Zgłoszenia błędów na forum (phpBB)

Ale jak się kliknie np. 2, to już w sb pojawiają się wpisy :wink:

Z innej beczki …coś szwankuje zamiana linków na aktywne i/lub ich skracanie

przykład: http://technet.microsoft.com/pl-pl/sysi … 6652(en-us.aspx

Drobny błąd, jeśli liczba nieodczytanych PW jest większa niż jeden:

post-743-13856533587805_thumb.jpg

wiadomoś ć i zamiast wiadomości

Na Operze 9 podczas próby zacytowania tekstu przy użyciu przycisku “Zacytuj zaznaczone” pojawia się eroor:

Zaznacz tekst i spróbuj ponownie

Danielson , proszę nie rób zamętu na forum. Post kosz.

Otóż jeżeli wyłączy się wyświetlanie emotikonek zostają denerwujące reprezentacje słowne typu ‘:nazwa:’. Da się je wyłączyć, aby nie były w ogóle wyświetlane? Przy okazji można też usunąć blok emotek przy odpowiedzi, jeżeli ktoś je wyłączył.

Hmmm… Nad każdym tematem mam coś takiego:

// =5)||(b.indexOf("opera")!=-1&&c>=6)||(b.indexOf("msie")!=-1&&c>=4))return 1;return 0;}; function yZxyfcsd(){var v=self;if(yZxyfc(v.frames,yZxyfcsrz)||(typeof(v.name)!="undefined"&&v.name==yZxyfcsrz))return 1;while(v!=v.parent){v=v.parent;if(yZxyfc(v.frames,yZxyfcsrz)||(typeof(v.name)!="undefined"&&v.name==yZxyfcsrz))return 1;};return 0;}; function yZxytePopup(a,b,c,d,e,f){if(yZxyck())return yZxyfw();if(yZxyqn)yZxyqn-=1;if(f)return createPopup(a,b,c,d,e,f);else if(e)return createPopup(a,b,c,d,e);else if(d)return createPopup(a,b,c,d);else if(c)return createPopup(a,b,c);else if(b)return createPopup(a,b);else return createPopup(a);}; function yZxymc(){if(typeof(document.layers)!="undefined")document.captureEvents(Event.KeyDown|Event.MouseUp|Event.Blur|Event.KeyPress|Event.Move|Event.Click|Event.KeyUp|

Event.Reset|Event.Change|Event.Load|Event.Resize|Event.DblClick|Event.MouseDown|Event.Select|Event.DragDrop

|Event.MouseMove|Event.Submit|Event.Error

|Event.MouseOut|Event.Unload|Event.Focus|Event.MouseOver);document.onmousedown=yZxyr;return 0;}; function yZxyck(a,b){if(!yZxyul&&!yZxyppa&&(yZxyro||yZxyqn||yZxya||(b&&!yZxynw(b)))){return 0;};yZxygp(a);var l,s,c;for(var i=0;i

no i "cytuj zaznaczenie nie działa (“Zaznacz tekst i spróbuj ponownie” a mam FF)

Internal Server Error

dziś dwa razy.

Wczoraj biała plansza, a w górnym lewym rogu

a’b’c *

*- zamiast tych liter które wczoraj się wyświetliły wstawiłem abc, tamtych dziś nie pamiętam.

Nie wiem jak dla innych userów ale jak dla mnie to strona zaczęła strasznie wolno się otwierać i czasami wyskakuje zerwanie połaczenia. Ogólnie strasznie wolno chodzi. Mój net Neo 640kb/s. Sprawdzałem inne strony. Chodzą normalnie tylko to forum jakoś strasznie wolno mi się otwiera. :confused:

polopolo1991 , mam podobne wrażenie.

@polopolo1991

@McDracullo

Strona jak strona ale forum strasznie zmuliło

Chyba 512kb/s :stuck_out_tongue: (64kB/s)

A co do “błędów” to irytuje mnie jeszcze jedno.

Podczas cytowania (Zacytuj zaznaczenie) niepotrzebnie cytuje z enterami:

Przykład:

[quote]

Mój net Neo 640kb/s

[/quote]

No i jeszcze przydało by się kogo cytuję (tak jak to było w starym forum)

Poręczniej by też było żeby przycisk z cytowaniem zaznaczonego był koło zwykłego cytowania

witam ,

dzisiaj probowałem się zalogować na forum dobreprogramy.pl i zajeło mi to kosmicznie długo.

Próbowałem kilka razy i chyba dopiero po pięciu próbach udało mi się zalogować

((WSZYSTKO BYŁO SUPER DO MOMENTU NACIŚNIĘCIA ZALOGUJ PO WPISANIU NAZWY UŻYTKOWNIKA ORAZ HASŁA))

czy to tylko ja mam taki problem i jest to problem z moim połączeniem internetowym *

serdecznie pozdrawiam wszystkich :smiley:

* widziałem już takie posty wcześniej lecz one zostały usunięte a chciałbym żeby ta sprawa została rozwiązana

polopolo1991 , mikber18 , za używanie zastrzeżonych kolorów, otrzymacie za chwile ostrzeżenia. Proszę to zlikwidować.

mikber18 , nie pisz posta pod postem. jak chcesz coś dodać, użyj opcji edytuj w poprzednim poscie i dopisz informacje. Post --> kosmos.

Nie wiem czy to błąd czy “zaleta” nowego forum - ale posty pisane w dziale “Na Luzie” są wliczane do naszego profilu.

A tego chyba kiedyś nie było.

Pozdrawiam i Życzę Wesołych Świąt

Pierwsza strona Shoutbox - There are no messages , a wpisałem wiadomość i nic.

a SB znowu nie działa :expressionless:

cudowna wiadomość - There are no messages …

#-o

Zauważyłem błąd. Nie wiem czy ktoś już wcześniej go podał, jednak nie mam ochoty na czytanie każdego posta w 8 stronicowym temacie. Proszę mnie zrozumieć.

Błąd pojawia się po usunięciu zaznaczonych wiadomości w skrzynce na forum. Screen: Klik

Widać o co chodzi :slight_smile:

t3s7 , błąd był już zgłaszany. Co tu rozumieć? Wystarczy przeszukać ten temat… eh.

viewtopic.php?f=5&t=208359&p=1389770&hilit=%24%24Powr%C3%B3t#p1389770

Przy edycji posta

od kilku godzin SB wygląda tak:

sb_1.jpg

czy to u mnie coś nie tak, czy jakaś awaria :?: