Jednak masz rację McDracullo zobaczyłem swoją datę na stronie głównej forum i widzę
i też nie jestem “ukryty”.
Jednak masz rację McDracullo zobaczyłem swoją datę na stronie głównej forum i widzę
i też nie jestem “ukryty”.
Nie wiem czy to coś pomoże, ale 27 lipca to data moich urodzin… :lol: miedzy tą datą, a dniem dzisiejszym zmieniłem też system Sprawdziłem również na kilku przeglądarkach.
Po waszych postach też postanowiłem to sprawdzić i wychodzi na to, że ostatnio logowałem się prawie rok temu
Jak wyżej, nie jestem ukryty, a w profilu jest ok.
Dziwna sprawa, ja widzę u siebie normalnie:
Nie zauważyłem komentarza redakcji do błędu który zauważyłem - mogę liczyć na jego rozwiązanie? Czy muszę nauczyć się z tym tak żyć? Nie ukrywam, że lista Nowych postów jest na tyle długa, że zniechęca mnie do czynnego udziału na forum Może chociaż jakiś półśrodek?
Mam dość irytujący problem. Na przeglądarce chrome (win7 hp), po załadowaniu strony czcionka się powiększa (przez large.css). Jeśli przerwę ładowanie strony czcionka jest ok. W ff problem nie występuje. Czyściłem pamięć przeglądarki i nic nie pomogło, nie ma różnicy czy się zaloguje czy nie
Może być to moja wina, jednak nie zauważyłem opcji do zmiany czcionki na forum
nad przyciskiem wyloguj się, na forum masz ikonkę do zmiany wielkości czcionki
?
Dzięki, swoją drogą ciekawe dlaczego chrome tego nie wyczyścił
Może siedziało to w jakimś (zapisanym przez Ciebie) ciastku…?
Z forum
Rzeczywisty czas pisania tego posta to 13:13. Trochę się godziny nowych postów rozjadą.
Nie zmienili z czasu letniego na zimowy. Bywa i tak.
Nie wiem czy to u mnie, ale ja miałem ustawiony czas letni. Czy tylko ja, czy może administracja zapomniała pozmieniać ustawienia czasu…?
U mnie jest to samo. Czas powinien się zmienić raczej automatycznie, w ustwieniach forumm, w profilu uzytkownika ustawia się strefę czasową.
Pozdrawiam!
phpBB tak już ma, że nawet jeśli zmieni się strefę w ustawieniach całego forum, u użytkowników czas się nie zmienia i muszą oni robić to samo.
– Dodane 20.11.2011 (N) 1:25 –
“Błąd XML” na shoutboksie. Prawdziwy.
Czy komuś oprócz mi sypie pięćsetkami znienacka od godziny ok. 14:00 :)?
Mi się raz zdarzyło ok. godziny 18.
Kilka razy i mi wywalił 500