtopic.php?f=6&t=209105 tak.
Faktycznie, można zagłosować więcej niż raz, natomiast zalicza tylko jedną odpowiedź. Dajmy na to, że zaznaczyłeś jedną odpowiedź, potem drugą to głos oddany na poprzednią “ucieka”. Przynajmniej tak jest u mnie
Nie wiem, czy mozna to zaliczyć do błędów, ale skoro przy poprzednim forum tego nie miałem, a przy tym nagminnie, to pewnie tak - przesladuje mnie komunikat “Request Time-out” albo (w drugiej wersji) “200 Request Time-out”.
Dzieje sie to przeważnie przy próbie wysłania odpowiedzi, przez co wysyłam co trzecią z tych, które piszę. Skutecznie zniechęca to do pisania w ogóle.
Piszę “przeważnie”, bo o ile mogę od biedy zrozumieć zamulenie forum w godzinach szczytu, o tyle nie wiem, czym spowodowana była kompletna niemozliwość wejścia na forum wczoraj (a właściwie dzisiaj) o 2:30. Kilkanaście prób wejścia kończyło się w/w komunikatem.
Może to trwające akurat prace przy forum (admini nie wiedzą, co to sen, jak słyszałem ), może plamy na Słońcu albo tajfun na Karaibach, tym niemniej problem był.
Pewnie bym o tym nie wspomniał, ale że występuje to nagminnie, to piszę.