Nikogo nie obraziłem, to jest tylko moja prywatna ocena i mam prawo do wyrażenia własnej opinii. Nawet w definicji którą podałem nie ma nic obraźliwego 8)
Obydwaj powinni zostać ukarani, ale nie reprezantacje.
Osoba która zasługuje na taki tytuł powinna panować nad swoimi emocjami i sprawę załatwić na drodze sądowej a nie uprawiać samosądy na boisku :!: :!: :!:
Oj Myszak, Myszak widać że jesteś jeszcze bardzo młodym człowiekiem i posiadasz bardzo wyidealizowany obraz świata. Dorosłe życie szybko otworzy Ci oczy 8)
Jeśli chodzi o sprawę FIFA powinna słono ukarać obydwóch panów, w żadnym zaś wypadku reprezantacji
Zgadzam się, ale Zidanowi nie powinni odebrać Złotej Piłki bo zasłużył na nią sprawiedliwie i jeden głupi gest nie powinien Go przekreslić. Jakaś kara pieniężna dla Zidana a dla Materazziego może zawieszenie na 5 meczy i mniejsza kara grzywny.
Powinli mu odebrać tą piłke, zagrał jeden dobry mecz z Brazylią to za mało. Moim zdaniem Cannavaro powinien dostać złotą piłke, był dla mnie takim libero w obronie był na prawej na lewej na środku i wszedzie tam poprawiał, pomagał swoim kolegom z drużyny. Takiej woli walki dawno nie widziałem. On grał bardziej sercem niż nogami;d