Zidane najlepszym piłkarzem MŚ 2006

tak tak a w czasie drugich rozbiorów Francja tez nam nie pomogła chodź na nią bardzo liczyliśmy.A 40 lat temu pewien Włoch zabił Polke no i coz tego?

Jakbyśmy mieli tak rozliczac swoim przyjaciół/nieprzyjaciół to wyszłoby na to że Estonia to nasz główny…hmmm partner? :?

Nikogo nie obraziłem, to jest tylko moja prywatna ocena i mam prawo do wyrażenia własnej opinii. Nawet w definicji którą podałem nie ma nic obraźliwego 8)

Spokój mi tutaj :evil:

Temat traktuje chyba o czym innym. Jak chcecie prowadzić dysputy natury społeczno/historycznej, to proszę gdzie indziej

Mówimy o historii najnowszej.

Pierwszy lepszy przykład, ocena polskiego kontyngentu w Iraku 8)

40 lat temu to nie tak dawno :wink:

Dobra Monczkin o coś prosił :stuck_out_tongue:

Moim zdaniem fifa powinna tak zrobić:

Materazzi przynajmniej 3 mecze zawieszenia

Włochom nie odbierają Pucharu

Zidanowi nie odbierają złotej piłki

Niby za co ??

Za uczciwie wygrany mecz??

Obydwaj powinni zostać ukarani, ale nie reprezantacje.

Osoba która zasługuje na taki tytuł powinna panować nad swoimi emocjami i sprawę załatwić na drodze sądowej a nie uprawiać samosądy na boisku :!: :!: :!:

To było pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

Przy następnej “wymianie uprzejmości”

temat zaliczy Śmietnik, zostawiając swoje

ślady pod avatarami

http://mundial.onet.pl/65902,1247843,13 … omosc.html :slight_smile:

fiesta , a co ma polityka do piłki … :-s

:smiley: no wreszcie :smiley:

Oj Myszak, Myszak widać że jesteś jeszcze bardzo młodym człowiekiem i posiadasz bardzo wyidealizowany obraz świata. Dorosłe życie szybko otworzy Ci oczy 8)

Jeśli chodzi o sprawę FIFA powinna słono ukarać obydwóch panów, w żadnym zaś wypadku reprezantacji !!

Zgadzam się, ale Zidanowi nie powinni odebrać Złotej Piłki bo zasłużył na nią sprawiedliwie i jeden głupi gest nie powinien Go przekreslić. Jakaś kara pieniężna dla Zidana a dla Materazziego może zawieszenie na 5 meczy i mniejsza kara grzywny.

Ma i to dużo…

Powinli mu odebrać tą piłke, zagrał jeden dobry mecz z Brazylią to za mało. Moim zdaniem Cannavaro powinien dostać złotą piłke, był dla mnie takim libero w obronie był na prawej na lewej na środku i wszedzie tam poprawiał, pomagał swoim kolegom z drużyny. Takiej woli walki dawno nie widziałem. On grał bardziej sercem niż nogami;d