Zgłoszenia błędów na forum (phpBB)

Witam

Odkryłem mały błąd, nawet sam nie wiem czy to błąd. Po wylogowaniu (bądź straceniu połączenia z internetem), gdy klikniemy “Zobacz swoje posty” (czyli search.php?search_id=egosearch), pojawi się okno logowanie, to nie błąd ale pod nim jest napis

{ LOGIN_INFO_DP }

Mam nadzieje, że pomogłem

Pozdrawiam

Ja ten napis widuję od nie pamiętam już kiedy ale czy to jest błąd to też nie wiem, dlatego nigdy tego nie zgłaszałem :slight_smile:

Pozdrawiam!

Dzięki, poprawione :wink:

W edycji profilu widzę błąd w etykietach komunikatorów.

@WooQash: Dzięki, już jest to poprawione

Nie mogę wejść do działu Linuxa. Zamiast tego widzę wielki napis:

W “here” jest link, ale do tego samego adresu w jakim jestem.

ja wchodzę normalnie, nic takiego mi się nie pokazuje :slight_smile:

To dlaczego ja nie mogę?

@edit:

Wylogowałem się - nie działa. Zalogowałem - nie działa. Ale przez proxy działa normalnie. Skanowałem wczoraj komputer więc wirusów nie powinno być.

Nie wiem, może wyczyść pamięć podręczną przeglądarki ?

A to ci się pokazuje jak wchodzisz do działu czy do tematu? Bo mi to wygląda jakby temat był przeniesiony do innego działu.

Tematy działają jeśli mam do nich link, ale dział nie działa.

Wyczyściłem pamięć podręczną, sprawdzałem na innych przeglądarkach i dalej to samo.

Wszedłem na forum podszywając się pod Google Bota (będąc uprzednio zalogowanym). I co się okazuje - mogę normalnie pisać na SB, natomiast nie mogę odpowiać w tematach (komunikat “Nie podano typu postu” po próbie jego wysłania).

Nie wiem, czy tak ma być, ale jako że Areh zasugerował zgłoszenie tego jako błąd, tak właśnie robię.

Taka sama sytuacja jest, gdzy podmienię user agent na ten walidatora W3C, z tym że vortal nie dopasowuje się do rozdzielczości :slight_smile:

A ja dalej nie mogę wejść do niektórych tematów. Do działu już mogę. Przez proxy mogę bez problemu. Ktoś mi ip zablokował?

to raczej nie wirus, bo mam 2 systemy na kompie(win 7 i ubuntu) i na obu jest tak samo.

@edit:

Już wszystko działa dobrze, nie wiem czym to było spowodowane i jak się naprawiło.

A wskazałbyś na PW do jakich tematów nie możesz wejść?

@Kpc21: Googlebot i W3C (i inne boty) dostają pod kilkoma względami troszkę zmodyfikowaną wersję forum - w tym właśnie nie mogą odpowiadać, rejestrować się itd. itd.

Śmietnik pokazuje “brak postów” plus zachowuje się jak po odznaczeniu opcji “oznacz wątki jako przeczytane”. Pytałem na SB wygląda na to że jest to “globalne”.

SB znowu nie działa, od kilkunastu godzin

Dodane 11.03.2011 (Pt) 11:52

SB już działa :wink:

Mały problem na SB, po dzisiejszej przerwie technicznej i zresetowaniu SB przestały na nim działać emotki :wink:

Emotki w SB zostały wyłączone testowo na jakiś czas. bbcode oraz linki nadal działają

Co się działo z forum dzisiaj w nocy około 1:11 ?

Wyskakiwał mi taki error

Też mi raz wyskoczył taki błąd , możliwe że w tym czasie akurat coś było robione w bazie i stąd ten błąd

Może by tak na forum zapanował czas letni? :stuck_out_tongue: Na forum jest 21:15, w rzeczywistości już 22:15.