istotnie. skórka vista była z poprawną wersją logo, natomiast wersja vista.dopreprogramy.pl była z mydelniczką
a w poprzednim poście pisałem tylko o skórce
dzięki za info.
pozdr
istotnie. skórka vista była z poprawną wersją logo, natomiast wersja vista.dopreprogramy.pl była z mydelniczką
a w poprzednim poście pisałem tylko o skórce
dzięki za info.
pozdr
I już ludzik pojawił się wszędzie (forum, w adresie www, w ikonce zakładek)
To może by go jakoś nazwać ??
Może jakaś ankieta ??
Co na to Admin ??
Witam.
Jak zapewne nie tylko ja zauważyłem, nowe logo także zostało wstawione w lewy górny róg forum. Sam pomysł nie jest taki zły ale co z użytkownikami, którzy korzystają z niższych rozdzielczości?
Proszę zobaczyć jak forum wygląda pod rozdzielczością 800x600 px.
(strona główna)
(przykładowe tematy)
Czyli nie widać w większości forum czy też nie widać (bez przesuwania) przycisków do np. cytowania postów.
Dlatego prosiłbym coś z tym zrobić ponieważ w sytuacji jaka jest na obecną chwilę dość trudno “pracuje” mi się na forum.
już patrze co się dzieje
Zainstaluj sobie rozszerzenie to rozszerzenie
https://addons.mozilla.org/firefox/2547/
będzie chociaż trochę lepiej
Fajny pomysł z tym, że w każdym stylu ludek ma innego koloru rękawiczki ale w stylu metalowym fragment z rękoma w ogóle się nie ładuje.
Chyba Tobie, bo u mnie jest wszystko OK 8)
Który to metalowy bo nie znalazłem takiego?
Chodzi Ci o stalowy?
W każdym razie: na każdym stylu z ludkiem wszystko jest ok ;]
Hmm, zostało stare logo przy wysyłaniu newsa:
Złączono Posta : 09.11.2006 (Czw) 17:04
No i w prezentacjach został atom
W przedostatniej jest ludek ale w średniej jakości tam jest dużo gorsza jakość zielonego tła niż wszedzie indziej.
W PCF widocznie mieli jeszcze stare reklamy.
PS. Nie wiedziałem, że reklamujecie się w gazetach.
Dzięki za info, całkiem zapomniałem o tym…
Będzie systematycznie zmieniane.
Chciałbym poinformować, że stare logo zostało jeszcze w:
Częściowo w bannerze dp “dobreprogramy, największy polski vortal. jesteś autorem jakiegoś programu? itd.” (czasami można zobaczyć go w prawym górnym rogu). Jest tam jakby atom.
Na stronie akcji “promujemy polskich autorów”
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=32
Nad nowym bannerem właśnie pracujemy, na podstronie akcji promujemy polskich autorów nie będzie “ludka” - być może spłodzimy tam coś specjalnego / być może nie, na stronie xenium screen jest już zmieniony.
Co do PC Format to reklamy są zlecane z dużym wyprzedzeniem stąd w aktualnym numerze jest jeszcze reklama ze starym logo.
Poprostu jest mi słabo…
Witam.
Heh, całkiem przypadkowo natrafiłem na taką oto fotke:
Jest to muzyk kryjący się pod pseudonimem Dr.K
[wiecej o artyście na stronie - http://www.last.fm/music/Dr.K ]
Czyżby, któryś z autorów (autor) nowego logo vortalu zaczerpnął inspiracje z tejże fotki?
Może ma takowe zainteresowania muzyczne?
A może to tylko czysty przypadek.
Pozdrawiam ;]
Ja jednak bym się ucieszył gdyby był jakiś pozew i wymianka tego ludka z winylem Byle dali coś porządnego co by się wiązało z serwisem dobreporgramy ;]
A ciekawe kiedy nastąpi nowa odsłona serwisu :?:
Uważasz że taki pozew przyśpieszy:
Reasumując, przeczysz sam sobie
Ludek który podrzyna sobie gardło płytą jest obrzydliwy .to chyba aktor z ;piły 3;