U góry jak wejde w forum dobreprogramy to na samej górze w lewym górnym rogu tam gdzie jest logo dobreprogramy i pisze “forum dobreprogramy” jak na to kliknę to zamiast przenieść mnie na stronę główną FORUM przenosi mnie na stronę GŁÓWNĄ PORTALU. Wcześniej było to wygodniejsze…
kliknij na tą część logo gdzie pisze “Forum” to przeniesie Cie na stronę główną forum Jak klikasz na Dobreprogramy to przenosi na Vortal
Sam to wymogłem na administracji, bo na forum nie było odnośnika do strony głównej Vortalu.
SB nie działa.
Działa.
Wczoraj nie działało.
Ale naprawił się bez resetowania
Zauważyłem, że m.in. na żałobnej wersji DP jest jakiś problem z wczytaniem obrazka wstążki pod adresem
gallery/index.php?mode=personal
oraz w zarządzaniu swoimi albumami nie ma ikon edycji, usunięcia itp.
w galerii nie działa dodawanie zdjęć do galerii z pulpitami…
Aktywne wątki, wynik zawszę ten sam -’‘Wyszukiwarka nic nie znalazła’’.Więc chyba coś tu nie działa.
Witam;
Nie wiem czy ten błąd jest tylko u mnie, ale jak daje opcje pokaż aktywne wątki wyskakuje mi komunikat, że wyszukiwarka nic nie znalazła.
Bo się bufor skończył, czyli doszło do liczby 1024.
to już wiemy, ale kiedy admin powiekszy ten bufor? Albo wywali wszystkie zdjęcia?
Przede wszystkim dziękuję za dodanie BBCode URL do szybkiej odpowiedzi.
Po aktualizacji forum coś się pomieszało z plikami językowymi, gdyż GG się nazywa AIM, Tlen - Yahoo Instant Messaging.
W panelu użytkownika to dopiero nie można się połapać które pole do czego służy… :?
Witam !
Dwa lata temu zarejestrowałem się na forum. Raz, czy dwa korzystałem z podpowiedzi.
Dzisiaj około 8.30 okazało się że jestem tu pierwszy raz !
Najuprzejmiej proszę o wyjaśnienie tego zdarzenia .
Serdecznie Pozdrawiam.
Może konto zostało usunięte przez administratora.
Na tym forum raczej się to nie zdarza, administracja nie usuwa kont (oprócz naprawdę wyjątkowych przypadków).
Może to jest chwilowy bug, ale przy przeglądaniu tematu na dole strony mamy listę przeglądających całe forum, a nie tylko dział w którym znajduje się przeglądany właśnie temat.
Przy przeglądaniu działu jest tak jak być powinno w tematach.
Nie działa “Cytuj zaznaczenie” w oknie szybkiej odpowiedzi pod najnowszą Operą 10.51. Wywala komunikat Java Script o ponownym zaznaczeniu tekstu, pomimo tego że jest cały czas zaznaczony.
Zainstalowałem Operę na świeżo na innym komputerze i efekt dokładnie taki sam, więc problem ma raczej charakter globalny