Witam. Z racji tego że moja wersja systemu Windows 10 (1909) niedługo straci wsparcie techniczne, chcę zaaktualizować system do wersji 20H2. Problem polega na tym, że kilka miesięcy temu po zainstalowaniu właśnie tej wersji miałem ogromny problem dotyczący bluetooth. Dźwięk był niesamowicie zniekształcony. Wróciłem do mojej starej wersji i pomyślałem że kiedyś to naprawią. Kiedy zacząłem dostawać powiadomienia o końcu wsparcia technicznego, zacząłem instalować tą wersję Windowsa na moim drugim komputerze aby zobaczyć czy problem zniknął. Tak się oczywiście nie stało. Wszystkie aktualizacje systemowe są pobrane. Na początek zainstalowałem sterowniki z płytki, potem pobrałem z oficjalnej strony producenta a na koniec pobrałem sterownik programem Driver Booster. Przy każdej próbie nic się nie zmieniało. Próbowałem podłączać słuchawki oraz głośnik, więc problem leży po stronie Windowsa (albo adaptera). W załączniku przesyłam jeszcze nagranie tego zniekształconego dźwięku podczas włączonej piosenki, nagrywałem z telefonu więc jakość może być nie za wysoka.
Adapter : ASUS BT-400
Pozdrawiam!
Untitled.zip (548,5 KB)