Zgłoszenia błędów w nowej wersji forum (IPBoard)

Chrome na komputerze i samsungowska przeglądarka na androidzie :stuck_out_tongue:

używasz jakiejś konkretnej emotki czy czegoś w tych wiadomościach w których tak masz ?

Nie

Raz mi się coś takiego przytrafiło jak wklejałem link do zdjęcia

Stary bug IP SB, sam przychodzi i sam odchodzi :wink:

Tekst się nie zawija w okienku do wpisywania wiadomości w trybie BBCode. Przy nieco dłuższym paragrafie, wszystko jest w jednej linii z suwakiem na dole.

Problem występuje zarówno przy szybkiej odpowiedzi

jak i w pełnym edytorze

EDYCJA: Firefox 40.0.3 na Ubuntu 15.04.

Na temat edytora postów w IPB4 powstały już tony elaboratów i jak do tej pory nadal jest pełen bugów i nic nie ma się ku temu żeby w tej kwestii cokolwiek się zmieniło :stuck_out_tongue:

Na WHT.pl (też IPB) zgłaszałem ten sam błąd i w końcu go poprawili, więc jest nadzieja :slight_smile:

Najpierw musiałby się znaleźć ktoś kto się tym tutaj by zajął.

Hej,

Jeśli problem dotyczy Firefoxa, to pomóc może dodatek Stylish. Wrzucam rozwiązanie, które opisałem już w innym temacie.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Witam,

Utworzyłem konto na forum dobrychprogramów. Jak widać jestem zalogowany. Tymczasem przez tapatalk do forum nie mogę się zalogować - “błędne hasło lub użytkownik”. Literówki na pewno nie robię - wklejam przez keepassa.

Po wyjściu z dowolnego tematu  dowolnego działu nic się nie zaznacza na szaro, że przeczytane. Nawet zaznacz jako wszystko przeczytane, to i tak po wejściu do jakiegokolwiek działu mam na zielono, że nie przeczytane. Klikając w ikony działów, że przeczytane, owszem, zaznaczają się na szaro. Ale to ja jestem zrobiony na szaro. Po usunięciu ciasteczek i ponownym zalogowaniu, nadal mam w działach te same nieprzeczytane działy, tematy.

Dopiero odświeżanie działa.

A nie będzie to wina Firefoxa 41.0? Cały czas tak mam. Głupio.

To robi Firefox wszędzie. Nawet na forum mozilla.org, czy na fixitpc.

Cztery różne wersje aktualizowałem i cały czas występował błąd. To po instalacji FF 41.0 coś uszkodziło kod i trzeba było do zera odinstalować Firefoxa, wszystkie foldery ustawień wyrzucić. Ponowna instalacja, tym razem FF 42.0.1 naprawiła prawidłowe odznaczanie przeczytanych tematów na wszystkich forach.

Tak to jest, że oficjalnie mozilla twierdziła, że jeszcze nowa wersja FF 41.0 jest dostosowywana i niedostępna, ale na DP już była dostępna do pobrania.

Powinny być tylko oficjalne, dostępne wersje programów ze strony producenta. No bo jak to może być, że jeszcze niedoróbka, a już idzie jak świeże bułeczki na DP.

Od dzisiaj dostępna jest nowa wersja forum, dlatego wątek zamykam :) 

Zapraszam do zapoznania się z wątkiem tutaj: http://forum.dobreprogramy.pl/zgloszenia-problemow-z-nowym-forum-516284t.html

Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.