Nie wiem czemu ale od czasu do czasu na shoutboxie pokazuje mi się “You don’t have permission to use shoutbox”. Albo administracja się mną bawi ,albo jakiś błąd w grupie użytkowników.
P.S nie widzę tekstów na shoutboxie w moemencie tego “bana”
Ja tak mam czały czas, po prostu masz to samo co ja, za każdym razem wylogowuje mnie z forum od czasu aktualizacji, nawet Śmietnika nie mogę wtedy przeglądać :P. Odświeżenie strony pomaga.
Witam, mam taki problem, jak wchodzę z androida na forum dp to wyświetla mi się taki błąd:Nie można dokończyć bezpiecznej transakcji" Próbujesz odwiedzić adres (…), który w tej chwili jest niedostępny. Macie jakieś problemy? Czy po mojej stronie jest błąd?
Czy tylko ja nie mogę pisać na Shoutboxie z poziomu przeglądarki Internet na Androidzie 6? Przy próbie wysłania wiadomości wywala mnie na stronę główną, a na pasku adresu pokazuje się tekst z SB. Na Chrome działa bez problemu.
U góry jest gwiazdka “Nowe posty”. Nawet działa, tylko powoli się wczytuje i wyświetla wczorajszy dzień jako dzisiaj:
A nawet poprzedni tydzień, jako dzisiaj:
A nawet poprzedni miesiąc jako dzisiaj, czyli 16 stycznia.
Wyświetlanie daty faktycznego najnowszego postu i nazwa “dzisiaj”, to w przeglądzie miesiąca, tygodnia, czy dnia, powinno być dzisiejsze dzisiaj, a nie wczorajsze piwo Zdzisia, zeszłotygodniowe, czy sprzed miesiąca.
Nie tak dawno zgłaszałem, że na smartfonie z andriodem w aplikacji opera mini są problemy. Otóż w wczoraj patrzę na forum, a tu działa (mówię o trybie turbo, bo w zwyczajnym chodziło). Widzę, że stopniowo wprowadzacie zmiany na lepsze
O co tu chodzi? Raz jest śmietnik na forum (w liście tematów), a raz nie. Ponadto jak wejdę w śmietnik na androidzie (pomijając fakt, że na obu trybach opery mini), wyskakuję komunikat: “Przepraszamy wybrana strona nie istnieje” i kod błędu. Dlaczego tak jest?