Wejdź w swój profil ->ustawienia forum -> czas letni daj na tak i po kłopocie
Ikony ostrzeżenia w profilu użytkownika nachodzą na ikonę informującą że user jest online.
Tak to wygląda:
Dzisiaj w nocy jakoś po 2:00
Nie ma zdjęć w galerii.
Już galeria powinna działać.
Na marginesie nie dostałem żadnego powiadomienia Jabber odnośnie otrzymania nowego postu w danym temacie. W sumie od dawna nic do mnie nie przyszło z dobychprogramów na jabberze, czy to aktualizacja programu, czy coś.
Od kilku dni nie dostaję żadnego powiadomienia na maila mimo załączonej opcji w ustawieniach konta, problem ten występuje nie tylko u mnie.
Zgłaszam drugi raz, gdyż za pierwszym żadnego odwetu. Nie dostaję, żadnych wiadomości na Jabbera od już bardzo długiego czasu. Powiadomienia na forum nie działają, ale powiadomienia o aktualizacjach na Vortalu również. Adres jabber dobrze jest wpisany, wszystkie opcje są włączone a i tak żadnej wiadomości.
@cedar: powiadomienia powinny już działać
@WooQash: zdajemy sobie sprawę z tego, że czasami powiadomienia nie dochodzą - szczególnie na konta spoza naszych serwerów. Mamy nadzieję, że wkrótce problem zostanie rozwiązany.
tomick , potwierdzam, zauważyłem je wczoraj.
Druga sprawa - okienka z powiadomieniem o PW się nie pojawiają (w ustawieniach konta załączone)
Nie mam dostępu do Twojego UA, ale jeśli jest to np. Fx to pamiętaj, że domyślnie automatycznie wyskakujące popupy są blokowane przez przeglądarki.
tomick , czasami dokładnie 2 miesiące i przez cały ten czas trwa awaria/problem. Nie jest to jakieś mega ważne dla mnie bynajmniej, ale fakt, że tak długo to trwa może przerazić.
–
W Albumach jest błąd w etykietach. Zamiast “Dodał”, albo “Autor” (nie pamiętam dokładnie) jest “Komentujący”.
Ja odnawiam problem z powiadomieniami o nowych wątkach i postach na Jabbera (nie pisałem chyba o tym na forum, tylko na PW), obecnie, przynajmniej u mnie, powiadomienia pojawiają się losowo tzn. z jednych tematów się pojawiają z innych nie lub w ogóle tzn. są nowe odpowiedzi i zero powiadomień.
Pozdrawiam!
Witam
Będąc na stronie:
widać, że ostatni post w tym temacie:
router-airlive-5460ap-problem-konfiguracja-t446607.html
napisał użytkownik kamil10506 jednak gdy wejdę w ten temat to nie ma tam jego postu. Proszę o naprawę tematu.
Pozdrawiam.
Po wejściu w link do nieistniejącego posta w istniejącym wątku pojawia się komunikat:
Przykładowy link:
Post znajdował się w tym wątku:
hotzlot-2011-watek-ogolny-t442112.html
po tym poście:
A ja mam pytanie, czy opcja Zaczytuj zaznaczenie pod Operą to będzie działać czy już raczej nigdy nie będę mógł jej uzyć? ;( Tyle czasu wyskakuje okienko z informacją zaznacz tekst i spróbuj ponownie…
twoja-przegladarka-nie-obsluguje-metaprzekierowan-t450879.html
Błąd opisywany tutaj powtarza się u mnie już nie pierwszy raz.
U mnie występuje podobny problem co u deFco247. Wygląda to tak jakby przekierowanie się zapętlało. Ciężko powiedzieć jak wywołać ten błąd, bo raz się pojawia, a raz nie. Zaczęło się to w momencie, gdy zaktualizowałem Fx do wersji 5. Tutaj zrzut ekranu:
Mam dokładnie to samo co deFco247 i matzu. Nie wiem, co powoduje ten błąd, ale jak już wystąpi, pomaga dopiero usunięcie ciasteczek i ponowne zalogowanie. Próbowałem na kilku przeglądarkach i nie ma znaczenia, czy to Firefox w wersji 5, czy najnowszy Chrome - wszędzie to samo.
Gdyby przekierowanie się zapętlało, przeglądarka po kilku sekundach wyświetliłaby błąd, nie przekierowywałaby w nieskończoność.