Zgłoszenia błędów na forum (phpBB)

Odpowiadałem w temacie z 6 postami, a odpowiedz byłą w innym temacie, to nie jest do końca normalne :slight_smile:

Ten błąd był chyba już zgłaszany, ale zniknął i pojawił się ponownie.

W SB nie ma postów (jest tylko komunikat w jęz. angielskim o braku postów).

EDIT:

Gdy w szybkiej odp. włączę podgląd i spróbuję wysłać wiadomość, skrypt forum chce zapisać kopię roboczą.

Widzę że pojawiły sie ostrzeżenia :mrgreen: (taki żółty kwadracik )

problem—>> nie działa :wink:(tzn. nie można zobaczyć za co i kiedy,no chyba że nie umiem :oops: )

Zastanawiam się tylko czy to aby nie lepiej.

W zasadzie nie ma chyba potrzeby, żeby o szczegółach wiedzieli wszyscy.

Ważne, że tę wiedzę posiadają moderatorzy i osoba “nagrodzona”.

xulu , informacja ta powinna być widoczna w profilu danego usera.

Nadal będę obstawał przy swoim zdaniu… no ale skoro mówisz, że powinna to informuję, że nie jest widoczna.

tak dokładniej to to jest prostokąt, a wygląda on tak:

warning_card.gif

W profilu zasłania on wstążkę z napisem ONLINE.

Poza tym lepiej wyglądałby, gdyby był np. zielony. Żółty nie psuje do kolorystyki forum i bardzo źle komponuje się z błękitnym tłem.

Podczas oddania głosu w ankiecie pojawia się informacja, i wydaje mi się że zawiera błąd językowy:

bladml0.th.jpg

Wiem, że to było już zgłaszane, ale ciągle jest tak samo… ciągle na SB wywala mi “There are no messages”. Wątpię bardzo żeby nikt nie pisał na SB, tak więc proszę o dopracowanie tego…

Nowy problem z Shoutboksem: nie wyświetla się w ogóle, jest tylko tytuł na zielonym tle.

Teraz mamy już 3 błędy:

1. “Błąd XML”

2. “There are no messeages”

3. Brak SB w ogóle.

Odświeżaj sobie stronę, ja tak 2-3 razy zrobię i pomaga. :mrgreen:

nowy10 , takie podawanie błędów nie ma najmniejszego sensu. Błąd o którym mówisz pojawił się na kilka sekund i forum wróciło do życia. Nie róbmy z tego tematu czegoś na wzór poprzedniego tematu gdzie podawano nawet że padł serwer maili itd po kilka razy na dzień.

trwało to kilka minut

jeśli wcześniej się zdarzał i nie jest to nic poważnego to ok

witajcie,

czy dalo by sie ustawic “quote” tak jak bylo w poprzedniej wersji forum, czyli quote obejmowalo tylko tekst zaznaczony przez uzytkownika?

bardzo prosze o pomyslenie nad tym bo jest to trzoszke denerwujace

dziekuje

PS Przepraszam lecz pisze z komputera bez Polskich znakow

mikber18 , Przecież pod oknem szybkiej odpowiedzi masz opcję “Zacytuj zaznaczenie

Chciałem zaznaczyć, że wymieniona wyżej opcja nie działa na Operze.

a jeżeli korzystam z odpowiedzi (tej głównej) ?

Tam na przykład nie działa!!

…a w starej wersji forum działał…

jako zaznacz i “cytuj” :stuck_out_tongue:

no własnie w starej wersji zaznaczałem tekst -> cytuj i cytowało mi się tyko to co zaznaczyłem a nie Cały tekst :!: :!:

Próbowałem jeszcze raz lecz to samo się dzieje !!

quotepb3.th.png