Bardzo często robimy takie testy.
Tomku, wreszcie chwila dla nas?!
To proszę zrób coś z brakiem jakiejkolwiek treści na stronie głównej, bo sam tytuł to jednak (dla społeczności DP) za mało. Serio.
Ja bym n ie prosiłbym oto, bo i tak nie wysłuchają, kiedyś prędzej by słuchali i co ważne byli dla nas i zawsze można było pewnym ze coś będzie zrobione , a teraz jest beton miedzy nas a redakcją.
Serio? Cieszycie się jak szczerbaci do suchara bo sami reklam nie macie (ilu nas jest?)? Nie zmienia to faktu, że portal się przeradza w kupę, a to że was uciszają jakimś “socjalem” to… ehh banda lemingów…
Mnie nie musisz mówić.
Mam nadzieje, że to pociągnie jeszcze tak przynajmniej do 2020, bo telefon i system bardzo mi przypasowały.
Btw. Tobie też po ostatniej aktualizacji sklep zaczął dziwnie się zachowywać? Wcześniej po wyborze w menu ono samo się ukrywało, teraz trzeba to zrobić ręcznie. Tuż po aktualizacji sklep miał jakieś problemy i zaraz po otwarciu się zamykał. Ogólnie już działa, ale menu dalej się nie ukrywa.
Co do baterii to na L950 kilka dni to jednak niemożliwe. Nówka sztuka trzymała może trochę ponad dwa dni, obecnie poniżej tych dwóch dni się mieści, ale dalej nie trzeba wiecznie siedzieć przy gniazdku.
Strona Dobrych Programów angażuje ok. 20% mocy mojego komputera w stanie spoczynku - żadnej innej aktywności
Zainstalowaliście na niej KOPARKĘ KRYPTO WALUT?
@SER_637289647 kurde zorientował się A DP tak starało się kopać delikatnie, aby nikt nie wiedział, ech za słabo ukryli.
A tak serio, był o tym temat. Wyszło, że czasami skrypty reklam mają focha i powodują ten stan rzeczy.
Mam to samo, menu samo się nie ukrywa.
To wszystko zależy ile i jak się korzysta z telefonu. Wiadomo, że jakbym kilka godzin grał, potem oglądał film, a potem jeszcze chciał siedzieć w Internecie, to też nie wytrzyma. Ja piszę o swoim używaniu, a używam dość mało. Głównie do Internetu (powiedzmy do godziny), jakieś zdjęcia (robienie i oglądanie), Messenger, trochę rozmów i wtedy ładuję co ok. 3 dni, czasem co 2. A jak naprawdę mało używam (bo wolę jednak PC, a do niego mam dostęp tak w domu jak i w pracy) to i dłużej wytrzyma. Ostatnio naładował mi się wczoraj wieczorem, gdy podpiąłem go do PC aby zgrać zdjęcia, teraz ma 95%.
Wczoraj na portalu DP chciałem sobie popatrzeć w zakładkę Programy. Wyświetliła się tylko lista Programów i na tym koniec. Niestety nie można wejść w “podzakładki” np. Bezpieczeństwa, bo się nie wyświetlają …
Co jest? Tak ma być teraz?
Pewnie mam źle, bo najechaniu kursorem na rodzaj programów, wyświetla się okno z podkategoriami.
Pewnie znowu jakaś sztuczka, że jednym należą się podkategorie, a drugim fiqus
W tym zakresie z programami, to daleko, ho ho, do nowych niepotrzebnych zmian
Jak to śpiewał Czesław Niemen : Mam tak samo jak Ty
Generalnie IE nie jest już powszechnie obsługiwaną przeglądarką, proponujemy przejście na Edge lub ew. inną przeglądarkę typu Chrome czy Firefox. Trudno nam rozwijać serwis przy zachowaniu tak daleko idącej wstecznej kompatybilności - musimy z czegoś zrezygnować…
Nie dziw się, że masz problemy, skoro używasz IE. Microsoft jakoś nigdy specjalnie nie dbał o jej kompatybilność ze standardami. Rozważ przesiadkę na coś, co jest dalej rozwijane i zapewnia bezproblemową obsługę dzisiejszych rozwiązań.
Swoją drogą IE przypadkiem nie jest dziurawe jak ser szwajcarski?
IE aktualnie wykorzystuje około 21 proc. użytkowników. To mało?
Gdzie masz te 21%?
To żaden argument, tylko lekceważenie części sympatyków DP. Dlatego jak tu napisano: “zmiany portalu wyglądają na gorsze”