No jest. Zawsze była.
W tym momencie temat powinien trafić już do na luzie
Więc skoro czekamy pozostaje teraz tylko jedna rzecz do zrobienia:
Zakłady!!!
- Konto nadal będzie zbanowane
- Zlitują się i odbanują
0 głosujących
Może czas dodać odpowiedni tak dla tematu? Były odpowiedzi, cierpliwie poczekać. Jeżeli autorze jest ci pisane, że dostaniesz UB od VAC teamu, to go dostaniesz w odpowiednim czasie. Jeżel nie, no cóż. Według mnie temat już wyczerpany. Życzę powodzenia i pozytywnego rozpatrzenia twojej prośby o UB przez VAC team.
Jakie są stawki? Przy dobrym kursie sam mu napiszę takie podanie, że jeszcze przeprosiny odeślą
ps.
@anon25492837 Dlaczego przeniosłeś ten temat do nieprawidłowego działu i oznaczyłeś nieprawidłową odpowiedź?
Ankieta niby ma funkcje zamknięcia głosowania po czasie lub autor ankiety ręcznie zamknie przyciskiem pod jak się wyrobi w 14 dni (raczej boty nie przyjdą zagłosować).
Ja nie oznaczałem odpowiedzi. Tylko przeniosłem temat.
Może autor się nagrodził Cudzą ankietą.
To przywracaj na miejsce Temat dotyczy gier i był w odpowiednim dziale napisany przez autora, a że ludzie zaczęli śmieszkować to oni powinni dostać po banie w jape (w tym ja ), a nie temat do na luzie przenosić, bo wyszło to jakbyśmy lekceważyli autora, albo bagatelizowali jego problem
Tylko, że ten temat serio wchodzi już pod temat na luzie, ale ok.
Grzeczny chłopak!
Od rana mnie wałkowali w skarbówce, to przynajmniej sobie odreagowałem opierdalając obcą mi osobę
Nie podlizuj się, bo teraz to serio schodzi na luzie z tagiem off-topic.
Dopóki autor nie otrzyma odpowiedzi to i tak nic mądrzejszego nikt nie wymyśli, a nawet jak otrzyma odpowiedź to nie wiadomo czy się nią podzieli. Ważne, że na początku wątku zostało ustalone postępowanie w takiej sytuacji i kolejny zainteresowany będzie sobie mógł to przeczytać, a dział na luzie pewnie by zignorował
Jak wam bardzo zależy na informacji, czy zostałem odbanowany to łapcie mój steam link: ( w ciągu miesiąca jak nie zostane odbanowany to oznacza że koniec) https://steamcommunity.com/id/gubieszaliki
Już chyba sie poddaje…
Zaczekaj jeszcze trochę.
Obawiam sie ze nie ma szans… 91 dnij juz minęło od jego otrzymania .
Jak sie uda to będzie cud .
Ja 6 lat temu tez dostałem bana z powodu mojego młodszego brata który tez zainstalował czity i z nimi grał az dostał bana. Tłumaczyłem sie valke mniej więcej tak jak w temacie , do dziś (16 września 2019 , godzina 23:47:44) do dziś go nie zdjęli ;(
Czyli twarda polityka wciąż działa. No nic, pasuj. Możliwe że Valve wziął to jako recydywę i Ci zablokowali bez zbędnego tłumaczenia. Na przyszłość po prostu się wylogowywuj lub stwórz osobne konto dla brata.
Z tego co wiem jest możliwość przenoszenia gier z konta na konto ale nie wiem czy vac też nie przechodzi razem z grą…
Ciesz sie że nie masz tylko na konto a nie ip i resztę telemetri… bo w innych grach jak w większych MMO byś ku**a całe życie jechał na formacie systemu i VPN’ach.
Dalej ma bana. No cóż… chyba sie poddał