Przeczyść przeglądarkę.
Ja nie widzę takiego okienka z ostrzeżeniami
Wejdź w jego posty gdzie-znalezc-sterowniki-kamery-t406381.html#p2603001
Żółtego dodatku nie ma przy avatarze, czyli ma jedno ostrzeżenie na zbyciu
Może gratisa dostał. Zamiast 3 ma 4.
Chyba ponawiam, ale ów problem był wtedy poruszany na szarej skórce. Tym razem jest w domyślnej
Brak grafiki (nawet nie wiem jakich) w edycji swoich albumów w Panelu Użytkownika.
Oraz również w albumie, po jego usunięciu nie ma tekstu jest tylko napis DELETED_ALBUMS
Po kliknięciu na nick (prawie) każdego usera w nagłówku postu, nick ten pojawia się w treści komentarza - reakcja prawidłowa. Jest jednak wyjątek - user marcin’82 - po kliknięciu na jego nick nad jego postem w jakimś wątku, przenosi nas na stronę główną forum. Prawdopodobnie ta reakcja występuje z powodu apostrofu w jego nicku.
Możliwe, bo znalazłem innego usera z apostrofem w nicku i zrobiło dokładnie to samo, co opisałeś.
Ja rozumiem, że są wakacje, ale czas reakcji na niektóre wytknięte błędy jest moim zdaniem za długi. Potrzebujecie pomocy, czy coś, bo rozumiem, że niektórzy mają dużo na głowie. Nie żeby ten post krytykował, w żadnym wypadku, po prostu zastanawia mnie co jest spowodowane tak długim czasem reakcji administracji. Pozdrawiam.
Szwankuje obsługa linków w bbcode i autolinkowanie
Widać to na przykładzie adresów z ogonkami np.: http://pl.wikipedia.org/wiki/Przepływność
Wiadomo, można to obejść stosując wersję zakodowaną
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przep%C5%82ywno%C5%9B%C4%87
Ale czy nie można by zwyczajnie dorzucić urlencode gdzie trzeba?
Od kilku chwil klikanie na cokolwiek kończy się błędem 500. Wejście do tematu czy wysłanie wiadomości jest możliwe tylko po kilkukrotnych próbach.
Chyba jakiś grubszy problem bo mam to samo.
ponad to forum zwalnia lub wczytuje się niepoprawnie
Problem jest z pozycjonowaniem odsyłaczy w TOPie forum.
Normalnie klika się w logo na napis forum - odsyła na forum, klika się na napis dobreprogramy - odsyła na stronę główną.
Problem pojawia się jednak np. kiedy się korzysta z wtyczki Seo Quake i ustawi Seobar na Top - czyli na górze strony pasek z wynikami.
-powoduje to przesunięcie właściwej treści strony w dół o wysokość tegoż paska. Niestety podlinkowane obszary logo w TOPie strony nie obniżają się razem z całą stroną ale pozostają na miejscu (pozycjonowanie absolutne? nie sprawdzałem)
W efekcie linki nie pokrywają się z grafiką, znajdują się ponad nią. Czyli trzeba klikać nie na napisach ale ponad nimi.
Przypadłość tą zauważyłem tylko na forum, na stronie jest ok. Jest tak zarówna na FF jak i na Chrome.
Przydałoby się godzinę na forum zmienić, nie wiem jak u innych ale u mnie wciąż pokazuje czas letni
Pozdrawiam!
Nie tylko u Ciebie - post, na który odpisuje (a robię to o 11:37), napiszesz dopiero za 20 minut
Ech Dzięki za zwrócenie uwagi, już czasy zostały skorygowane
Witam.
Forum wymusza, niekiedy, podwójne logowanie.
Tzn.: loguję się na stronie głównej, jestem widoczny na DP ale na forum już nie :? Muszę logować się powtórnie na forum :?
Problem nie duży, ale strasznie upierdliwy :?
Zjawisko występuje w tej konfiguracji: Vista Ultimate 64 bit, Opera - ciasteczka włączone.
Na XP, Opera i 7 64 bit, Opera błąd nie występuje (mam wiele konfigów i wiele systemów).
Pozdrawiam. Witkacz