Zgłoszenia błędów na forum (phpBB)

Czyli pewnie problem występuje w wypadku Firefoxa 3.5.3 (ja go mam)

Nieprawda. :razz:

Test

Potwierdzam, problem występuję tylko u Ciebie, pod Liskiem tez jest w porządku. Zacznij od wyczyszczenia historii przegladania i sprawdź czy błąd nadal występuje.

Zamiast cytować zaznaczony tekst otrzymuję komunikat - Zaznacz tekst i spróbuj ponownie

Wczyściłeś cache przeglądarki ??

u mnie również działa cytowanie zaznaczonego tekstu :slight_smile: Firefox 3.5 jakby ktoś pytał :wink:

takie bledy juz dawno byly :stuck_out_tongue:

test pod

Dodane 20.09.2009 (N) 22:18

dodaje tekst cytowany bez czyszczenia :wink:

Ostatnio dosyć często się zdarza, że gdy kliknę na jakiś wątek, gdzie jest napisane Odpowiedzi: 0 , to jest tam już czyjaś odpowiedź.

Rozumiem, jakby to była różnica akurat kilku sekund, ale zazwyczaj jest to różnica od kilku do kilkunastu minut :wink:

Takie kosmetyczne:

beztytuuuh.th.png

Nie wiem czy już nie było, szukałem w szukajce i nie znalazła.

Pozdrawiam

@up: To typowy błąd dla Opery ;).

Niestety. Znowu (bo wcześniej miałem taką sytuację na laptopie) zmieniła mi się czcionka, ogólnie wygląd większości. Link: http://img15.imageshack.us/img15/2395/aaaaaaiu.jpg (jakość jest normalna, nie taka jak na zdjęciu (ach .jpg :P), lecz emotikony np. są mniejsze i ścięte, a tekst też jest inny).

Zmieniła się czcionka, emotikony są przycięte, wszystko jest “mniejsze”, a na innych stronach jest czcionka ok (na dobreprogramy.pl też, ale na forum już nie :?).

Zrobiło się “po prostu”. Wie ktoś, jak temu zaradzić? :frowning:

trubul.as999 masz firefox? Jeżeli tak to spróbuj wcisnąć Ctrl + 0, bo u mnie tak strona wygląda gdy ją pomniejszę.

Dzięki dragonn pomogło :slight_smile: (tylko dlaczego się samo zmieniło? hmm…).

trubul.as999 , Przypadkowo naciśnięty klawisz CTRL i “-”?

Bo zrobiłeś przypadkowa CTRL + rolka czyli zmian rozmiaru strony, i to nie jest bug forum :smiley: , ale funkcja Firefox :smiley: .

Aha, no to teraz już wiem :slight_smile:

takie coś mi przed chwilą wyskoczyło przy przeglądaniu tematów

Nieprawidłowe działanie opcji ZAZNACZ CAŁY przy tagu code.

Efekt działania na screenie:

993b63a9daa27eb5m.jpg

Zaznacza o wiele więcej niż to co jest pomiędzy code.

Błąd występuje pod najnowszą Operą, pod Liskiem i IE jest OK.

fiesta , wyczyściłeś cache ??

Po wyczyszczeniu cache Opery nadal to samo :frowning:

Sprawdzałem z kolegą i niego jest tak samo, więc to nie wina zawalanego cache.