Znowu nowe logo?

Chyba tak. Kiedy zapytałem admina nie powiedział że nie zmieni loga forum tylko powiedział wszystko w swoim czasie więc w pewien sposób potwierdził.

najnowsza wersja już na vortalu… :slight_smile:

pozdrawiam

Już myślałem że nowa wersja vortalu!A tak kiedy będzie ta nowa wersja?

A żeby nie było OT to bardzi ładne te logo!Nawet lepsze od atomu (takie jest moje zdanie).

No wreszcie :slight_smile: juz miałem sobie kartke w tym miejscu na monitorze przykleić bo nie mogłem patrzeć na tego masohiste :):):slight_smile:

Czekam teraz z niecierpliwością na koszulki :smiley:

Na vortalu jest jeszcze inna wersja, bo inaczej pogryziona płyta jest. :slight_smile:

Ręce powinien mieć koloru twarzy. Ciekawe jak wyjdzie. Jeszcze został zielony do poprawki

właśnie wszystkie wersje są podmienione, ffox jakoś dziwnie cachuje wszystko :confused:

Wystarczy jeszcze bardziej uwidocznić ugryzienie płyty i bedzie dobrze. :wink:

mikołaj , to nie wina FireFoxa, ctrl+f5 nie pomaga… czyli to po stronie serwera jest problem.

Orientuje sie ktoś co do ceny koszulki ?

Juz jest wersja zielona. Tylko mam pytanie. Mozna sprawdzic jakby to wygladało gdyby ręce miały kolor twarzy i dać tutaj ?

Czy mi się wydaje czy logo przeszło jakieś nie wielkie zmiany stylistyczne ??

Odnosze wrażenie że coś z tym ludkiem było majstrowane dzisiaj :mrgreen:

Jest inny kształt “odgryzienia” płyty, jakby odblask płyty ciemniejszy oraz ludek jakby większy 8)

oto 1 screen z dnia 11.10.2006:

dpcn8.jpg

a to dzisiejszy screen:

mwsnap006zz6.jpg

Różnica widoczna :smiley:

p.s. czyżby ludek miał krew Saiya-jin’a? Z tego co widze to jest w stadium SSJ1 :lol:

cofnij się kilka stron w tym wątku do tyłu, tam będziesz miał wszystko wyjaśnione

-> piotrekjunior

nikt tak naprawdę nie wie w którym stadium jest ludek :D:D

Wycinek z pewnego komentarza zamieszczonego na Vortalu.

świetna wiadomość :smiley: oby więcej takich :smiley: thx

Znalazłem mały bug w wortalu z tym ludkiem.

Otóż, po wybraniu stylu “vista” nadal pojawia się stara wersja "podcinacza gardła.

Liczę na poprawkę :slight_smile:

hmm… w stylu Vista jest ludek, a na http://vista.dobreprogramy.pl/ nadal jest mydełko. :slight_smile:

sprawdziłem i wszystko jest OK :slight_smile: proponuję wyczyścić cache przeglądarki :wink:

mikołaj , teraz jest ok, ale przed chwilką nawet CTRL+F5 nie pomagało. Czyli dopiero teraz musieliście logo zmienić. ;] Przyznaj się. :wink: