Materazzi w życiu by się nie przyznał do rasistowskiej obrazy. Tego ucza Włochów. obrażać i nie przyznawać się.
I teraz mi powiedz, skąd o tym wiesz? Właśnie przez takich pseudo - inteligentów jak ty powstają mylne stereotypy, że Włoski futbol jest błe, że brzydki, że Włosi to tylko umieją prowokować i faulować. Człowieku, idź napij się zimnej wody z kranu albo rozpędź się i z impetem uderz głową w ścianę. Wszyscy tylko Zizou święty, Zizou musiał być sprowokowany, a prawda jest taka, że i Zidane i Materazzi nigdy nie byli świętoszkami i na miejscu każdego wstrzymałbym się z oskarżaniem Włocha.
On jeszcze nic nie powiedział :mrgreen:
Obaj są siebie równi, ale zaczą Marerazzi…
Nic nie powiedział ale zo to było spotkanie bliskiego stopnia istny MORTAL KOMBAT Ziozou FINICH HIM
http://mundial.onet.pl/0,1247843,1355349,wiadomosc.html
Co tu dużo mówić, ale odebranie mistrzostwa Włochom to będzie policzek, zniewaga, podeptanie sensu futbolu. Bo co jak co, nieważne co Materazzi powiedział “boskiemu” Ziozou, ale “kto daje i zabiera ten w piekle umiera”. Bo przepraszam, ale z jakiej racji Puchar MŚ ma trafić do cienkich, nędznych Francuzów, tylko dlatego, że ich “wielki” kapitan nie potrafił powstrzymać nerwów 10 minut przed zakończeniem najważniejszego spotkania w całym turnieju :?: To jest śmieszne, zresztą cała drużyna Francji na czele z Zidanem jest śmieszna.
Podeptaniem sensu futbolu jest takie zachowanie, jakie prezentuje np. Materac.
Celowo przekręciłeś to przysłowie?
Jeśli przeczytałeś artykuł podany przez squeeta, to powinnieneś wiedzieć.
Mnie o wiele bardziej śmieszą Włosi.
dr_idea nie przesadzaj. Lubisz Włochów, ale to nie podstawa zeby kpic sobie z druzyny Francuskiej, która grała duzo lepiej niz Włosi. KONIEC.
…w finale, bo w przekroju całego turnieju Francji finał się nie należał.
tak samo jak drużynie Włoch
Francuzi grali słabo połowe mundialu ale końcówka była pyszna :mrgreen:
Włochy poprostu miały fuksa że zamiast Zidana strzelał Trézéguet
Francja rozkręcała się z meczu na mecz.Zagrała świetnie przeciwko takim drużynom jak : Brazylia czy Hiszpania.Włosi z meczu na mecz tracili sporo sił i to było widac w finale kiedy od 60 minuty grała już tylko Francja.
I co z tego że grała, jak nie potrafiła przełamać obrony włoskiej
W piłce nie liczy się tylko gra, ale i skuteczność, a z tym było już o wiele gorzej.
Gwiazdorzy nie potrafią strzelać karnych :P.
Brawo dla Włochów że utarli nos największym bufonom Europy :P:P:P.
I Ty tez do takiego poziomu zszedłeś? Mysłałem, że Buffon jest Włochem.
Uważaj żebyś się nie zadławił mułem :-x
Nie rozumiem aluzji.
Ja o gruszce, a Ty o pietruszce:
http://www.slownik-online.pl/kopalinski … 4F2C09.php
Złączono Posta : 13.07.2006 (Czw) 13:51
Radzę zbastuj, nie mam w zwczaju rozmawiać takim językiem :P:P:P
fiesta
A ja nie rozumiem Twojej postawy.
no i dobrze. Włosi go sprowokowali. powinien po łabach wytłuc po meczu. Ale z niego kozak
To poczytaj sobie o polityce Francji względem Polski w UE i przed aktem koncesyjnym to wtedy zrozumiesz 8)
fiesta
Ty o pietruszce ja o marchewce. Regulamin forum wyraznie zakazuje pisania w sposob obrazający kogokolwiek czy to osobę lub naród.
Tak samo dotyczy dr_idea
Mozna argumentowac, ale nie w ten sposób.