Zgłoszenia błędów w nowej wersji forum (IPBoard)

@up, wyczyściłeś ciastka ?

Bry,

@drobok

Wszedłem świeżo po instalacji. Ciastka też wyczyściłem.

Dodaj, że u Ciebie. Właśnie na Operze piszę i jest OK. Może faktycznie chodzi o Cookies?

Bry,

No faktycznie ciasteczka. Głupi zapomniałem zrestartować przeglądarkę po czyszczeniu.

Jednak problem z grafikami w podpisach nadal nie został naprawiony.

Piszę sobie a komuś posta, klikam, żeby go dodać, a tu wyskakuje okienko z monitem, że pora na kleszcze, jeszcze zakleszczone coś, wg translatora…

Ciekawe, czy to mój wynalazek?

Edytowałem, bo teraz elegancko dodałem tego posta.

Mnie rano xoś w tym stylu wyskoczyło

Czy to jakiś chwilowy bug ?

Jestem zalogowany na stale, po przełączeniu z głównej Portalu na Forum, byłem zalogowany na koncie Pangrysa.

Osz ty hakierze jeden :stuck_out_tongue: Pogwałciłeś mą prywatność.

Żądam sprawiedliwości :stuck_out_tongue:

Żądaj od Tomicka, ja nic nie winien :wink:

Trza było napisać do wszelakich portalowych niewiast jakieś wyznania miłosne, a nie zgłaszać błąd :stuck_out_tongue_winking_eye:

Stale mi się wyświetla, że w o forum jest nieprzeczytany post w temacie. Faktycznie, to ten temat jest w o portalu. http://prntscr.com/7tb4af

Edit - nadpisałem ostatni post w dziale o forum i poszło z wiatrem pomylone… Jest już OK. Zdaje się, że to uroki przenoszenia tematów.

Wszystkim avki wcięło ? :open_mouth:

mi też wcięło, ale podstawowe są

O, już się naprawiło - to wszystko ten admin :stuck_out_tongue:

SQLSTATE[40001]: [Microsoft][ODBC Driver 11 for SQL Server][sql Server]Transaction (Process ID 53) was deadlocked on lock | communication buffer resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.

Jak w temacie. Brakuje kolejnej podstawowej funkcji. Spotkałem się kilka razy że mój komentarz został żywcem ucięty bez podania żadnej przyczyny. Prosta informacja o liczbie wykorzystanych znaków rozwiązałaby wiele niezadowolenia i frustracji ze strony niektórych osób.

To  co  ty  piszesz rozprawkę, czy posty  na forum ?

Jestem tutaj od początku i jakoś nigdy nie zdarzyło mi  się żebym wyczerpał limit znaków o ile takowy istnieje …

Tu chodzi o statusy, po połączeniu wątku nie ma tej informacji, powiedzmy, że ja ją dodałem, właśnie teraz :stuck_out_tongue:

Pomijam fakt, ze taka informacja jest zbędna, status to nie miejsce na elaboraty, chcesz komuś coś przekazać- napisz PW.

Hej,

A czy w obu przypadkach nie korzystasz z Internet Explorera?

Pozdrawiam,

Dimatheus