Chyba tak. Kiedy zapytałem admina nie powiedział że nie zmieni loga forum tylko powiedział wszystko w swoim czasie więc w pewien sposób potwierdził.
najnowsza wersja już na vortalu…
pozdrawiam
Już myślałem że nowa wersja vortalu!A tak kiedy będzie ta nowa wersja?
A żeby nie było OT to bardzi ładne te logo!Nawet lepsze od atomu (takie jest moje zdanie).
No wreszcie juz miałem sobie kartke w tym miejscu na monitorze przykleić bo nie mogłem patrzeć na tego masohiste :):)
Czekam teraz z niecierpliwością na koszulki
Na vortalu jest jeszcze inna wersja, bo inaczej pogryziona płyta jest.
Ręce powinien mieć koloru twarzy. Ciekawe jak wyjdzie. Jeszcze został zielony do poprawki
właśnie wszystkie wersje są podmienione, ffox jakoś dziwnie cachuje wszystko
Wystarczy jeszcze bardziej uwidocznić ugryzienie płyty i bedzie dobrze.
mikołaj , to nie wina FireFoxa, ctrl+f5 nie pomaga… czyli to po stronie serwera jest problem.
Orientuje sie ktoś co do ceny koszulki ?
Juz jest wersja zielona. Tylko mam pytanie. Mozna sprawdzic jakby to wygladało gdyby ręce miały kolor twarzy i dać tutaj ?
Czy mi się wydaje czy logo przeszło jakieś nie wielkie zmiany stylistyczne ??
Odnosze wrażenie że coś z tym ludkiem było majstrowane dzisiaj :mrgreen:
Jest inny kształt “odgryzienia” płyty, jakby odblask płyty ciemniejszy oraz ludek jakby większy 8)
oto 1 screen z dnia 11.10.2006:
a to dzisiejszy screen:
Różnica widoczna
p.s. czyżby ludek miał krew Saiya-jin’a? Z tego co widze to jest w stadium SSJ1 :lol:
cofnij się kilka stron w tym wątku do tyłu, tam będziesz miał wszystko wyjaśnione
-> piotrekjunior
nikt tak naprawdę nie wie w którym stadium jest ludek :D:D
Wycinek z pewnego komentarza zamieszczonego na Vortalu.
świetna wiadomość oby więcej takich thx
Znalazłem mały bug w wortalu z tym ludkiem.
Otóż, po wybraniu stylu “vista” nadal pojawia się stara wersja "podcinacza gardła.
Liczę na poprawkę
sprawdziłem i wszystko jest OK proponuję wyczyścić cache przeglądarki
mikołaj , teraz jest ok, ale przed chwilką nawet CTRL+F5 nie pomagało. Czyli dopiero teraz musieliście logo zmienić. ;] Przyznaj się.