Biorąc pod uwagę, że musimy pobrać, zainstalować i zrobić zrzuty (szacuję) 1200 programom to jak już taki pewien nie jestem Niemniej będziemy starać się aby stało się to jak najszybciej.
Uprzedzając ew. pytania. Info oficjalnego w tej sprawie jeszcze nie było ponieważ zrzuty są dostępne na razie do niewielu programów.
Przy przemyślanym działaniu i pomocy kilku osób można to zrobić stosunkowo szybko :).
Przemyśl :), a może wspólnie coś zdziałamy, bo należałoby podzielić-przydzielić poszczególne pule programów dla poszczególnych osób, by się nie dublowć w pracach.
Do 5.05.2007 - następna rocznica Forum, można by sie pokusić o zrobienie całości.
Również popieram i chętnie bym pomógł przy tworzeniu screenów. Myślę, że wystarczyłoby dla mnie tylko podania informacji dotyczących tego jakich programów screeny mam wykonać i ewentualnie przy przy jakich ustawieniach tzn. czy np. po otwarciu programu, czy może po otwarciu jakiegoś projektu w przypadku programów graficznych, edytorów stron etc. Jedynie mogą dla mnie sprawiać problem programy o wysokich wymaganiach sprzętowych, przeznaczone pod inne systemy jak Windows XP Professional w polskiej wersji językowej i wymagające pracy w innej rozdzielczości jak 800x600.
Jeżeli Redakcja zdecydowałaby się na przyjęcie pomocy z mojej strony, to proszę o kontakt poprzez PW lub e-mail podany w profilu. W razie potrzeby mogę podać poprzez PW lub e-mail mój numer GG w celu ustalenia ewentualnych szczegółów…
Myślę, że administracja podejmie decyzję co do tej propozycji i się wypowie. Na razie proszę się powstrzymać nad składaniem dalszych ofert. Zrobi się tu za chwile niezły oftop
Pomysł jest bardzo dobry. Wszystkich chętnych proszę o zgłaszanie się na mojego maila. Wymagane będzie posiadanie programu graficznego (może być GIMP) i Windows XP bo pod nim robimy zrzuty.
HarryPotter można tylko jakiś znak umieszczony w rogu danego screena w dość łatwy sposób można usunąć dzięki czemu można napisać, że screen jest własnego autorstwa. Natomiast znak wodny jest o wiele trudniej usunąć i lepiej już samemu zrobić screena…