Tytuł: wątki bez odpowiedzi. Właśnie. Nie są to: Wątki potrzebujące odpowiedzi.
Wątki w śmietniku są bezodpowiedzi i są tam umieszczone. Proste.
Tak jest bardzo często.
Tytuł: wątki bez odpowiedzi. Właśnie. Nie są to: Wątki potrzebujące odpowiedzi.
Wątki w śmietniku są bezodpowiedzi i są tam umieszczone. Proste.
Tak jest bardzo często.
Mi się ostatnio też to zdarzyło ale się tym nie przejmuję
Pozdrawiam!
Na bieżąco jest to naprawiane.
Czy ten shoutbox jest nienaprawialny i jedyne co można zrobić przy takim obciążeniu skryptu to go po prostu przeczyścić? Bo jak tak, to chcę powrotu shoutboksa z phpBB2, tzn. takiego, który nie jest na bieżąco aktualizowany (trzeba go samemu odświeżać).
Kpc21 , co ty się tak uczepiłeś tego ShoutBoksa. Ciągle tylko na niego narzekasz. Co z tego, że czasem jest to “Nie ma nowych wiadomości” - ok. godziny później wszystko jest normalnie, na Błąd XML wystarczy odświeżyć stronę. Moim zdaniem dużo lepiej, że jest aktualizowany na bieżąco - właśnie nie trzeba go odświeżać.
Przy próbie wejścia w dział Na luzie
Edit
Błąd powtórzył się jeszcze raz i SB wywalił nowy? błąd:
u mnie na luzie jest ok’
Też miałem ten komunikat,wyczyszczenie cache “Lisa” załatwiło sprawę.
Emotikony się spieprzyły jak wybierze się “Emotkę” to wraca do strony głównej forum albo nie ma żadnej reakcji
W którym miejscu? Testowałem w szybkiej odpowiedzi oraz w odpowiedzi - działają.
W szybkiej odpowiedzi jak kliknę na jakąkolwiek buźkę, to wraca mi do strony głównej forum, a w zwykłej odpowiedzi jak klikam na buźkę to nic się nie dzieje.
EDIT: Sorry, już wszystko w porządku, oczywiście COOKIES i wszystko jasne
Pierwszy raz po przejściu na nowe dobreprogramy.pl próbowałem się zalogować. Niestety niezależnie od tego, czy logowałem się z poziomu portalu, czy jego forum, nie udawało mi się to. Skorzystałem więc z linku “zapomniałem hasła” (czy jak on się tam nazywa) na stronie forum. Niestety mimo kliknięcia w przesłany mailem link aktywacyjny, podesłane nowe hasło nie działało (używając go nie mogłem się zalogować do serwisu i do forum). Skorzystałem ponownie z linku zapomnianego hasła, tym razem nie na forum, a na samym serwisie dobreprogramy.pl. Tym razem zadziałało (przy okazji pytanie: dlaczego proces przypominania hasła z poziomu forum jest inny, niż z poziomu serwisu) - udało mi się zalogować. Niestety nie jestem w stanie zmienić hasła. Link do profilu z serwisu dobreprogramy.pl prowadzi do edycji profilu na forum. W tym przypadku nie ma więc dwu różnych mechanizmów, a jedyny dostępny informuje mnie, że podane dotychczasowe hasło jest nieprawidłowe (próbowałem wielokrotnie i jestem pewien, że wpisuję je prawidłowo - bez problemu używając tego hasła loguję się do serwisu i do forum).
Z góry dziękuję za pomoc.
Też miałem problemy z hasłem.
Na forum.dobreprogramy.pl nie mogłem się zalogować, wysłałem o reset hasła, też nie pomogło, no i w końcu starym hasłem zalogowałem się z dobreprogramy i mam dostęp do forum.
@Hilarion: Mechanizm zmiany hasła jest przeniesiony na stronę serwisu i tak wchodząc w swój profil (klikając w nick na górze strony) w lewej kolumnie na samym dole jest link do zmiany hasła Mam nadzieję, że porada się przyda:)
Nie można zmienić hasła. Po zmanie wszysko wygląda, jakby hasło zostało zmienione, ale nadal obowiązuje stare.
Nawet skorzystanie z opcji “Zapomniałem hasło” skutkuje przysłaniem łącza aktywującego zmianę hasła i nowe hasło, które nie skutkują zmianą hasła - nadal obowiązuje stare.
Nie rozumiem dlaczego wysłane na PW wiadomości lądują w “folderze” “Do wysłania”, w którym nie ma opcji wyślij zamiast od razu być wysłane i wylądować w elementach wysłanych.
Nie widzę opcji umożliwiającej wyłączenie sprawdzania pisowni, która obecnie działa tak, że podkreśla każdy poprawnie napisany wyraz, co utrudnia dostrzeżenie faktycznie popełnionego błędu.
Hasło trzeba zmienić na vortalu. Nie rozumiem, dlaczego administracja nie usunęła opcji zmiany/przypomnienia hasła z forum podczas uruchamiania nowego vortalu.
xD To nie jest funkcja w forum, tylko w Twojej przeglądarce. Prawdopodobnie masz włączony obcojęzyczny słownik, dlatego każdy wyraz jest podkreślony. Proponuję spróbować napisać coś po angielsku w oknie odpowiedzi.
przecież nie ma tej opcji w panelu użytkownika.
Ale chyba przez pewien czas była, bo parę osób próbowało odzyskać (bo opcji “przypomnij hasło” rzeczywiście nie ma i ktoś z administracji pisał że nie jest technicznie możliwa do wprowadzenia ze wzgl. na szyfrowanie haseł, przejęzyczyłem się) hasło z poziomu vortalu. A tych trochę było, bo wiele osób nie mogąc się zalogować na forum, korzystało z tej opcji.
Edit:
Po wejściu w profil na vortalu mam listę wysłanych przeze mnie komentarzy, z linkami do nich. Większość z tych linków działa, za wyjątkiem tych do komentarzy na terenie bloga.
Pojawia się wtedy “Runtime Error”:
Jest to normalne zachowanie. Wiadomości idą do folderu “Do wysłania” i jak sama nazwa mówi zostaną wysłane - automatycznie gdy adresat zaloguje się na forum - wtedy wiadomość sama przejdzie do “Wysłanych”