Ale mogę kupić tego GT 730OC 1GB DDR5? Odpowiada mi ta karta mimo, że jest energooszczędna.
Twój wybór - ale najpierw w necie o niej poczytaj - jeśli chodzi o gry.
Przypominam, te karty 64 bitowe nie nadają się do gier.
To najlepsza propozycja.
Proponuję używkę z gwarancją HD7770 - chyba, że nie ruszy na tej płycie, to oddasz?
Ok, dzięki za wszystko. Jesteś najlepszą i najbardziej pomocną osobą, jeśli chodzi o pomoc. Jeśli jeszcze będę coś miał napiszę, albo w tym temacie albo Tobie na priv, ok?
Nadaje się, w GTA 5 jest 150 FPS na niej.
Weź tylko przeczytaj dobrze… chyba 15?
Gt730 to nie jest karta graficzna do gier… Do gier jest przewidziana seria gtx.
Na filmikach na YT ludzie mają 30-50 FPS, więc nie wiem o co chodzi, w dodatku z nagrywaniem.
Mi taka karta wystarczy.
Podobno mało kto widzi więcej fps niż 30.
Nom, mało kto, tylko problem w tym, że na testach masz licznik w lewym górnym rogu.
Do momentu gdy obraz nie zaczyna klatkować i postacią sterować normalnie to się takim czymś nie przejmuję.
Jest 128 bitowa wersja tej karty.
Kupię ją, w grach sprawuje się dość dobrze, ale mam nadzieję, że ona naprawi problem.
Dla tego komputera już sam Windows 7 jest sporym wyzwaniem, niezależnie co z nim zrobisz nie będzie sobie radził w grach tak jak oczekujesz.
Jako zwykła maszyna do netu i multimediów może być ale granie na nim nie będzie wygodne.
Ale wymiana podzespołów podniesie wydajność.
Czyli wychodzi na to, że płyta jest sprawna? Integra była nie używana od dłuższego czasu i może to spowodował jej 1-wszy rozruch. Teraz integra działa i dodam, że Windows działa płynniej niż przy 8600GT.