Zgłoszenia problemów z nowym forum IPB

Nie wiem czemu ale od czasu do czasu na shoutboxie pokazuje mi się “You don’t have permission to use shoutbox”. Albo administracja się mną bawi :smiley: ,albo jakiś błąd w grupie użytkowników.

P.S nie widzę tekstów na shoutboxie w moemencie tego “bana”

Tak to wygląda

http://i.imgur.com/Nd2n3m1

Wychodzę popatrzeć na posty na forum wracam na shoutboxa i działa! :smiley:

I potem jakiś czas potem znowu to wraca :-/

Może to winna wersji mobilnej. jak to ma się na PC?

Daj znać jak znów będziesz miał taką sytuację, to sprawdzimy czy jesteś na liście zbanowanych :stuck_out_tongue:

Ja tak mam czały czas, po prostu masz to samo co ja, za każdym razem wylogowuje mnie z forum od czasu aktualizacji, nawet Śmietnika nie mogę wtedy przeglądać :P. Odświeżenie strony pomaga.

A mi nie :<

Od kilku dni nie można się zalogować na forum w tapatalku.Po wpisaniu loginu i hasła ukazuje się komunikat: Błąd sieci.

Od dzisiaj nie mogę zalogować się do forum przez aplikację Taptalk

Witam, mam taki problem, jak wchodzę z androida na forum dp to wyświetla mi się taki błąd:Nie można dokończyć bezpiecznej transakcji" Próbujesz odwiedzić adres (…), który w tej chwili jest niedostępny. Macie jakieś problemy? Czy po mojej stronie jest błąd?

Problemy z logowaniem, zapewne, wynikają z przejścia forum na SSL, zgłoszę na “górę”…

Wspomnę jeszcze że jako nie zalogowany też nie mogę wejść

Czy ktoś, kto ma tapatalk może sprawdzić czy już działa? Dziękuję!

Tak, działa jak należy. Dzięki za szybką reakcję :wink:

U mnie niestety jeszcze nie działa jak trzeba. W operze mini w trybie szybkim nie działa, natomiast w trybie tym drugim działa.

To wynik kompresji danych. (opera turbo) przez to nie ma szans na zalogowanie przez szyfrowane połączenie.

Czy tylko ja nie mogę pisać na Shoutboxie z poziomu przeglądarki Internet na Androidzie 6? Przy próbie wysłania wiadomości wywala mnie na stronę główną, a na pasku adresu pokazuje się tekst z SB. Na Chrome działa bez problemu. 

U góry jest gwiazdka “Nowe posty”. Nawet działa, tylko powoli się wczytuje i wyświetla wczorajszy dzień jako dzisiaj:

001193.jpg

A nawet poprzedni tydzień, jako dzisiaj:

001194.jpg

A nawet poprzedni miesiąc jako dzisiaj, czyli 16 stycznia.

Wyświetlanie daty faktycznego najnowszego postu i nazwa “dzisiaj”, to w przeglądzie miesiąca, tygodnia, czy dnia, powinno być dzisiejsze dzisiaj, a nie wczorajsze piwo Zdzisia, zeszłotygodniowe, czy sprzed miesiąca.

Nie tak dawno zgłaszałem, że na smartfonie z andriodem w aplikacji opera mini są problemy. Otóż w wczoraj patrzę na forum, a tu działa (mówię o trybie turbo, bo w zwyczajnym chodziło). Widzę, że stopniowo wprowadzacie zmiany na lepsze

:slight_smile:

To nie wina form tylko technologii z jakiej korzystasz ty i forum. Poczytaj o tym jak działa https oraz opera turbo.

W kwestii forum: Zmian nie ma żadnych :wink:

O co tu chodzi? Raz jest śmietnik na forum (w liście tematów), a raz nie. Ponadto jak wejdę w śmietnik na androidzie (pomijając fakt, że na obu trybach opery mini), wyskakuję komunikat: “Przepraszamy wybrana strona nie istnieje” i kod błędu. Dlaczego tak jest?

Hej,

Może po prosty czasami nie jesteś zalogowany - śmietnik nie jest widoczny dla gości.

Pozdrawiam,