Czyli pewnie problem występuje w wypadku Firefoxa 3.5.3 (ja go mam)
Nieprawda. :razz:
Test
Potwierdzam, problem występuję tylko u Ciebie, pod Liskiem tez jest w porządku. Zacznij od wyczyszczenia historii przegladania i sprawdź czy błąd nadal występuje.
Zamiast cytować zaznaczony tekst otrzymuję komunikat - Zaznacz tekst i spróbuj ponownie
Wczyściłeś cache przeglądarki ??
u mnie również działa cytowanie zaznaczonego tekstu Firefox 3.5 jakby ktoś pytał
takie bledy juz dawno byly
test pod
– Dodane 20.09.2009 (N) 22:18 –
dodaje tekst cytowany bez czyszczenia
Ostatnio dosyć często się zdarza, że gdy kliknę na jakiś wątek, gdzie jest napisane Odpowiedzi: 0 , to jest tam już czyjaś odpowiedź.
Rozumiem, jakby to była różnica akurat kilku sekund, ale zazwyczaj jest to różnica od kilku do kilkunastu minut
@up: To typowy błąd dla Opery ;).
Niestety. Znowu (bo wcześniej miałem taką sytuację na laptopie) zmieniła mi się czcionka, ogólnie wygląd większości. Link: http://img15.imageshack.us/img15/2395/aaaaaaiu.jpg (jakość jest normalna, nie taka jak na zdjęciu (ach .jpg :P), lecz emotikony np. są mniejsze i ścięte, a tekst też jest inny).
Zmieniła się czcionka, emotikony są przycięte, wszystko jest “mniejsze”, a na innych stronach jest czcionka ok (na dobreprogramy.pl też, ale na forum już nie :?).
Zrobiło się “po prostu”. Wie ktoś, jak temu zaradzić?
trubul.as999 masz firefox? Jeżeli tak to spróbuj wcisnąć Ctrl + 0, bo u mnie tak strona wygląda gdy ją pomniejszę.
Dzięki dragonn pomogło (tylko dlaczego się samo zmieniło? hmm…).
trubul.as999 , Przypadkowo naciśnięty klawisz CTRL i “-”?
Bo zrobiłeś przypadkowa CTRL + rolka czyli zmian rozmiaru strony, i to nie jest bug forum , ale funkcja Firefox .
Aha, no to teraz już wiem
takie coś mi przed chwilą wyskoczyło przy przeglądaniu tematów
Nieprawidłowe działanie opcji ZAZNACZ CAŁY przy tagu code.
Efekt działania na screenie:
Zaznacza o wiele więcej niż to co jest pomiędzy code.
Błąd występuje pod najnowszą Operą, pod Liskiem i IE jest OK.
fiesta , wyczyściłeś cache ??
Po wyczyszczeniu cache Opery nadal to samo
Sprawdzałem z kolegą i niego jest tak samo, więc to nie wina zawalanego cache.