Zgłoszenia błędów na forum (phpBB)

Jednak masz rację McDracullo zobaczyłem swoją datę na stronie głównej forum i widzę

i też nie jestem “ukryty”.

Nie wiem czy to coś pomoże, ale 27 lipca to data moich urodzin… :lol: miedzy tą datą, a dniem dzisiejszym zmieniłem też system :wink: Sprawdziłem również na kilku przeglądarkach.

Po waszych postach też postanowiłem to sprawdzić i wychodzi na to, że ostatnio logowałem się prawie rok temu

Jak wyżej, nie jestem ukryty, a w profilu jest ok.

Dziwna sprawa, ja widzę u siebie normalnie:

Nie zauważyłem komentarza redakcji do błędu który zauważyłem - mogę liczyć na jego rozwiązanie? Czy muszę nauczyć się z tym tak żyć? Nie ukrywam, że lista Nowych postów jest na tyle długa, że zniechęca mnie do czynnego udziału na forum :stuck_out_tongue_winking_eye: Może chociaż jakiś półśrodek? :stuck_out_tongue:

Mam dość irytujący problem. Na przeglądarce chrome (win7 hp), po załadowaniu strony czcionka się powiększa (przez large.css). Jeśli przerwę ładowanie strony czcionka jest ok. W ff problem nie występuje. Czyściłem pamięć przeglądarki i nic nie pomogło, nie ma różnicy czy się zaloguje czy nie :slight_smile:

Może być to moja wina, jednak nie zauważyłem opcji do zmiany czcionki na forum :slight_smile:

nad przyciskiem wyloguj się, na forum masz ikonkę do zmiany wielkości czcionki :slight_smile:

Przechwytywanie.JPG

?

Dzięki, swoją drogą ciekawe dlaczego chrome tego nie wyczyścił :slight_smile:

Może siedziało to w jakimś (zapisanym przez Ciebie) ciastku…?

Z forum

Rzeczywisty czas pisania tego posta to 13:13. Trochę się godziny nowych postów rozjadą.

Tutaj sobie zmień:

czas.jpg

Nie zmienili z czasu letniego na zimowy. Bywa i tak. :slight_smile:

@marcin’82

Sęk w tym, że to działa tylko, gdy jesteś zalogowany.

Nie wiem czy to u mnie, ale ja miałem ustawiony czas letni. Czy tylko ja, czy może administracja zapomniała pozmieniać ustawienia czasu…?

U mnie jest to samo. Czas powinien się zmienić raczej automatycznie, w ustwieniach forumm, w profilu uzytkownika ustawia się strefę czasową.

Pozdrawiam!

phpBB tak już ma, że nawet jeśli zmieni się strefę w ustawieniach całego forum, u użytkowników czas się nie zmienia i muszą oni robić to samo.

Dodane 20.11.2011 (N) 1:25

“Błąd XML” na shoutboksie. Prawdziwy.

Czy komuś oprócz mi sypie pięćsetkami znienacka od godziny ok. 14:00 :)?

Mi się raz zdarzyło ok. godziny 18.

Kilka razy i mi wywalił 500 :smiley: