@up, wyczyściłeś ciastka ?
Dodaj, że u Ciebie. Właśnie na Operze piszę i jest OK. Może faktycznie chodzi o Cookies?
Bry,
No faktycznie ciasteczka. Głupi zapomniałem zrestartować przeglądarkę po czyszczeniu.
Jednak problem z grafikami w podpisach nadal nie został naprawiony.
Piszę sobie a komuś posta, klikam, żeby go dodać, a tu wyskakuje okienko z monitem, że pora na kleszcze, jeszcze zakleszczone coś, wg translatora…
Ciekawe, czy to mój wynalazek?
Edytowałem, bo teraz elegancko dodałem tego posta.
Mnie rano xoś w tym stylu wyskoczyło
Czy to jakiś chwilowy bug ?
Jestem zalogowany na stale, po przełączeniu z głównej Portalu na Forum, byłem zalogowany na koncie Pangrysa.
Osz ty hakierze jeden Pogwałciłeś mą prywatność.
Żądam sprawiedliwości
Żądaj od Tomicka, ja nic nie winien
Trza było napisać do wszelakich portalowych niewiast jakieś wyznania miłosne, a nie zgłaszać błąd
Stale mi się wyświetla, że w o forum jest nieprzeczytany post w temacie. Faktycznie, to ten temat jest w o portalu. http://prntscr.com/7tb4af
Edit - nadpisałem ostatni post w dziale o forum i poszło z wiatrem pomylone… Jest już OK. Zdaje się, że to uroki przenoszenia tematów.
Wszystkim avki wcięło ?
mi też wcięło, ale podstawowe są
O, już się naprawiło - to wszystko ten admin
SQLSTATE[40001]: [Microsoft][ODBC Driver 11 for SQL Server][sql Server]Transaction (Process ID 53) was deadlocked on lock | communication buffer resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.
Jak w temacie. Brakuje kolejnej podstawowej funkcji. Spotkałem się kilka razy że mój komentarz został żywcem ucięty bez podania żadnej przyczyny. Prosta informacja o liczbie wykorzystanych znaków rozwiązałaby wiele niezadowolenia i frustracji ze strony niektórych osób.
To co ty piszesz rozprawkę, czy posty na forum ?
Jestem tutaj od początku i jakoś nigdy nie zdarzyło mi się żebym wyczerpał limit znaków o ile takowy istnieje …
Tu chodzi o statusy, po połączeniu wątku nie ma tej informacji, powiedzmy, że ja ją dodałem, właśnie teraz
Pomijam fakt, ze taka informacja jest zbędna, status to nie miejsce na elaboraty, chcesz komuś coś przekazać- napisz PW.
Hej,
A czy w obu przypadkach nie korzystasz z Internet Explorera?
Pozdrawiam,
Dimatheus