Odkryłem mały błąd, nawet sam nie wiem czy to błąd. Po wylogowaniu (bądź straceniu połączenia z internetem), gdy klikniemy “Zobacz swoje posty” (czyli search.php?search_id=egosearch), pojawi się okno logowanie, to nie błąd ale pod nim jest napis
Wszedłem na forum podszywając się pod Google Bota (będąc uprzednio zalogowanym). I co się okazuje - mogę normalnie pisać na SB, natomiast nie mogę odpowiać w tematach (komunikat “Nie podano typu postu” po próbie jego wysłania).
Nie wiem, czy tak ma być, ale jako że Areh zasugerował zgłoszenie tego jako błąd, tak właśnie robię.
Taka sama sytuacja jest, gdzy podmienię user agent na ten walidatora W3C, z tym że vortal nie dopasowuje się do rozdzielczości
A wskazałbyś na PW do jakich tematów nie możesz wejść?
@Kpc21: Googlebot i W3C (i inne boty) dostają pod kilkoma względami troszkę zmodyfikowaną wersję forum - w tym właśnie nie mogą odpowiadać, rejestrować się itd. itd.
Śmietnik pokazuje “brak postów” plus zachowuje się jak po odznaczeniu opcji “oznacz wątki jako przeczytane”. Pytałem na SB wygląda na to że jest to “globalne”.